SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Dragoste la zero grade
Dragoste la zero grade
Ceferiștii și-au luat rămas bun de la suporteri pînă la primăvară cu o victorie care i-a încălzit pe cei ce au înfruntat frigul năpraznic din Gruia. Feroviarii s-au temut foarte mult de ultimul meci pe teren propriu din acest tur, iar debutul partidei le-a dat dreptate. Băcăuanii încep extrem de tare, iar Cursaru (5) și Fl. Ganea (7) sînt foarte aproape de deschiderea scorului. Golul a căzut însă în poarta lui Bogdan, insistența gazdelor fiind răsplătită după mai bine de o jumătate de oră de joc. Atunci, Turcu, aflat cu spatele la poartă, reia în plasă de la 10-11 metri o minge centrată de Oncică. Patru minute mai tîrziu, Florin Dan obține un penalty, la fel cum o făcuse și cu Oțelul, transformat impecabil de Jula, aflat la a doua reușită stagională. După pauză, clujenii nu mai riscă nimic, lăsîndu-le adversarilor posesia balonului. Moldovenii se aruncă în atac, dar se lovesc de portarul Ștef, care are două intervenții excelente în fața lui Ganea (60) și Tănasă (78). Bara este și ea aliata gazdelor, la șutul lui Cursaru (80). La poarta cealaltă, Anca și Fl. Dan își bat joc de o ocazie rarisimă (87), dar nu și de rezultat.

Primă suplimentată
Finanțatorul clujenilor, Paszkany Arpad, a mai adăugat 2 milioane de lei la cele 33 promise înaintea partidei. “33 pentru că atîția ani am împlinit vineri și încă 2 pentru cele două goluri marcate. Păcat că băieții n-au știut asta, poate că ar mai fi marcat un gol-două”, a glumit Paszkany. Acesta a mai spus că speră să mai facă trei puncte la Brașov.

Supărat pe jucătorii săi
Antrenorul băcăuanilor, Cristi Popovici, s-a arătat dezamăgit de lipsa de concentrare a elevilor săi la reușita lui Turcu. “Toată săptămîna am exersat fazele fixe și pînă la urmă am luat gol tot dintr-o lovitură liberă”, a spus Popovici. Acesta a mai spus că echipa sa merita să înscrie măcar o dată în partida de ieri, dar nu a vrut să comenteze decizia “centralului” de a acorda penalty pentru gazde.

Goian, victima lui Iordănescu
Fundașul băcăuan, care a jucat destul de bine în partida de la Cluj, a avut de pătimit de-a lungul celor 90 de minute ale meciului cu CFR. Spectatorii nu au ținut cont de faptul că el a fost doar un simplu spectator la dezastrul de la Erevan și i-au amendat prezența în naționala falimentară a lui Iordănescu, fluierîndu-l la fiecare atingere de balon. De altfel, pe marginea terenului era afișat un banner (foto) pe care scria mare “Iordănescu și ai lui, cascadorii rîsului”. La finalul întîlnirii, întrebat care ar fi cea mai bună soluție pentru postul lui tata Puiu, președintele Iuliu Mureșan a răspuns scurt: “Șunda”, după care a continuat: “Dar nu vreau să-i dau drumul, pentru că avem nevoie de el, aici, la Cluj”. La rîndul său, antrenorul a spus că, în acest caz, îl propune pe Mureșan la conducerea FRF.
vali.lozinsky@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri