SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-04 > ŞTIRI UNIVERSITATEA
ŞTIRI UNIVERSITATEA
Aparut in ziua de Luni 04 Octombrie 2004

Le-a purtat noroc

După cum a promis, finanţatorul Universităţii, Dinel Staicu, a luat loc în tribună la partida dintre FC Braşov şi Universitatea. Dinel a sosit la stadion împreună cu soţia sa, Leni, cu o oră înainte de începerea meciului. Staicu a fost în cabină şi le-a spus “alb-albaştrilor” să dea totul pe teren pentru a câştiga: “Indiferent de rezultat, dacă o să-mi placă jocul şi dăruirea voastră din teren, o să vă dau jumătate din prima pe care v-am promis-o”. Patronul “Ştiinţei” le promisese înainte de meci oltenilor 16.000 de euro pentru victorie pe stadionul de sub Tâmpa. Cum Universitatea a câştigat, jucătorii au împărţit suma între ei. (C. N.)

Supărat de schimbare

Brazilianul Rubenilson a apucat să joace în partida de la Braşov doar 23 de minute, ineficacitatea sa în faţa fundaşilor adverşi făcându-l pe Pavel Badea să-l înlocuiască pe acesta cu Borbely. “Rubi” a fost vizibil afectat de schimbare şi a avut o ieşire nervoasă, şutând într-o minge de rezervă. O dată ajuns pe banca de rezerve, brazilianul a fost trimis imediat la vestiare de secundul Eugen Neagoe. (A. I.)

 

 

CONFERINŢĂ

 

“Vom deveni o echipă”

 

Pavel Badea:
“A fost un meci deosebit de important, atât pentru noi, cât şi pentru braşoveni. Noi am obţinut trei puncte mari şi sper să continuăm seria acestor evoluţii bune. Despre prestaţia lui Rubenilson, nu ar trebui să mă întrebe pe mine presa, ci eu pe el, de ce a evoluat aşa de slab. Cred că ar trebui să dea unele explicaţii. Şi în această partidă am observat că, din minutul 70, echipa a avut o cădere fizică inexplicabilă, deficienţă ce trebuie remediată în cel mai scurt timp. Nu pot să vorbesc despre obiective în acest moment, ci despre faptul că vreau să arătăm că suntem din nou o echipă”.

 

Universitatea are o “vacă de muls”

 

 Gabi Stan:
“Craiova nu a evoluat în prima repriză doar cu un singur om în plus, ci a fost un meci de genul Universitatea plus Alexandru Deaconu contra Braşovului. Poate culoarea galbenă a elevilor mei îi face pe arbitri să le arate atâtea cartonaşe. Şi anul trecut Universitatea a câştigat sub Tâmpa; poate au pe aici o «vacă de muls», de la care să obţină puncte atunci când le este greu. Consider, totuşi, că adversarii noştri s-au mobilizat mai bine faţă de cum au făcut-o în alte meciuri”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri