SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-26 > DINAMO: Adio, Denis!

Mijlocașul Denis Șerban și-a reziliat ieri contractul cu Dinamo, după ce a avut o ultimă discuție cu Cristi Borcea, directorul executiv al roș-albilor. "A încercat să mă convingă să rămîn, că fac o greșeală, dar nu mai avea rost. E mai bine pentru toată lumea. Recunosc, am venit la Dinamo total nepregătit. Am tras tare toată această perioadă, mi-am revenit, dar nu mi s-au dat șanse. O singură dată am fost titular, cu Apulum, în rest doar 5-10 minute pe final în cîteva meciuri. Consider că am fost nedreptățit și meritam să joc", a declarat fostul dinamovist.

Întrebat dacă a avut o discuție cu Ioan Andone înainte de a lua această decizie, fotbalistul a spus că nu. "Nici cînd nu jucam nu-mi dădea explicații. Doar că e vorba de pregătirea mea. Îi doresc succes cu Dinamo în continuare și m-aș bucura sincer dacă echipa ar lua campionatul. Am legat prietenii cu băieții. M-am simțit bine cu ei, toți sînt de caracter și o să trec să-mi iau «la revedere» de la ei".

Fostul dinamovist nu s-a hotărît ce va face în continuare. "Deocamdată, vreau să mă liniștesc. Nu mă așteptam la asta și pot să vă spun că am suferit din cauza celor întîmplate".

"Îi respect decizia și îmi pare rău că n-a avut răbdare pentru că dacă trecea și de pregătirea de iarnă, avea șanse mult mai mari să joace"
Ioan Andone

Cifre
- a jucat în 3 meciuri de campionat, adunînd în total 75 de minute
- o singură dată a fost titular, cu Apulum
- de 6 ori a fost rezervă fără să intre pe terenCampioni la juniori
Echipa de juniori B a clubului Dinamo, formată din jucători născuți în 1988, este noua campioană a României. Formația pregătită de Marius Bălășoiu a cîștigat turneul final desfășurat zilele trecute la Iași, după 1-0 cu Telecom Arad, 1-1 cu Poli Iași și 2-0 cu FCM Bacău. Performanța "cățelușilor" a fost salutată și de antrenorul primei echipe, Ioan Andone, care i-a felicitat personal pe campioni, din rîndul cărora s-au evidențiat portarul Cătălin Nicolae, Scarlat, Bucșa, Marcu, Guda și Liviu Ganea. Internaționalul Cosmin Contra le-a promis juniorilor dinamoviști, ca premiu, un rînd de echipament. / Viorel Tudorache

25 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri