SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > Primăria preia o fantomă
Primăria preia o fantomă
Consiliul Local va vota astăzi preluarea SC FC “Universitatea” SA, societate desființată de Dinel Staicu pe 2 octombrie. Procesul de trecere a clubului Universitatea de la Dinel Staicu la Consiliul Local cuprinde mai multe etape. Întîi, Dinel a schimbat numele societății care finanțează echipa din SC FC Universitatea SA în SC Știința U Craiova SA, pe data de 2 octombrie. Apoi, pe 18 noiembrie, la Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, fostul patron și-a retras capitalul social, iar autoritățile locale, care investiseră patru miliarde de lei în club acum doi ani și jumătate, au rămas ca acționar majoritar, cu un procent de 98,7%. Urmează votarea preluării clubului în Consiliul Local, iar dacă votul este pozitiv, la începutul anului 2005 se va pune la punct planul de finanțare și de administrare al clubului. Așadar, procedura se află undeva la jumătatea drumului, iar ședința în care consilierii vor vota preluarea echipei are loc astăzi. Există, însă, o problemă: la capitolul “Puncte peste ordinea de zi” este prevăzută “desemnarea reprezentanților Consiliului Local în AGA și Consiliul de Administrație la SC FC Universitatea Craiova”, adică la o firmă care nu mai există de peste o lună și jumătate, clubul funcționînd în prezent pe SC Știința U Craiova SA. Dacă, între timp, nu se modifică ordinea de zi, Primăria va prelua o fantomă, o firmă defunctă.

Probleme cu drepturile TV
Primarul Antonie Solomon a declarat, ieri, că autoritățile locale vor prelua în mod sigur echipa, dar nu în condițiile impuse de Dinel Staicu. Mai precis, Solomon nu este de acord ca Dinel să păstreze drepturile de televizare pînă cînd acestea vor ajunge la suma de 6 milioane de euro. De asemenea, Solomon va fi împuternicit în ședința Consiliului Local de astăzi să desemneze o firmă care să facă un raport de audit financiar la societatea comercială cedată de Staicu.

Frunză, la ultimul joc
Chiar dacă FC Vaslui a cerut 50.000 de dolari pentru a-l ceda definitiv pe Sorin Frunză, Dinel Staicu a anunțat că nu va mai plăti nici un ban. Meciul cu Oțelul Galați va fi ultimul pentru Frunză la Știința, el urmînd să se întoarcă la clubul mamă, FC Vaslui. “Îmi pare rău de situația creată, eu îmi doresc să rămîn la Craiova. Am ajuns cu greu în Divizia A și acum nu prea aș fi de acord să revin în liga a doua”, a afirmat ieri Frunză.

Frunză, la ultimul joc
Chiar dacă FC Vaslui mai are de primit 50.000 de dolari pentru a-l ceda definitiv pe Sorin Frunză la Universitatea, Dinel Staicu a anunțat că nu va mai plăti nici un ban. În aceste condiții, meciul cu Oțelul Galați va fi ultimul pentru Frunză la Știința, el urmînd să se întoarcă la clubul mamă, FC Vaslui. “Îmi pare rău de situația creată, eu îmi doresc să rămîn la Craiova. Am ajuns cu greu în Divizia A și acum nu prea aș fi de acord să revin în liga a doua”, a afirmat ieri Frunză. Președintele lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că îl va chema înapoi pe mijlocașul de 27 de ani, la sfîrșitul lunii noiembrie, dacă oltenii nu achită și cea de-a doua rată din suma de transfer fixată la începutul acestui campionat la 100.000 de dolari.

Baștină s-a întors
Mijlocașul Daniel Eugen Baștină, care nu a jucat decît două meciuri în acest campionat, și-a reluat ieri antrenamentele, după o accidentare de șase luni. “Acum o să fac antrenamente foarte ușoare, bazate doar pe stretching și alergare. Îmi doresc ca pînă la începutul anului viitor să pot face fără probleme pregătirea de iarnă. Este prima dată în întreaga carieră cînd stau accidentat atît timp”, a declarat Baștină, care s-a antrenat cu alți trei accidentați, Sorin Frunză, Milan Jovanovici și Ovidiu Stoianof.

Noutăți la antrenament
Managerul general al Universității, Pavel Badea, a convocat ieri un lot de 22 de jucători, cu excepția accidentaților Baștină, Stoianof, Jovanovici și Frunză, pentru un meci-școală. Bădiță i-a chemat în premieră la prima echipă pe juniorii Dragoș Stăvaru, 17 ani, și Cosmin Gîngioveanu, 15 ani, ambii mijlocași. Al doilea este considerat cel mai promițător jucător al centrului de copii și juniori al Universității. De la echipa a doua au fost chemați Dănănae, Țiclea, Bucur, Cojocaru, Vulpescu și Roman.
cristi.stancescu@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri