SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > RAPID: RAPID: Bădoi în grevă?

De cînd a venit la Rapid, Valentin Bădoi nu a scăpat nici un meci. 74 de partide jucate din vara anului 2002 și pînă în prezent, 12 goluri reușite, un bilanț care îl recomandă drept unul dintre jucătorii de bază. Totuși, în ultima perioadă Bădoi și-a diminuat simțitor randamentul. Surse din apropierea echipei susțin că el se manifestă astfel din cauză că nu i-a fost mărit salariul.

La începutul sezonului jucătorul a solicitat conducerii clubului mărirea contractului. La acel moment cîștiga 30.000 de dolari pe sezon, iar pretenția sa a fost să i se majoreze angajamentul la 50.000 de dolari pe an. Președintele Dinu Gheorghe i-a replicat că îi poate da în plus 10.000 de euro, moment în care discuția s-a suspendat fără semnarea vreunui act adițional la contractul lui Bădoi. Jucătorul nu a mai beneficiat astfel de nici o majorare. Din acel moment rapidistul a părut că transferă în teren problema pe care nu a rezolvat-o în biroul conducerii. "Ce pot să spun? Bădoi a avut la Rapid meciuri mai mult sau mai puțin reușite. Constatăm că acelea mai puțin reușite se aglomerează în ultima perioadă", a comentat președintele Dinu Gheorghe.


14 meciuri, 0 goluri este bilanțul lui Bădoi în acest tur. De 11 ori integralist, el nu a reușit nici o pasă de gol și are o medie a notelor Gazetei de 5,43


CARACTERIZARE

"Ziyati era un golan"

Președintele Dinu Gheorghe crede că Răzvan Lucescu a procedat corect cînd a renunțat la marocan

Radu Oprișan

Dinu Gheorghe a comentat în cadrul emisiunii Recursul Etapei despărțirea de Noureddine Ziyati. Oficialul giuleștean s-a declarat agasat de faptul că marocanul este privit ca un jucător indispensabil: "Ce-i tot dăm atîta cu Ziyati? Era un golan, stătea toată ziua și toată noaptea prin baruri și cîrciumi. Ce era să facem cu el, să îl angajăm șef de sală?". După meciul de la Constanța, patronul George Copos îi reproșase tehnicianului Răzvan Lucescu că a renunțat la mijlocașul marocan.

Președintele giuleștenilor a mai spus că Lucescu nu este singurul antrenor care l-a pus pe liber: "În 7 luni, 3 antrenori l-au scos din echipă: Dan Petrescu, Hizo și Lucescu. Toți sînt nebuni?". Cel mai mediatizat incident al lui Ziyati a fost cel de după un meci cu Dinamo, cînd a fost bătut într-o discotecă pentru că a făcut scandal și nu a vrut să plătească, declarînd apoi că rănile de pe față i le-au făcut suporterii dinamoviști.


28 de meciuri a jucat Noureddine Ziyati pentru Rapid, marcînd 3 goluri. Venit în vara lui 2003, marocanul a prins doar un sezon la giuleșteni, fiind vîndut în august la Amkar Perm


Copos: "Lucescu nu va fi demis"

George Copos a declarat ieri că nu se pune problema despărțirii de antrenorul Răzvan Lucescu, cel puțin în perioada următoare. "Demiterea lui nu se află pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Comitetului Director. Eu am afirmat după partida cu Farul cîteva lucruri la cald. Eram supărat că pierdusem meciul. Nu se pune problema renunțării la el, cel puțin deocamdată", a spus acționarul rapidist. Copos a recunoscut că nu este mulțumit de prestația jucătorilor, mai ales la meciurile din deplasare, și a adăugat că președintele trebuie să stabilească vinovații. "În iarnă e posibil să renunțăm la unii dintre jucători", a încheiat Copos.

Pariu Vamă-Becali

La finalul emisiunii Recursul Etapei Dinu Gheorghe și Ioan Becali au discutat despre actuala situație de la Rapid. "Luni vei lucra cu alt antrenor și acela va fi Rednic", i-a spus Giovanni lui "Vamă". Acesta a replicat că nu e posibil așa ceva, cei doi făcînd un pariu. "Eu dau 100 de dolari dacă iese cum spui tu, iar dacă pierzi, plătești 1.000 de dolari", a propus Dinu Gheorghe, urmînd să stabilească luni seara cine trebuie să plătească.


23 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri