SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > Lovitur„ chinezeas„
Lovitur„ chinezeas„

Meciul dintre Craiova şi Dinamo a început acum o săptămînă, cu declaraţii războinice, pregătiri ale galeriilor şi revitalizarea unei rivalităţi vechi de cînd fotbalul. Între timp s-a lăsat frigul, a venit iarna, dar atmosfera de pe “Ion Oblemenco” a fost aseară încinsă ca o mare iubire. La primul fluier al lui Corpodean, o mare de steaguri alb-albastre a colorat stadionul, implorîndu-i parcă pe favoriţi să-şi depăşească actuala condiţie. Şi aceştia au încercat. Elevii lui Pavel Badea au ales să nu plictisească prin posesie prelungită, ci să surprindă pe Dinamo prin atacuri rapide, din maximum trei-patru pase. Aşa s-a întîmplat în minutul 14, cînd, angajat de Njock, Moţi a tras în Stelea de la marginea careului mic. Oaspeţii au replicat prin Niculescu (16) şi Dănciulescu (25), dar au fost ocupaţi mai mult să blocheze cursele făcute pe flancuri de Dobre şi Luţu, care au adus fără prea mari bătăi de cap mingea în careul lui Stelea.

S-au “tăiat” după gol

Privat de aportul lui Florentin Petre, Andone a gîndit o formulă cu patru mijlocaşi şi cu Tameş în spatele atacanţilor. Dar ambele echipe s-au lovit de cîte un paradox. Oaspeţii au avut atac, dar n-au fost în stare să-l pună în valoare, oltenii au plimbat mingea bine pînă la limita careului advers, dar le-a lipsit omul de gol, Borbely fiind depăşit, iar Njock epuizat de luptele interminabile pentru supremaţia aeriană. Asta pînă în minutul 57, cînd omul-cheie al “cîinilor”, Tameş, a reuşit prima pasă decisivă, balonul traversînd marginea careului de 16 metri şi fiind trimis în vinclu de Mărgăritescu. A fost suficient pentru a tăia elanul “juveţilor”, “cîinii” tranşînd în favoarea lor un meci tensionat ca un război.

Gol pentru Andone

După golul de la Iaşi, Andrei Mărgăritescu se află la a doua reuşită în tricoul lui Dinamo. Imediat după ce a deschis scorul în Bănie, închizătorul roş-albilor s-a îndreptat către antrenorul său, căruia i-a dedicat golul. Ioan Andone se pare că a anticipat înaintea partidei reuşita elevului său, tehnicianul strigîndu-i: “Bravo, măi copile, ţi-am zis că o să reuşeşti”.

Conflict între antrenori

După un fault suferit la mijlocul terenului de unul dintre elevii săi, Ioan Andone s-a îndreptat spre banca tehnică a gazdelor. Reproşurile sale au fost întîmpinate de Pavel Badea şi Eugen Neagoe cu un: “Mai taci mă din gură!”. Spiritele s-au încins, cei doi tehnicieni fiind despărţiţi cu greu de rezerva de arbitru şi de observatorul de joc.
george.paunescu@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri