SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > “Țăranul” la judecată
“Țăranul” la judecată
În urma ieșirii de karatist avute la Craiova, Adrian Mihalcea va fi chemat la Comisia de Disciplină, deși n-a fost eliminat de central. Tensiunea extraordinară de la meciul Craiova-Dinamo a răbufnit în momentul în care un suporter oltean a spart barajul jandarmilor și s-a îndreptat amenințător spre Claudiu Niculescu. Mihalcea a sărit în sprijinul coechipierului său, lovindu-l cu picioarele pe fanul Universității. Ion Crăciunescu crede că întreaga brigadă de arbitri a greșit la acea fază, deoarece împotriva atacantului dinamovist era necesar să fie luate măsuri disciplinare. “Nu au nici o scuză. Le-am spus și la cursuri. Cînd există un eveniment și nici unul dintre cei patru nu îl vede este greșeală de arbitraj”, a spus președintele CCA. De altfel, cu toate că n-a primit cartonaș roșu în timpul partidei, Adrian Mihalcea va fi chemat la Comisia de Disciplină a FRF, care s-a autosesizat în acest caz. “Toți cei implicați în acel incident riscă sancțiuni, inclusiv Mihalcea, care urmează să fie chemat pentru explicații”, a declarat vicepreședintele respectivului for, Alexandru Boc. De altfel, Boc a dat de înțeles că în mod sigur și terenul Universității Craiova va fi suspendat.

Regrete și speranțe
Ieri, la o zi după meciul din Bănie, Adrian Mihalcea ne-a declarat: “A fost un incident nedorit, pe care îl regret. Totul s-a întîmplat din cauza nervilor. Am fost convins că o să-l lovească pe Claudiu. Nu cred că o să se ajungă la suspendarea mea, mai ales că n-am fost eliminat niciodată atunci cînd am evoluat în România. În Italia am primit un singur cartonaș roșu, și acela după două galbene, nu pentru un fault dur. Sper ca totul să se termine cu bine”. Vîrful “cîinilor”, care riscă să piardă ultimele două meciuri ale echipei sale din acest sfîrșit de sezon, a comentat și victoria obținută la Craiova: “A fost un meci de luptă, pe un teren greu, în care noi am avut mai mult noroc. Important este că sîntem acolo și avem un moral bun. Chiar dacă șansele la titlu rămîn mici, în adîncul sufletului nostru ne gîndim mereu că este totuși posibil”.

"Îmi pare rău, a fost un incident nedorit. Dacă voi fi amendat, voi suporta amenda. Sper însă că nu voi fi suspendat" (Adrian Mihalcea, atacant Dinamo)
"Nu e normal ca Mihalcea să fie chemat la Comisie și suspendat, deoarece a fost vina craiovenilor pentru tot ce s-a întîmplat" (Cristi Borcea, director executiv Dinamo)

Amenințat cu tribunalul
Ovidiu Todoran, alias Poștașul (foto), suporterul care i-a aruncat fularul Științei în față lui Claudiu Niculescu, a declarat ieri că-l va acționa în judecată pe Adrian Mihalcea pentru că l-a lovit. “Am fost la Institutul de Medicină Legală și îl voi da în judecată pe Mihalcea. Eu nu am vrut să dau în nimeni, doar să-l fac pe Niculescu să simtă disprețul galeriei craiovene față de persoana lui. Nu poate fi el comparat cu Figo, și am auzit că vrea să se bată cu mine. Îl aștept, dar vreau înapoi și fularul cu care am aruncat în el”, a spus Ovidiu Todoran, care s-a ales cu o amendă de 15 milioane de lei pentru fapta comisă și cu o bătaie zdravănă din partea jandarmilor. Poștașul este unul dintre liderii galeriei craiovene și are tatuate pe tot corpul simboluri ale Universității Craiova.

Claudiu Niculescu nu va mai juca niciodată în Bănie
După ce a văzut ce a pățit fiul său duminică, Marin Niculescu, tatăl fotbalistului de la Dinamo, s-a declarat extrem de speriat de ceea ce se putea întîmpla. În urma discuției cu Clau-gol, Niculescu senior ne-a povestit: “Am vorbit cu Claudiu și am convenit ca de acum înainte, indiferent de echipa la care va evolua, să nu mai vină niciodată să joace în Bănie. A fost extrem de inteligent că nu a reacționat, altfel probabil că n-ar mai fi ieșit decît mort de pe stadion. De altfel, mi-a și spus că după incident s-a îndreptat spre banca tehnică și a cerut să se ia măsuri pentru a nu se mai repeta vreun atac. Pînă a ieșit din Craiova, s-a temut. Mihalcea este ca un înger pentru el. Este a doua oară cînd îl salvează, după ce în Giulești a intervenit cînd se sufoca și i-a desțepenit limba”.

Semeghin, scos basma curată
După accidentul de mașină suferit în data de 16 mai, cînd a intrat cu automobilul proprietate personală în zidul hotelului Erbașu, lui Dorin Semeghin (foto) i se stabilise de către medicii legiști o alcoolemie de 1,6 la mie. Ieri, procurorii au restituit Poliției dosarul jucătorului, susținînd că la recalcularea alcoolemiei aceasta s-a situat sub pragul de 0,8 la mie, ceea ce nu constituie infracțiune (pedepsită cu închisoarea de la un an la cinci ani), ci este pasibil de alte sancțiuni. Polițiștii au cerut, de altfel, scoaterea de sub urmărire penală a fundașului dinamovist. Marius Iacob, prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului București, a declarat că procurorii au refuzat cererea Poliției, dată fiind diferența foarte mare între cele două valori ale alcoolemiei, și așteaptă să vadă care dintre cele două rapoarte de expertiză indică nivelul real.

Nu credea că va marca!
Adus din Divizia B, de la Unirea Focșani, Andrei Mărgăritescu (foto) este revelația turului pentru Dinamo. Deși are sarcini preponderent defensive, “China” s-a lipit de gol în ultimele partide, recidivînd la Craiova, după golul său împotriva echipei Poli Iași.
- Ai marcat printr-un șut de atacant pursînge.
- Andrei Mărgăritescu: A fost într-adevăr un gol frumos, mai ales că eu am inițiat acțiunea de atac și tot eu am finalizat-o. Am urcat cu mingea la picior de la mijlocul terenului, am pasat lateral și am continuat să alerg. Așa am ajuns în mijlocul careului, și fiindcă balonul a sărit dintr-un clinci la mine, am prins un voleu puternic.
- Ești deja la al doilea gol pentru Dinamo.
- Acest lucru mă surprinde și pe mine, mai ales că anul trecut am dat doar trei goluri pentru Unirea Focșani în tot sezonul. În vară, cînd am venit la Dinamo, nu credeam că voi marca vreodată, fiindcă sînt mijlocaș defensiv și ajung rar în careu.
- Ce șanse aveți la titlu după victoria de la Craiova?
- Acest succes e foarte prețios, deoarece toată săptămîna oltenii au tot spus că ne vor bate, și de aceea la noi se crease o tensiune mare. De asemenea, această victorie a mai redresat situația echipei în clasament după un start slab. Șanse la titlu avem, dar pentru asta trebuie să cîștigăm cît mai multe meciuri în continuare.
mihai.ionescu@prosport.ro
amir.kiarash@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri