SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > Infuzie de argeșeni
Infuzie de argeșeni
Președintele Dinu Gheorghe și directorul tehnic Dan Apolzan urmăresc evoluțiile piteștenilor Andrei Prepeliță, Emil Dică și Ciprian Tănasă. La ultimul antrenament al Rapidului efectuat pe Giulești, președintele alb-vișiniilor aprecia evoluția piteștenilor Andrei Prepeliță și Emil Dică. “Sînt jucători foarte buni”, declara Vamă, neprecizînd însă dacă i-ar dori în curtea Rapidului pe cei doi fotbaliști argeșeni. Directorul tehnic al alb-vișiniilor, Dan Apolzan, aflat în apropierea oficialului giuleștean, a intervenit: “Amîndoi sînt buni. Dar și Ciprian Tănasă este de urmărit. Are multe calități”. Se pare că formația bucureșteană încearcă să aducă unul din cei trei piteșteni, gîndindu-se poate și la transferurile pe care le-au făcut “dușmanii” Dinamo și Steaua: Mutu a fost o afacere profitabilă pentru echipa din “Ștefan cel Mare”, iar Neaga e un “pion” de bază pe tabla lui Walter Zenga, formația din Ghencea fiind foarte aproape de a-l achiziționa și pe Dănuț Coman.

“Așteptăm oferte”
Președintele echipei din Trivale, Viorel Ilinca, a declarat că jucătorii pot pleca dacă ofertele vor mulțumi clubul alb-violet. “Probabil că nu numai Dinu Gheorghe este interesat de acești jucători. Din iarnă sîntem deschiși oricăror discuții. Așteptăm oferte”, a spus Șeicul. La rîndul său, Andrei Prepeliță a admis că i-ar conveni să ajungă la oricare dintre grupările mari din București, Steaua, Dinamo sau Rapid. “S-a mai spus că m-ar vrea Steaua sau Craiova și nu s-a întîmplat nimic”, a spus mijlocașul. Ciprian Tănasă (campion cu tineretul Rapidului în 1999), care a fost dorit și de Rednic la gruparea giuleșteană, a declarat: “Vreau să plec în iarnă de la FC Argeș, pentru că oricum nu sînt folosit, și ar fi excelent să ajung la Rapid”.

Rapidiștii țin cu Beșiktaș
Elevii lui Răzvan Lucescu sînt din nou de partea adversarilor Stelei din Cupa UEFA, după ce au ținut cu Standard Liege și cu Parma. Jucătorii alb-vișinii nu dau nici o șansă echipei din Ghencea în fața lui Beșiktaș, mai mult, cei mai mulți giuleșteni vor ține pumnii strînși pentru echipa lui Pancu. “Sînt sută la sută suporterul lui Beșiktaș. Am fost coleg cu Pancu și sînt sigur că turcii vor învinge Steaua”, a spus căpitanul rapidiștilor, Vasile Maftei. Marius Măldărășanu (foto), fost component al alb-negrilor, l-a completat imediat: “Îi țin pumnii lui Pancu pentru că, deși am evoluat puțin la Beșiktaș, o parte din inima mea a rămas acolo”. (Sorin ION)

Ambiții mari cu Sportul
Întîlnirea cu Sportul, echipă pregătită de fostul tehnician al Rapidului, Dan Petrescu, a adus neliniște în sînul echipei pregătite în prezent de Răzvan Lucescu. “Sînt sigur că vor fi ambiții mari la mijloc, din simplul motiv că Dan Petrescu a antrenat Rapidul. Mă bazez pe faptul că sîntem invincibili pe teren propriu și vrem să păstrăm intact acest aspect”, a declarat Marius Măldărășanu, care vede o victorie clară în fața “studenților”. (Sorin ION)

Mută terenul de la ProRapid
Baza de pregătire a alb-vișiniilor va suferi niște modificări. Rapidiștii vor trebui să mute unul dintre terenurile de antrenament de la baza ProRapid, deoarece o parcelă a fost retrocedată proprietarului de drept. “Nu dispare nimic, dar trebuie să ne mutăm cu terenul cîțiva metri. Nu ne vom mai antrena acolo pînă se rezolvă lucrurile”, a declarat directorul sportiv Paul Cazan. (Eduard ZELGIN)
sorin.ion@prosport.ro
marius.popeanga@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri