SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-04 > FLASH
FLASH
Aparut in ziua de Luni 04 Octombrie 2004

Accidentare

În sezonul 2000-2001, într-o partidă dintre Electro şi FCM Rm. Vâlcea, doi jucători ai craiovenilor s-au accidentat grav: fundaşul Minoiu a suferit o dublă factură de tibie şi peroneu după o ciocnire cu portarul Mădălin Poenaru, care, la rândul său, s-a lovit grav, dar nu la aceeaşi fază, aşa cum s-a crezut multă vreme. “Este adevărat, Minoiu s-a accidentat la acea fază, nu şi eu, aşa cum au scris mulţi. Eu m-am accidentat cu trei minute înainte de final, când m-am lovit de bară, moment în care m-am ales cu o ruptură a ligamentelor încrucişate”, a ţinut, după mai mulţi ani, să clarifice fostul portar al echipei Electroputere Craiova o eroare crezută de mulţi.

 

În Portugalia, pe pietriş

Mai bine de un an, Poenaru şi-a căutat norocul în Portugalia, dar nu a reuşit să prindă echipe de prima mână, apărând mai mult în diviziile inferioare, lucru care l-a determinat să revină în ţară. “Este greu să-ţi găseşti acolo echipă, mai ales dacă lumea nu te cunoaşte sau nu ai o casetă bună de prezentare. Am reuşit să prind o echipă în divizia judeţeană, cum ar veni la noi, dar la ei, în aceste eşaloane, se joacă pe zgură şi pe pietriş. Nu puteam să-mi distrug genunchii, aşa că m-am întors în ţară. Cine ştie, dacă mă voi pregăti cu seriozitate, poate voi ajunge să

apăr buturile Universităţii şi într-o partidă oficială”.

Cu şuruburi în picioare

 

După ce s-a accidentat şi a suferit o intervenţie chirurgicală, Poenaru s-a ales cu şuruburi de fixare în picior, făcute dintr-un aliaj metalic. Acestea au fost îndepărtate după ce ligamentele fotbalistului s-au refăcut, dar între timp, dând dovadă de “nebunia” necesară oricărui portar, Mădălin a apărat în câteva partide, negândindu-se că, în cazul unei recidive, poate spune adio fotbalului pe viaţă. El a recunoscut că oamenii care l-au susţinut şi l-au pregătit la greu au fost Marius Purcaru şi în special Valentin David, de la care a avut multe de învăţat.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri