SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-29 > “Votez pentru copilul meu”
“Votez pentru copilul meu”
de Valentin PRIBEANU
Aparut in ziua de Luni 29 Noiembrie 2004
“Votez pentru copilul meu”• Lucian Dobre a votat pentru prima dată, recunoscând că a luat această decizie fiindcă nu peste mult timp va fi tată. El a mai declarat că Universitatea va intra în Europa atunci când va fi condusă de un “nebun frumos” ca Gigi Becali şi că atmosfera de pe “Ion Oblemenco”, de la meciul cu Dinamo, a fost cea mai frumoasă de pe toate stadioanele din ţară.

Faptul că va deveni în curând tată l-a convins pe Lucian Dobre că este timpul să meargă la urne.

 

Se pare că la Craiova politicul a ajuns să aibă legătură cu fotbalul. Nu cred că lucrul acesta este benefic pentru Universitatea. Totuşi, chiar dacă se întâmplă acest fapt, sper ca «Ştiinţa» măcar să fie ajutată.

 

Unul dintre primii fotbalişti ai Universităţii care s-au prezentat ieri la urne a fost Lucian Dobre, care a recunoscut că este pentru prima dată când face acest lucru, deoarece până acum a considerat, ca mulţi alţii, că votul lui este prea puţin important. Însă de când soţia sa, Loredana, a rămas însărcinată, Dobre a conştientizat faptul că este important orice vot, pentru ca viitorul să fie unul mai bun. “Vreau ca fiul sau fiica mea să trăiască într-o lume mai bună. Vă spun cinstit că am urmărit campania electorală şi am găsit un om care mi-a plăcut şi pe care l-am votat ca preşedinte. În ceea ce a spus el, am regăsit şi multe dintre idealurile mele”, a declarat fotbalistul. Referitor la mult trâmbiţata aderare la Uniunea Europeană, Lucian a fost extrem de tranşant: “Nu ştiu dacă avem noi mutră de Uniunea Europeană, cred că mai degrabă o să vină Europa la noi sau peste noi. Ştiu că va fi greu, dar eu am încredere în cei pe care i-am votat”.

“Să mai spălăm din ruşine!”

Întrebat despre evoluţia dezastruoasă a Universităţii din acest tur de campionat, Dobre a răspuns cu capul în pământ: “Ca să mai spălăm din ruşinea acestui tur de campionat, trebuie neapărat să ne calificăm în semifinalele Cupei. La Piteşti ar fi bun măcar un rezultat ca în meciul cu Galaţiul. Nu ştiu ce se întâmplă la Universitatea, dar ne va aştepta o iarnă foarte grea. E posibil ca eu şi mulţi alţi fotbalişti să nu mai fim la echipă”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri