SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > Cîrțu se întoarce
Cîrțu se întoarce
Consiliul Local va prelua astăzi echipa de la Dinel Staicu și-l va înlocui pe Pavel Badea cu actualul antrenor al Oțelului. Consiliul de Administrație al Universității Craiova se va întruni astăzi în ședință extraordinară, în care președintele Dinel Staicu își va diminua capitalul social, urmînd ca echipa să fie preluată și menținută de către Instituția Primăriei.
“De mîine (n.r.-astăzi) Universitatea este a municipalității. Mai sînt ceva probleme de rezolvat, mai exact clauzele unor jucători precum Guso și Papură, care devin liberi de contract în cazul în care eu plec. Voi discuta cu ei de față cu noua conducere și sper să-i convingem să rămînă. De club mă vor lega doar două acțiuni în valoare totală de 200.000 de lei. Voi păstra drepturile tv pe o perioadă nedeterminată, iar cine dorește să le cumpere trebuie să plătească șase milioane de euro și le va avea. După ce las clubul, voi avea drept de apel timp de 15 zile în caz că mă răzgîndesc, dar nu se va întîmpla asta”, a declarat ieri pentru ProSport Dinel Staicu.

Buget de 40 de miliarde de lei pentru Știința
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a anunțat ieri viitoarea formulă de conducere, antrenor urmînd să fie Sorin Cîrțu. “Mă gîndesc să alocăm un buget anual de 40 de miliarde de lei pentru Universitatea. Timp de 14 ani, Știința a fost jucăria unora și a altora, dar de mîine (n.r. - astăzi) s-a terminat cu joaca. Sînt oameni care vor să devină sponsori la Craiova, și de acum nu ne mai jucăm pe banii publici. De echipă se vor ocupa oameni de fotbal și mă gîndesc aici la Corneliu Stroe, Gigi Nedelescu și Rodion Cămătaru. Nu sînt de acord ca drepturile tv să-i rămînă domnului Staicu, iar dacă vrea acele șase milioane de euro pe ele, atunci eu am să discut cu soacră-mea pentru un împrumut. Am vorbit cu Sorin Cîrțu și și-a dat acordul să revină la Universitatea Craiova. Este singurul antrenor care poate face performanță la acest club, pentru că e oltean”, a precizat primarul din Cetatea Băniei, Antonie Solomon.

Solomon: “Vom curăța lotul”
Edilul-șef al Craiovei, Antonie Solomon, a declarat că toate contractele jucătorilor vor fi diminuate, iar cei cărora nu le va conveni situația vor fi puși pe lista de transfer. Noua conducere a Științei nu va mai plăti salarii mai mari de 30.000 de dolari pe an. “Găsim oricînd zece fotbaliști în Craiova care pot scoate un rezultat de egalitate cu actuala echipă a Universității”, a mai spus Solomon.

Acceptă să fie înjurat
Pe Antonie Solomon nu-l deranjează înjurăturile galeriei, chiar dacă acestea vor fi la adresa lui. “Și eu m-aș comporta la fel, suporterii sînt la ora actuală ce a rămas mai bun din Universitatea. Să mă înjure, să-mi pună bannere dacă nu vor fi mulțumiți de mine. Merită să fii înjurat pentru Știința”, a încheiat Solomon.

Întăriri de la Oțelul Galați
Sorin Cîrțu ar putea ajunge la Craiova însoțit de cel puțin trei dintre elevii săi de la Oțelul, Nanu, Călin și Rohat. Toți s-au arătat interesați de această idee, dar numai primii doi pot părăsi Galațiul gratis, fiind la final de contract. Înțelegerea lui Gheorghe Rohat cu Oțelul expiră abia la vară, așa că fundașul poate părăsi gruparea de la Dunăre doar cu acordul clubului.

"La Universitatea încă nu se ştie cadrul juridic şi mai sînt multe de rezolvat. Nu ştiu nimic pînă la iarnă. Sînt simple speculaţii, pentru că am anunţat că mi se termină contractul. Oricum, eu mă duc acolo unde lumea face ce spun eu şi nu acolo unde eu trebuie să fac ce zic alţii" (Sorin Cîrţu, antrenor Oţelul Galaţi)
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri