SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-22 > STIRILE GRANZILOR: Ceartă pe procente


"Gigi îmi e dator cu 400.000 de dolari", spunea Victor Pițurcă marți. "E vorba despre 300.000 de dolari. Nu e datorie, ci o parte din cadoul de 500.000 pe care m-am oferit să i-l dau pentru că mi-a făcut cunoștință cu Viorel Păunescu și așa am ajuns la Steaua", a replicat patronul grupării din Ghencea.

De unde vine diferența dintre sumele vehiculate de cei doi? Surse autorizate susțin că suta de mii în plus adusă în discuție de Pițurcă ar fi cota care consideră el că trebuie să-i revină din banii încasați de Steaua la transferul lui Claudiu Răducanu la Espanyol Barcelona, realizat în iarnă pentru 1,3 milioane de dolari.

"Aveam o înțelegere verbală să primesc un anumit procent din transferurile unor jucători aduși de mine, dar Gigi nu mai recunoaște acum. Sînt convins că nu voi mai primi nici un ban, pentru că el nu se ține niciodată de cuvînt", a declarat fostul selecționer. Procentul despre care vorbește acesta ar fi cuprins între 7 și 10 la sută din suma încasată de club în urma plecărilor unor fotbaliști exponențiali, cum ar fi Rădoi, Florentin Dumitru sau Paraschiv.

„Bazaconii!”
Gigi Becali a reacționat la declarația fostului antrenor: "Nu mă interesează ce bazaconii a mai zis Pițurcă. N-am avut nici o înțelegere! Poate o fi avut vreo convenție cu Păunescu. Cum adică, să-i mai dau și procente din transferurile viitoare? Dar cum rămîne cu jucătorii pe care i-am cumpărat și apoi i-am dat gratis pentru că n-au convins? Dacă e să vorbim de înțelegeri, Pițurcă mi-a zis să investesc la Steaua pentru că voi băga 2-3 milioane de dolari și apoi îmi voi recupera banii. Nu doar că n-a fost așa, dar continuu să bag milioane fără a avea speranța că vreodată voi scoate vreun profit!".

Contre în ultimele două luni

Gigi Becali despre Pițurcă

"Am spus că e cel mai bun antrenor din România, dar asta nu înseamnă că are și caracter frumos"
"Într-un an și jumătate i-am dat 930.000 de dolari"
"Acum e cam nervos pentru că n-are o echipă pe care s-o antreneze"
"O să-i dau și cei 300.000 de dolari, să scap de el. Să vedem, după aia ce mai inventează despre mine?"


Pițurcă despre Gigi Becali

"M-am simțit trădat de Gigi"
"Devenise șmecher în fotbal, nu te mai înțelegeai cu el, voia să le facă el pe toate la club"
"Le-a interzis jucătorilor să mai discute cu mine la telefon"
"Eu l-am adus pe el la Steaua, nu el pe mine. Să nu-și mai dea cu părerea despre mine! Nici de bine, nici de rău! Să-și vadă de treaba lui"


Dumitru face 4 ore de recuperare zilnic
La două zile după operația suferită la genunchiul stîng în Germania, la clinica particulară a doctorului Ștefan Irimia, Florentin Dumitru a început deja recupararea. El are un program zilnic de 4 ore de lucru la sala de forță, masaj și fizioterapie. La revenirea în țară, mijlocașul Stelei va continua programul la Spitalul Militar. "Mă bucur că operația lui Dumitru a reușit și îl aștept cît mai curînd la echipă. Vom juca toate meciurile special pentru el", a declarat pentru site-ul clubului antrenorul Walter Zenga. / Marius Mărgărit

18 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri