SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-21 > Puteau “eutanasia căţeii”
Divizia B2 Building Vânju Mare – Dinamo II Bucureşti 0-0
Puteau “eutanasia căţeii”
de MIRCEA OGLINDOIU
Aparut in ziua de Duminica 21 Noiembrie 2004
Puteau “eutanasia căţeii”• Pentru prima dată în acest sezon, gazdele au jucat în roş-albastru, culorile echipei Steaua, patronul Mihaela Giuca fiind cunoscut drept un fan al echipei lui Gigi Becali

 

 Building Vânju Mare (0)– (0) Dinamo II Bucureşti

 

Stadion “Municipal” - Dr. Tr. Severin, spectatori 1.000

 

BUILDING

 

Zdrîncă - Gădăleanu, Băbaş, Cită - C. Niţu, Drăcea, Donoată (Schintee ’65), Enescu (Seinu ’84), Făget - N. Poenaru, Ciochină (E. Lătea ’72).

Antrenor Dumitru Bălu

 

DINAMO II

 

Posteucă - I. Bălan, Scarlatache, Vătavu, Şt. Radu – Cristache (Mihalache ’46), Ilin, Păcurar (A. Niţu ’80), Pulhac - Cl. Drăgan (Albinaru ’46), Cigan.

Antrenor Cornel Ţălnăr

 

Arbitri: C. Damşa (Oradea) – Cl. Tripa (Arad), Fl. Damaschin (Timişoara)
Observator: M. Salomir (Cluj)


Deşi se preconiza o afluenţă mare de public, doar 1.000 de spectatori au venit pe “Municipalul” severinean să urmărească partida formaţiei Building împotriva “căţeilor”, meciul fiind considerat derby-ul mai mic dintre Oltenia şi rivala de o viaţă a “alb-albaştrilor”. Chiar dacă nu au făcut un meci prea bun, mehedinţenii au dominat steril partida, majoritatea acţiunilor de atac oprindu-se însă în preajma suprafeţei de pedeapsă, “căţeii” mizând, mai ales în repriza secundă, pe cartea contraatacului. În primele 45 de minute s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, singurele faze notabile aparţinând lui Cită, care a ratat întâlnirea cu balonul la centrarea lui Enescu. De partea cealaltă, “foarfeca” lui Cigan, din minutul 9, respinsă de sub transversală de Zdrîncă în corner şi luftul lui Drăgan din doar 10 metri din poziţie perpendiculară au fost singurele acţiuni mai periculoase ale bucureştenilor.

Mehedinţenii au condus jocul în partea a doua

Repriza a doua a aparţinut gazdelor. Deşi acestea au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 64, la faultul clar al lui Scarlatache asupra lui Făget, Cătălin Niţu a trimis balonul în stâlpul din stânga porţii apărate de Posteucă, “furând” astfel bucuria publicului, care dorea ca Buildingul să dea tonul victoriei Universităţii asupra echipei conduse de Ioan Andone. Până la final, “constructorii” au atacat, însă, cu o apărare pe două linii, bucureştenii nu le-au mai permis gazdelor să mai trimită nici măcar un şut pe spaţiul porţii lui Posteucă. De menţionat este faptul că, pentru prima dată în acest sezon, Building a evoluat în echipament roş-albastru, patronul Mihaela Giuca fiind un fan înfocat al echipei Steaua Bucureşti.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri