SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-26 > POLI AEK TIMISOARA: POLI AEK TIMISOARA: „Garantez că vor muri pe teren!”

- Căline, ai ajuns mantaua de vreme rea la Poli. Cum te simți?
- Păi, să știi că ai dreptate. Vremea la noi e cam rea, dar o scoatem noi cumva la capăt! Dacă a plecat domnul Mulțescu, am discutat cu Toni Doboș că nu e momentul să mai aducem un antrenor pentru două etape. Așa că am preluat eu cu Artimon echipa și ne vom consulta cu Toni pentru meciurile cu Steaua și Sportul. Apoi, din iarnă, mai vedem.

- Nu ți-ai asumat o responsabilitate cam mare?
- Într-adevăr, e o mare responsabilitate, dar eu voi răspunde pentru rezultate în fața opiniei publice. Oricum, am mare încredere în băieți că vom cîștiga aceste două meciuri pentru a avea și noi o iarnă mai liniștită. Să știi că, dacă mi-era frică, nu acceptam, dar sînt convins că vom face o treabă bună împreună cu jucătorii.

- Cum ți-ai motivat jucătorii pentru meciul cu Steaua?
- Să se gîndească că e viitorul lor în joc, al clubului, al orașului, și că ei trebuie să vorbească pe teren. Să se dăruiască total în ultimele două meciuri, pentru că doar astfel pot recăpăta respectul suporterilor și opiniei publice.

- Pot fi învinși steliștii?
- Da, sînt sigur de asta. Ei vin la Timișoara între două meciuri importante pentru viitorul lor în Europa, cu Beșiktaș și Bilbao. Cred că atenția lor e îndreptată mai mult către partidele din Cupa UEFA decît spre campionat. Noi am avut pînă acum probleme de atitudine în teren, dar așa cum am discutat cu băieții, sînt montați să cîștige.

- E și o revanșă după acel 1-8 din sezonul trecut?
- Fiți siguri că așa ceva nu se mai poate întîmpla. A fost un accident, pentru că orice execuție a steliștilor pe poartă era gol. Le-a ieșit totul atunci.

- Care crezi că sînt atuurile Stelei?

- Valoarea echipei în ansamblu, iar ca individualități, Dorinel Munteanu, Diniță și Neaga. Vom avea grijă de toți trei dacă vor juca.

- Ai vreun mesaj către suporteri?
- Da, să vină la stadion în număr cît mai mare. Vor fi mîndri de jucători și îi asigur că echipa va muri pe teren împotriva Stelei.


"Mansour nu joacă de frig"
Atacantul senegalez Gueye Mansour a lipsit de la antrenamentul de ieri, acuzînd dureri după meciul de la Iași. "Am aceleași probleme cu mușchii inghinali. Încă simt dureri și nu știu cît mai stau pe margine'', a spus Mansour. Altfel, fostul antrenor al alb-violeților, Gheorghe Mulțescu, crede că senegalezul nu joacă din cauza frigului! "Mansour e invenția mea. Doar că singura problemă e că atunci cînd vine frigul, se accidentează subit!'', a înțepat Mulțescu. "Nu e adevărat'', a replicat Mansour. / Dan Duțu - Timișoara

Șoltuz a încheiat turul
Pentru fundașul George Șoltuz turul s-a încheiat. El a suferit o leziune la ligamentul intern colateral și va fi consultat de doctorul echipei naționale, Pompiliu Popescu. "Nu mai am cum să joc, s-a terminat. Plec după meciul cu Sportul și vin în martie''. Absența lui din apărare dă mari bătăi de cap colectivului tehnic, care poate conta pentru meciul cu Steaua doar pe fundașii centrali, Angheluță și Irinel Voicu, Bătrînu și Ciobanu fiind suspendați. "Avem mari probleme în apărare, nu ne putem baza decît pe doi fundași centrali'', a spus Doboș.

"N-am făcut rău Timișoarei"
Președintele lui Poli AEK, Anton Doboș, s-a declarat deranjat de faptul că suporterii i-au trimis mesaje de amenințare pe telefonul mobil fostului antrenor, Gigi Mulțescu. "Eu n-am primit astfel de mesaje. În plus, nu cred că am făcut atîta rău Timișoarei. Sau poate nu-mi știu numărul de telefon. De fapt cred că nu se va ajunge pînă acolo'', a spus Doboș.

Doboș a supervizat antrenamentul
Deși a precizat că nu va antrena el echipa, președintele Toni Doboș a condus ieri antrenamentul, alături de Călin Zanc și Alin Artimon. "Nu se pune problema să vină altcineva. Să aducem un antrenor ca să-l compromitem și după două etape să-l dăm afară. Nu am vorbit cu nimeni, nu mă gîndesc acum la liste, nu știu cine va veni'', a spus Doboș. El a declarat că așteaptă să cîștige ambele partide din acest an. "Întîlnim două echipe foarte puternice. Steaua joacă în cupele europene, iar Sportul, după părerea mea, e revelația campionatului'', a declarat președintele lui Poli AEK. / Dan Duțu - Timișoara

25 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri