SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Gigi, prinde “lanterna”!
Gigi, prinde “lanterna”!

Gigi Mulțescu este mai orgolios ca o fată mare. Cu toate că puțini jucători de-ai săi pot fi numiți fotbaliști, își permite luxul să-l țină pe banca de rezerve pe Buia. Adesea indisciplinat, “Figo din Berceni” ar fi meritat totuși un alt statut, mai ales atunci cînd este singurul în măsură să ordoneze jocul bănățenilor la mijlocul terenului. Fără o minte limpede în compartimentul median, timișorenii au sfîrșit prin a fi călcați în picioare de o echipă de departe mai inteligentă. Popa a cîștigat clar duelul cu Mulțescu pentru că, după ce a preluat frîiele echipei din mîinile lui Simionaș, a avut răbdarea să-și studieze foarte atent jucătorii. Apoi i-a plasat, pe fiecare în parte, în locul unde dau randament maxim. Ceea ce Mulțescu nu a făcut niciodată de cînd i-a luat locul lui Panduru.

Superioritate evidentă

Superioritatea Iașiului a fost evidentă. Elevii lui Popa nu s-au clătinat nici măcar atunci cînd timișorenii au deschis scorul. Cu trecerea timpului, s-a văzut că golul lui Voicu din minutul 11 a fost doar o întîmplare. E drept, gazdele au avut de partea lor, preț de 73 de minute, și avantajul omului în plus, dar chiar și la egalitate numerică e greu de crezut că Timișoara ar fi rezistat. Elocvent este raportul ocaziilor clare de gol, 7-1 în favoarea moldovenilor. Normal, atît timp cît din tabăra bănățenilor doar Zimmermann și Nicoliță ce au mai mișcat în front.

Popa: “Mulțescu, un bădăran și un nesimțit”

Antrenorul timişorean Gheorghe Mulţescu a părăsit sala unde a avut loc conferinţa de presă mai devreme, motivînd că timişorenii trebuie să prindă avionul. La plecare, Ionuţ Popa (foto) i-a întins mîna respectuos, dar s-a lovit de reproşul omologului său, Mulţescu reproşîndu-i: “Dacă vrei explicaţii, discutăm între patru ochi”. Ionuţ Popa a rămas stupefiat: “E prima dată în viaţa mea cînd am parte de acest comportament. Acesta este un exemplu de om fără cultură. Îl consider pe Mulţescu o cantitate neglijabilă”. Popa a precizat că îl va informa pe Mircea Rădulescu, directorul şcolii de antrenori, vizavi de comportamentul tehnicianului timişorean. “Voi, ziariştii, îmi veţi fi martori”, a declarat Popa.

Acces computerizat în Copou

Deşi a fost montată în urmă cu o lună, instalaţia electronică de acces pe bază de turnichetti în stadionul “Emil Alexandrescu” a fost dată în folosinţă în premieră ieri. Cei aproape 7.000 de spectatori posesori de bilete au fost monitorizaţi la intrarea în arenă de către softul modernei instalaţii, care pînă acum a avut doar rol decorativ.
marius.mihalcea@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri