SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-20 > PASIUNE SCUMPA: Șumudică, dator la Arad Din cauza atracției sale pentru pariuri și jocuri de noroc, fostul atacant al lui UTA s-a împrumutat de la coechipieri fără să le mai înapoieze banii. Atacantul Marius Șumudică (foto, 33 de ani) a semnat în luna au

Atacantul Marius Șumudică (33 de ani) a semnat în luna august un contract pe doi ani cu UTA, dar și-a reziliat angajamentul după doar două luni în care a dezamăgit. A plecat la București și speră să prindă un post în stafful Rapidului. La Arad însă nu a rămas dator doar față de suporteri, ci și față de colegi. Deși a primit 10.000 de euro la semnătură și încasa 200 de euro la fiecare apariție pe teren dacă evolua cel puțin jumătate de oră, lui Șumudică nu i-au ajuns banii. Din cauza pasiunii lui pentru pariurile sportive și ruletă a ajuns să se împrumute de la coechipieri. Chitescu așteaptă să-i fie returnați 6 milioane de lei, Radu Andone și Apostu, cîte 100 de euro, iar Mîrne, 50 de euro.

"Mi-a spus că asta este amenda lui pentru mine", a dezvăluit unul dintre jucătorii ce i-au dat bani. "L-am văzut cînd cerea bani de la cămătari. Erau zile în care miza 15-20 de milioane de lei. Uneori a și cîștigat", a mărturisit o angajată a unei case de pariuri arădene.


"Am datorii la Apostu și la Chitescu. Am vorbit cu ei și le dau banii luni. E adevărat că sînt pasionat de jocuri și chiar intenționez să-mi deschid o casă de pariuri în București"
Marius Șumudică


18 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri