SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Reguli joc

REGULI:

 • Regulile acestui joc nu se aseamana cu cele ale agentiilor de pariuri, ci se apropie mai mult de principiul unor pariuri intre prieteni. Aceasta inseamna ca suma totala pariata pe un meci se va imparti intre jucatorii care au pronosticat corect acel meci, proportional cu suma jucata. De asemenea, pariurile cu pronostic dublu (exp: 1X) echivaleaza cu doua pariuri de suma injumatatita, cate unul pentru fiecare din cele doua pronosticuri.

INTREBARI FRECVENTE:

  Cum se pariaza?
 • Pentru a paria, trebuie sa fiti inscris mai intai ca membru. Pentru aceasta accesati link-ul Inscriere din partea stanga a paginii. Dupa ce v-ati inscris ca membru accesati link-ul Login si completati formularul cu datele de autentificare alese de dumneavoastra (si trimise dumneavoastra si in mailul de confirmare a inscrierii). Odata logat, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati link-ul Meciuri pronosticabile unde veti gasii indicatii asupra a ceea ce va trebui sa faceti.
  Am pariat 50 puncte pe un meci si am castigat tot 50 de puncte desi pronosticul meu a fost cel bun. Ce se intampla?
 • Din pacate pentru tine, toti cei care au pariat pe acel meci au ales acelasi pronostic. Prin urmare, asa cum reiese si din REGULILE prezentate in partea de sus a paginii, suma totala pariata pe acest meci se imparte intre cei care au pronosticat corect, proportional cu suma jucata, iar cum nimeni nu a pariat gresit, punctele se vor restitui, fara a exista vreun castig sau pierdere.
  Am pariat 50 puncte pe un meci pentru pronosticul 1X si am castigat doar 40 de puncte desi pronosticul meu a fost cel bun, rezultatul meciului fiind X. Ce se intampla?
 • Asa cum este prezentat si in REGULILE prezentate in partea de sus a paginii, pronosticurile duble echivaleaza cu 2 pronosticuri de suma injumatatita. Prin urmare, pronosticul tau este echivalent cu 2 pariuri pe acel meci, unul avand ca pronostic '1', de 25 puncte, iar celalalt avand ca pronostic 'X' , tot de 25 de puncte. In cazul meciului respectiv, suma castigata in urma pariului de pronostic 'X' nu a fost suficienta pentru a acoperi suma pierduta pentru pronosticul '1', de aici rezultand acea pierdere de 5 puncte.
  Castigurile in bani sunt reale?
 • Pariurile desfasurate in cadrul acesui joc sunt doar virtuale, neexistand un corespondent in bani.
  Cum se calculeaza punctajul?
 • Punctajul este reprezentat de castigurile in urma pariurilor (suma castigata - suma pariata). Clasamentul jucatorilor este prezentat sub urmatoarele forme:
   Clasament general - reprezentand castigurile totale;
   Clasament pe ultima luna - reprezentand castigurile din ultima luna;
   Clasamente pe campionate / ultima luna - reprezentand castigurile din meciuri apartinand fiecarui campionat in parte / in ultima luna
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
 • Carti noi
 • Carti vechi
 • by Mugurel Serban
  Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri