SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > VOCEA CITITORULUI
VOCEA CITITORULUI
Aparut in ziua de Marti 23 Noiembrie 2004

Costel Pandescu: “De data asta, în meciul cu Dinamo s-a văzut că fotbaliştii Universităţii au vrut să joace, să învingă. Din acest punct de vedere, sincer, nu li se poate reproşa nimic. Chiar dacă au pierdut în faţa duşmanilor noştri de moarte, s-a văzut că au luptat pentru fiecare minge, că şi-au dorit o victorie mai importantă, poate, decât un campionat. Să baţi echipa Dinamo este visul oricărui oltean. Ceea ce nu înţeleg eu însă este cum la meciurile anterioare ai noştri nu au evoluat cu aceeaşi ardoare. Poate din această cauză au ajuns în subsolul clasamentului. Un loc care nu onorează deloc blazonul Universităţii”.

Ion Aldea: “Aţi văzut ce fac suporterii pentru voi? Nu mai poate spune nimeni că spectatorii nu au fost alături de echipă. Nu a contat nimic, nici preţul biletului de intrare, nici frigul. Suporterii olteni au fost alături de favoriţii lor. Voi, cei care intraţi în teren, ce faceţi pentru ei? Am ajuns din nou să tremurăm. Că Dinamo a câştigat la Craiova a fost o întâmplare. Nu merita victoria sub nici o formă. Jucătorii noştri s-au mişcat, dar ce au făcut până acum? Nu se pot uita meciurile cu Rapid şi cu Dinamo, dar nici cel de la Alba Iulia. Oricum, pentru jocul cu Dinamo, jos pălăria! «Bădiţă», s-o ţineţi tot aşa!”.

Marian Ionescu: “Nu am înţeles prea bine. Badea şi-a dat demisia sau intenţionează să şi-o dea? Dacă şi-a dat-o, asta e, mergem mai departe, că oricum nu a fost linişte prea mult timp la Craiova. Nu a ales prea bine momentul, pentru că mai sunt meciuri importante. Prea se renunţă uşor la luptă! Ar trebui să ne concentrăm pentru ultimele două meciuri, deoarece sunt foarte importante. Dacă stăm şi plângem iar după meciul cu Dinamo două săptămâni, nu rezolvăm nimic”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri