SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > “Borcea n-a procedat corect”
“Borcea n-a procedat corect”
Iulian Tameș, unul dintre cei mai buni jucători la meciul cu Craiova, spune că directorul executiv al “cîinilor” nu trebuia să-l critice în presă. Iulian Tameș a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei în sezonul trecut. În acest tur, însă, mijlocașul poreclit Mizil a ajuns pe banca de rezerve, iar la Craiova a fost titularizat după ce din etapa a 8-a nu mai prinsese primul “11”. Tameș a avut o evoluție excelentă în Bănie, aportul său fiind decisiv la mijlocul terenului.
- Ești mulțumit de cum ai jucat la Craiova?
- Iulian Tameș: Sincer, nu cred că am făcut un meci deosebit. Am evoluat în nota echipei, care de altfel a jucat foarte bine. Mă bucur că am cîștigat, fiindcă aveam mare nevoie de această victorie.
- Ai intrat pe teren mai motivat decît de obicei?
- Da, recunosc că aveam o poftă nebună de joc, mai ales că nu mai fusesem titularizat de cinci etape.
- Crezi că după meciul de la Craiova meriți în continuare un loc de titular la Dinamo?
- Eu am dat ce aveam mai bun în mine duminică. De aici încolo numai domnul Andone poate să decidă dacă pot să joc din primul minut sau nu.
- Cristi Borcea te-a criticat dur, spunînd că nici nu mai prinzi lotul de 18 jucători și că ai un surplus de greutate de patru kilograme.
- Păi de aceea am ținut cură de slăbire (rîde). Borcea e un oficial al echipei și este dreptul lui să critice. Nu cred însă că a procedat corect atunci cînd m-a atacat în public. Nu eu am fost motivul pentru care echipa nu a mers la începutul sezonului.
- Tot Borcea a spus că vrei să pleci din iarnă.
- Nu-i adevărat! Eu mai am patru ani de contract cu Dinamo. Am însă și o clauză care îmi permite să plec în schimbul a 150.000 de dolari. Deocamdată însă nu am nici o ofertă, așa că și în retur voi juca tot la Dinamo.

Mărgăritescu ține cu Pancu
Cel mai în formă mijlocaș al “cîinilor”, Andrei Mărgăritescu (foto), a fost invitat ieri pe chat-ul ProSport pentru a răspunde întrebărilor venite din partea vizitatorilor site-ului nostru de Internet. “China” a fost extrem de binedispus și a ținut să mulțumească pe toți cei care i-au pus întrebări. Iată cîteva dintre răspunsurile sale:
“Deși nu juca pe același post ca și mine, Gică Hagi a fost idolul meu din copilărie”
“Comparația cu regretatul Cătălin Hîldan mă onorează și sper să fiu la fel de util echipei așa cum a fost și el”
“Golul reușit împotriva Universității a fost cel mai important din cariera mea”
“Domnul Andone a învățat mult de la Mircea Lucescu”
“În meciul Steaua - Beșiktaș, voi ține cu Daniel Pancu, cu care am fost coechipier la Rapid și cu care mă înțeleg foarte bine”
“La meciul Steaua - Beșiktaș voi ține cu cine ține orice suporter dinamovist. Eu țin cu românii, dar cu cei de la echipa națională”

Petre, alături de steliști
Florentin Petre a recunoscut că la jocul dintre Steaua și Beșiktaș va fi suporterul celor din Ghencea, din considerente naționale. Căpitanul “cîinilor” crede că cererea craiovenilor ca Niculescu să fie suspendat pentru că ar fi incitat publicul este o diversiune. “Niculescu trebuie respectat pentru ce a făcut la Craiova. Nu e normal să-ți fie teamă cînd mergi să-ți vezi părinții”.

Babicu are lombosciatică
Dacă Florentin Petre și-a revenit din punct de vedere fizic, iar Grigorie și-a ispășit suspendarea, Ioan Andone are bătăi de cap pentru jocul cu FC Argeș. Galamaz, Semeghin și Ionuț Badea sînt suspendați o etapă pentru cumul de cartonașe, iar Cristi Munteanu nu se va afla nici măcar pe bancă, deoarece suferă de lombosciatică.
amir.kiarash@prosport.ro
mihai.ionescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri