SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Lei de la “lei”
Lei de la “lei”
Banii dați pe bilete de suporterii craioveni, supranumiți “Blue Lions”, merg direct la jucătorii olteni, în timp ce “cîinii” au promise bonusuri de 1.200 de euro de fiecare. Mereu un meci exploziv prin prisma orgoliilor, fanatismul suporterilor, dar și dorința de victorie a jucătorilor, Craiova - Dinamo este o partidă care începe cu mult înaintea fluierului de start al arbitrului. La fel s-a întîmplat și acum, cînd liderii galeriilor celor două formații și-au făcut o serie de declarații de “dragoste” în ultimele zile, iar jucătorii s-au amenințat că adversarii nu au nici o șansă. Duelul între “juveți” și “cîini” a continuat și în birourile oficialilor celor două echipe. Mai precis, pentru a-și stimula jucătorii, conducătorii celor două grupări au venit cu o serie de idei originale.

Au încălcat regulamentul
Conform Regulamentului de Ordine Interioară, fotbaliștii lui Andone beneficiază de prime de joc doar dacă echipa se află pe unul dintre primele patru locuri în Divizia A. Deși înaintea partidei de astăzi, “alb-roșiii” ocupă poziția a 5-a în clasament, oficialii dinamoviști au anunțat o primă specială, de 1.200 de dolari pentru fiecare titular, dacă echipa va învinge în Bănie. De partea cealaltă, Dinel Staicu a surprins, în stilul său caracteristic, atunci cînd a dezvăluit modalitatea prin care va recompensa o eventuală victorie a Universității în fața “cîinilor”. Staicu a promis că va împărți suma de 20.000 de euro între jucători, sperînd să adune acești bani chiar din buzunarele suporterilor craioveni, “Blue Lions” anunțînd că vor lua cu asalt stadionul “Ion Oblemenco”. “Dacă suma din încasări nu va ajunge la 20.000 de euro, vă voi plăti eu diferența din buzunarul meu”, a spus Dinel elevilor lui Pavel Badea.

"În acest moment Dinamo are o echipă mai valoroasă decît Universitatea și nu vom pierde acolo"
Adrian Mihalcea, atacant Dinamo

Andone a felicitat juniorii campioni
Dinamoviștii au triumfat în campionatul național de juniori în vîrstă de 17 ani, grație rezultatelor înregistrate în turneul de la Iași, 1-0 cu Telecom Arad, 1-1 cu Poli Iași și 2-0 în meciul decisiv cu FCM Bacău. Deși autocarul echipei a sosit în “Ștefan cel Mare” joi seară, aproape de miezul nopții, antrenorul “cîinilor”, Ioan Andone (foto), a ținut să fie prezent pentru a sărbători victoria alături de tinerele speranțe al dinamoviștilor. (Sergiu PETRE)
Răzbunarea condamnatului
Toată săptămîna premergătoare meciului de astăzi, viitorii conducători ai Universității, primarul Antonie Solomon și viceprimarul Gheorghe Nedelescu, au declarat că vor schimba radical fața echipei, începînd cu antrenorul. Cei doi au confirmat că l-au convins pe Sorin Cîrțu să preia funcția de tehnician, fapt care l-a pus pe actualul manager general, Pavel Badea, într-o postură jenantă, însă nu singulară în istoria Universității. În urmă cu exact un an, după o victorie cu FC Național, Badea era înlocuit cu Nicolo Napoli. Istoria se va repeta, indiferent de rezultatul derby-ului cu Dinamo de astăzi, meci pe care Badea îl consideră cel mai important al anului. “Mi-am făcut datoria, dar înaintea acestei partide atmosfera din lot a fost stricată de unii care își dau cu părerea despre fotbal, deși n-au nimic în comun cu el. Am încrederea jucătorilor și a publicului, deși suporterii m-au asociat deseori cu Dinel Staicu. Nu știu dacă voi mai rămîne în funcție, dar sînt liniștit pentru că mi-am făcut treaba corect. Dacă batem pe Dinamo, mi-am îndeplinit obiectivul și sînt sigur că lumea își va aduce aminte cu plăcere de Badea”, a declarat managerul general al “juveților”. Acesta nu exclude varianta preluării unei alte funcții în club, Solomon pregătindu-i deja fotoliul de vicepreședinte.

Furtuna dinaintea războiului
Vineri spre sîmbătă noaptea, în Craiova temperatura a scăzut pînă aproape de zero grade, meteorologii anunțînd că la ora meciului cu Dinamo ar putea să ningă. Gazonul de pe “Ion Oblemenco” se prezintă în condiții bune, organizatorii sperînd să nu existe probleme din acest punct de vedere. Tot în noaptea de vineri spre sîmbătă, vîntul puternic din Bănie a zburat copertina de la cantonamentul din Lunca Jiului, fotbaliștii văzînd în cele întîmplate furtuna dinaintea războiului.

“Cu noi nu fac blat”
Antrenorul Sportului e convins că echipa lui Jean Pădureanu își va vinde scump pielea în meciul de astăzi. “Poate cu alții nu vor să joace. Cu noi, sînt sigur că își vor da viața pe teren și vor lupta pentru victorie”, a spus Dan Petrescu, un dușman declarat al blaturilor. În schimb, antrenorul Constantin Cîrstea a avut numai cuvinte de laudă despre “studenți”: “Fotbaliștii Sportului practică un joc încîntător, indiferent că sînt plătiți sau nu, așa că ne va fi foarte greu”. (Alexandru ȘTEFAN)
amir.kiarash@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro
narcis.drejan@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri