SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Miercuri 24 Noiembrie 2004

Emil Călinescu: “De mult timp nu am mai văzut o asemenea atitudine din partea unui antrenor. Andone mai avea un pic şi lua la bătaie toţi ziariştii (mai ales pe cei locali) prezenţi la conferinţa de presă. De ce? Pentru că au spus că Mihalcea trebuia eliminat. Andone a răspuns în doi peri. A întrebat ce merita acel suporter (pe care îl apreciez sincer). Ce merita acel suporter? Dar nu a primit? Nu a fost amendat? Singurul lucru pe care eu îl regret este că numitul «Poştaşu’» a dat doar cu fularul în Niculescu. Adică acel fular ce vină avea? De ce să fie el spurcat de un asemenea jucător? Ce vină are echipa? Eu îi recomand sincer lui «Poştaşu’» să se uite mai bine la Jimmy Jump şi să înveţe. Fularul alb-albastru este un obiect pe care Niculescu nu-l merită. Măcar Popescu a spus că regretă episodul Dinamo. Niculescu în schimb, atunci când s-a întors în ţară, s-a dus la Dinamo.
PS: Felicit Dinamo pentru parcursul de anul acesta din cupele europene”.

Radu Turcea: “Am pierdut meciul cu Dinamo total nemeritat. Au marcat la singura lor fază mai periculoasă. În rest, am fost mai buni ca ei. În ceea ce priveşte gestul suporterului de a intra pe teren, a fost frumos atunci, la cald, dar acum, stând şi analizând, ne dăm seama că a făcut foarte mult rău echipei. Păi, ne va suspenda terenul, cred eu, minim două meciuri. Asta înseamnă că eventualul meci din semifinalele Cupei îl vom juca pe teren neutru. La cum evoluează echipa, fără public vom fi mâncaţi. De-abia atunci ne vom da seama de răul făcut de suporter. Bineînţeles, şi eu îl urăsc pe Niculescu şi m-am bucurat de umilirea de care a avut parte, dar ne-am făcut singuri rău”.

Cosmin Stanciu: “Mi-a plăcut titlul apărut la voi în ziar. Mi-a plăcut că i-aţi felicitat chiar dacă au pierdut. Şi eu am simţit că şi-au dorit victoria. Dar mă întreb de ce nu au avut aceeaşi atitudine în toate meciurile jucate. Doamne, ce bine ar fi dacă în campionatul nostru am juca doar cu Steaua, Dinamo şi Rapid. Am avea şi noi parte de adrenalină. Că în rest, parcă sunt nişte morţi pe teren. Joacă în dorul lelii şi de-aia am ajuns unde am ajuns”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri