SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-25 > PREMIERA IN DIVIZIA A: PREMIERA IN DIVIZIA A: CELEBRU ȘI BĂTUT

Cum a plănuit atacul

"Dacă oltenii mă urăsc și acum, după trei ani și jumătate de cînd am plecat de la Universitatea, înseamnă că m-au și iubit mult. Eu și cu Luis Figo ce mai sîntem așa de huliți!". Declarația făcută vineri de atacantul dinamovist Claudiu Niculescu le-a dat idei celor din galeria Științei. Oltenii nu-i puteau ierta fostului idol înrolarea la Dinamo, așa cum catalanii îl urăsc pe Figo pentru că i-a părăsit alegînd Realul.

Craiovenii au pus la punct un plan de a-l umili pe Claudiu chiar pe fostul "Central": să-i arunce un fular alb-albastru în față, așa cum a procedat și un fan al Barcei în vară, la finala Campionatul European, Portugalia - Grecia (0-1), victima fiind atunci Figo. Liderii galeriei au spus că amenda o vor plăti ei, cu toții, dar le mai trebuia un voluntar care să încaseze apoi și bastoanele poliției. "O fac eu!", s-a oferit Ovidiu Marian Todoran. Tînărul în vîrstă de 26 de ani, recunoscut printre fanii craioveni cu porecla de "Poștașul", a pus apoi la punct detaliile acțiunii.

I-a aruncat fularul Științei în față!

În prima repriză, "Poștașul" a scandat urcat pe gard. La pauză, el le-a mărturisit cunoscuților că va intra pe teren și își va duce misiunea la bun sfîrșit. Individul a coborît apoi din Peluza "Cristi Neamțu" pe marginea terenului, păcălind vigilența jandarmilor. Era minutul 81 al derbyului și Dinamo conducea cu 1-0. Mingea ieșise în afara terenului. "Poștașul", îmbrăcat în blugi și în geacă neagră cu însemnele "Sezione" pe spate, era pregătit să fie celebru. Se afla în spatele porții lui Guso. A sărit peste panourile publicitare și a fugit spre Niculescu, care aștepta ca mingea repusă de la margine să ajungă în zona sa. Pe Todoran îl despărțeau aproximativ 30 de metri de victima sa.

Claudiu, aflat lîngă Marius Iordache, l-a văzut pe atacator cu două-trei secunde înainte ca acesta să ajungă lîngă el. Dinamovistul s-a speriat și a dat să plece spre tușă, neștiind ce i se poate întîmpla. "Poștașul" a ajuns lîngă Niculescu și a aruncat cu fularul în jucător, care a încercat să se ferească. Mihalcea, aflat la trei metri de Claudiu, a sărit cu picioarele pe atacator. Niculescu s-a arătat surprins de gestul lui Todoran, mărturisind ieri că "mă știam bine cu el de cînd jucam la Craiova".


"Știam că o încasez rău"

După ce a fost scos în parcarea stadionului, "Poștașul" a plătit prețul celebrității. A fost urcat într-o dubă a jandarmeriei. "M-au bătut măr! Vreo 20 de jandarmi m-au lovit cu picioarele, cu pumnii, cu bastoanele. Nu mi-au dat la față ca să nu lase urme, ci doar în burtă. M-au lovit și în testicule! Îi auzeam cum vorbeau între ei: Dă-i mai tare, ca să nu mai facă altădată", s-a confesat suporterul.

La o oră după incident și după ce a scăpat de bătaie, atacatorul avea o față chinuită și se ținea de burtă. "Știam ce o să mi se întîmple, dar Claudiu trebuia pedepsit! Au sărit jucătorii Universității să mă apere? Da?! Nu m-așteptam! Acum am ajuns celebru", îngăima "Poștașul". În timp ce vorbea cu reporterii Gazetei, discuția a fost întreruptă de un polițist, care l-a chemat pe Todoran la noi discuții. De această dată, fără bătaie. Pe lîngă pumnii și picioarele încasate, atacatorul a mai fost amendat cu 15 milioane de lei, bani ce vor fi plătiți prin contribuția fanilor. Ieri, "Poștașul" și-a scos certificat medical și a spus că-l va acționa în judecată pe Mihalcea, în vreme ce pe Niculescu l-a provocat la o bătaie parte în parte!


"Am văzut sîmbătă Barca - Real și catalanii l-au lăsat în pace pe Figo. Am rămas singurul jucător din lume fluierat de un întreg stadion! Îi sînt dator lui Mihalcea, dar cred că mă descurcam și singur"
Claudiu Niculescu


Va fi suspendat terenul?

Evenimentele petrecute pe stadionul Ion Oblemenco vor fi analizate în ședința Comisiei de Disciplină a FRF de mîine. Ce riscă Universitatea? Articolul 31 din regulament scrie că "pătrunderea publicului sau a persoanelor neautorizate în incinta terenului de joc se sancționează cu suspendarea terenului propriu pentru 2-4 etape". "Craiova are un acord cu Jandarmeria și vom vedem dacă această instituție a fost de vină sau clubul este în culpă, pentru că avem informații că cel care a intrat pe gazon a stat în spatele porții, purtînd o vestă de fotoreporter", a declarat ieri Alexandru Boc, vicele Comisiei de Disciplină. y Dan Udrea

"Mihalcea trebuia eliminat"

Președintele CCA, Ion Crăciunescu, a spus ieri că Sorin Corpodean a greșit că nu i-a dat cartonaș roșu lui Mihalcea, care l-a lovit pe spectatorul intrat pe teren. Auzind că scuza lui Corpodean este că n-a văzut incidentul, șeful CCA a declarat: "Nu există scuză. Le-am spus și la cursuri. Cînd există un eveniment și nici unul dintre cei patru nu o vede, este greșeală de arbitraj. Nu trebuie să ne ascundem, să ne dăm după cireș". Ieri, vicepreședintele Comisiei de Disciplină, Alexandru Boc, a declarat că azi va viziona caseta și membrii comisiei vor decide dacă îl vor chema pe Mihalcea la judecată. y Dan Udrea

"Sper să fiu doar amendat"

Adrian Mihalcea a declarat ieri că "îmi pare rău de acest episod. Dacă știam că-l va ataca pe Niculescu doar cu un fular nu mă mai băgam. Nu-i normal ce s-a întîmplat. Dacă suporterul avea un cuțit la el, ce se întîmpla?". Dinamovistul speră să scape doar cu o amendă. "În toată cariera mea am primit doar un singur cartonaș roșu, pentru două avertismente, în Italia. Nu sînt recidivist și vreau să joc", a spus jucătorul, care și-a a adăugat că dacă era eliminat trebuia să fie însoțit la vestiare și de craioveanul Moți, care l-a lovit pe dinamovist la acea încăierare cu suporterul oltean. y Valentin Damian


23 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri