SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-26 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Vineri 26 Noiembrie 2004

Ne “fluieră” Augustus Constantin

Partida pe care Universitatea o va disputa mâine, de la ora 14.00, la Galaţi, în compania Oţelului, va fi condusă de o brigadă care îl va avea la centru pe Augustus Constantin, din Rm. Vâlcea. Acesta va fi asistat la cele două tuşe de Zoltan Szekely din Baia Mare şi de Nicolae Megheşan din Tîrnăveni, iar rezervă de arbitru va fi Cătălin Florescu din Techirghiol. Observatori au fost delegaţi Sorin Satmari şi Mircea Stoenescu, ambii din Bucureşti. (A. I.)

“Ştiinţa” la verificat

În urma diminuării capitalului social la SC Ştiinţa U Craiova SA, făcută pe 18 noiembrie, Primăria Craiova a devenit acţionar majoritar, cu peste 98 la sută din procente, la societatea respectivă. Pentru a vedea ce anume urmează să administreze, Consiliul Local a votat la şedinţa de ieri, peste ordinea de zi, un proiect de hotărâre privind împuternicirea primarului municipiului Craiova de a desemna o firmă de specialitate în vederea întocmirii unui raport de audit financiar, pentru a se lua la cunoştinţă de starea de fapt de la SC Ştiinţa U Craiova SA. Potrivit preşedintelui de şedinţă Petre Gongu, auditul ar trebui efectuat în cursul lunii decembrie, aşa încât, dacă raportul va fi favorabil, Consiliul Local Craiova să poată desemna echipa de conducere a clubului până la sfârşitul anului. (V. P.)

 

“Nu ne bagă nimeni în seamă”

Mijlocaşul Universităţii, Zeno Bundea, a spus ieri că jucătorilor le este ruşine de propriile persoane: “Deocamdată nu suntem cei mai slabi în clasament, dar suntem aproape. Ne este ruşine de noi, pentru că dacă eram în fruntea clasamentului poate erau patru-cinci fotbalişti convocaţi la echipa naţională şi erau oferte din străinătate pentru jucători. Aşa, nu ne bagă nimeni în seamă, nu vedeţi că nici la echipa naţională de seniori nu am avut nici un convocat?”. Acesta a evitat să răspundă, atunci când a fost întrebat cine este de vină: “Pe lângă noi, mai sunt şi alţii şi îi ştiţi foarte bine, dar nu vreau să fac greşeala să intru în conflict cu acele persoane”. (A. I.)

“Nu e Papură, să dea gol de la 60 de metri”

Bundea ştie că palmaresul din ultimii ani dă ca favorită gruparea olteană, în confruntarea cu Oţelul: “Am bătut de doi ani încoace cu golurile lui Papură şi Njock. Acum, însă, nu e Papură să dea gol de la 60 de metri, dar sperăm să dea Njock din nou. Trebuie să ne concentrăm şi cred că putem să-i batem, dacă jucăm ca în prima repriză a meciului cu Dinamo”. (A. I.)


“A fost o decizie dură”.

 

Pavel Badea a comentat ieri şi hotărârile luate miercuri de Comisia de Disciplină, şi anume suspendarea pentru o etapă a stadionului “Ion Oblemenco” şi pentru două partide a lui Moţi. De asemenea, managerul general s-a referit şi la presupusa interdicţie pe care o va primi «Poştaşu’» pentru că a pătruns în teren. “A fost o decizie dură, pe care o vom contesta. Vizavi de suporterul care a pătruns în teren, am văzut şi eu în ziare că domnul Volintiru ar fi dat din partea clubului o informaţie cum că suporterul respectiv ar avea o interdicţie de a mai călca pe «Ion Oblemenco» timp de cinci ani. Eu personal nu ştiu nimic, pentru că, atunci când s-a discutat, eu eram în Craiova şi conduceam antrenamentul. Probabil iniţiativa porneşte de la domnul Staicu. Deocamdată formele de schimb între Consiliul Local şi domnul Staicu nu au fost perfectate şi deci domnul Staicu decide la club”, a spus Pavel Badea. (A. I.)Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri