SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > EVENIMENTELE ETAPEI: EVENIMENTELE ETAPEI: Silvășan s-a bătut cu Bălace

"Nu mai sîntem uniți", așa explica Silviu Bălace, căpitanul lui Poli, de ce echipa sa a ajuns codașa clasamentului. O confirmare a tensiunilor din lot s-a înregistrat la antrenamentul de joi. Atacantul Cristian Silvașan s-a băut chiar cu Silviu Bălace. "În timpul antrenamentului tactic, Silvășan a avut o intrare tare la Bălace, acesta a replicat și el, și Silvășan l-a lovit. În loc să se liniștească, Silvășan a continuat să vocifereze. Trebuia să tacă, pentru că el a intrat dur primul, tot el a lovit primul'', a descris incidentul antrenorul lui Poli, Gheorghe Mulțescu. Tehnicianul nu e dispus să-l ierte pe vîrful său: "Silvășan trece printr-o perioadă nefastă, a avut accidentări și nerealizări, dar nu-l apăr sub nici o formă".

Silvășan l-a contrat dur pe Mulțescu. "Nu-i adevărat ce a zis Mulțescu. Să se mai gîndească cine ce face și după aceea să vorbească în fața ziariștilor. Nu am avut o intrare dură la Bălace, ci doar am protejat mingea, am pasat-o după 10-15 secunde. El a venit și m-a îmbrîncit, și m-a lovit din spate'', s-a apărat Cristian. Bălace nu a putut fi contactat ieri telefonic.


Riscă să fie exclus din lot

Președintele grupării de pe Bega, Anton Doboș, s-a limitat să afirme că va convoca Comitetul Director. "Nu pot să iau o hotărîre de unul singur. Comitetul Director se va întruni săptămîna viitoare și vom analiza situația lui Silvășan'', a spus Doboș. Surse din anturajul clubului au afirmat că Cristian Silvășan ar putea fi amendat și exclus din lot.

Scandaluri în serie

Scandalurile din lotul lui Poli AEK tind să devină o obișnuință. În sezonul trecut, Stîngaciu, fostul antrenor cu portarii, s-a luat de gît cu Buia, Șuleap a fost exclus din lot pentru o dispută mai dură cu Șoltuz, iar Bătrînu a fost și el "pus pe liber'' o etapă, după vociferări la adresa lui Mulțescu. În urmă cu doi ani, Bălace s-a bătut și cu Mihai Nicolae.

Revelația Gheju

Evoluțiile bune ale atacantului de la satelitul CFR Timișoara, Sorin Gheju, l-au determinat pe antrenorul Mulțescu să-l includă în lotul pentru meciul cu Poli Iași. "Are șanse să intre chiar titular", a spus Mulțescu.

Nicoliță, remarcat de Ajax

Mijlocașul Bănel Niculiță a fost remarcat la meciul naționalei de tineret din Armenia de Ruud Kroll, șeful scouterilor de la Ajax. "Nu știu nimic, acum aud pentru prima oară, dar mă bucur dacă e adevărat'', a spus, emoționat, Jardel de Timișoara. La lot, Nicoliță a stat de vorbă cu Mitea, despre Ajax Amsterdam. Vrea să rămînă la Poli cel puțin pînă la finalul sezonului. "Am contract pînă la vară și vreau întîi să-mi fac treaba aici'', a mai spus Niculiță, al cărui idol e olandezul Van Nistelrooy.


20 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri