SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-23 > «Poştaşu’»: “L-am umilit pe Niculescu!”
«Poştaşu’»: “L-am umilit pe Niculescu!”
de FLORIN BĂLTĂREŢU
Aparut in ziua de Marti 23 Noiembrie 2004
«Poştaşu’»: “L-am umilit pe Niculescu!”• Susţinătorul Universităţii care a intrat duminică seara pe gazon îl va da în judecată pe “câinele” Mihalcea, care l-a jucat în picioare

«Poştaşu’» (foto, stânga), suporterul care a pătruns pe gazon în timpul partidei dintre Universitatea şi Dinamo, afirmă că îl va da în judecată pe “câinele” Mihalcea. În timpul altercaţiei dintre componenţii celor două echipe, “ultrasul” a fost jucat, efectiv, în picioare de Adrian Mihalcea. Fanul “Ştiinţei” spune că a vrut doar să-l umilească pe Claudiu Niculescu atunci când i-a aruncat în faţă fularul alb-albastru şi consideră că gestul său a fost un act de teribilism. Suporterul oltean a fost amendat cu 15 milioane de lei şi nu are ce să le reproşeze jandarmilor craioveni care l-au imobilizat: “Am scăpat cu două-trei palme. Mi-au zis că sunt nebun. Dacă voiau să mă bată rău, ştiau ei cum s-o facă”.

Reporter: Cum ţi-a venit ideea să pătrunzi pe gazon?
«Poştaşu’»:
A fost o chestie de moment. Nu am putut înghiţi declaraţiile lui Niculescu. A lovit în Universitatea şi am vrut să i-o plătesc. Am prins clipa potrivită şi am trecut de jandarmi. Am luat-o la fugă prin spatele porţii şi m-am îndreptat spre Niculescu. M-a cam supărat Iordache, că a vrut să mă oprească.
Mihalcea a sărit cu picioarele pe tine, încercând să-şi apere colegul de echipă.
Pe Mihalcea l-am văzut doar când era foarte aproape şi nu am reuşit să mă feresc. M-a luat din plin, dar nu regret. L-am umilit pe Niculescu şi asta contează cel mai mult. Nu am vrut să-l lovesc, că dacă îmi doream asta cu adevărat o făceam. Mai ales că era cu spatele la mine şi se uita năucit.
Ai apucat măcar să-i transmiţi ceva lui Claudiu Niculescu?
I-am spus că el pe acest stadion nu mai are ce căuta, pentru că a trădat culorile alb-albastre. Declaraţiile lui de dinainte de meci i-au rănit pe toţi suporterii. Acum a păţit ca Figo. Singura diferenţă este aceea că lui îi mai trebuie patru vieţi să ajungă ca Figo.
Suporterii se temeau pentru sănătatea ta, din moment ce ai intrat pe mâna “mascaţilor”.
Am scăpat ieftin. Cu două sau trei palme. Unul dintre jandarmi chiar m-a felicitat, spunându-mi că sunt nebun de legat. Oricum, dacă voiau să mă bată, o făceau ei ca la carte. Ţin să le mulţumesc jucătorilor care au sărit la bătaie pentru mine. În special lui Moţi, care a demonstrat astfel că are sânge “alb-albastru”.
Vrei să-l dai în judecată pe Adrian Mihalcea?
Chiar am s-o fac! Am fost la IML pentru a-mi scoate un certificat medical. Mihalcea este un ţăran. În alte state civilizate din Europa, ceea ce am făcut eu ar fi considerat doar un act de teribilism. Am să cer chiar suspendarea lui Mihalcea.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri