SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-18 > B3 / "U" CLUJ: „Marin e vinovat”

Veteranul clujenilor, Marius Popescu (35 de ani), a răbufnit ieri, după ce a aflat din "Gazeta Sporturilor" că va fi retrogradat de antrenorul Ion Marin la echipa a doua, ce evoluează în Divizia D. "Trebuia să aflu de la antrenor acest lucru. Consider că nu este normal să fiu scos țap ispășitor, pentru că am avut multe realizări în acest campionat", a spus Popescu, care este de părere că tehnicianul Ion Marin este unul dintre principalii vinovați de rezultatele slabe ale echipei. "Nu există decît monolog. Marin nu dialoghează deloc cu jucătorii. Mai mult, echipa nu e bine pregătită fizic. Să nu uităm că aceiași jucători care au bătut Steaua au pierdut cu Zalăul și ISCT. Oare nu sîntem bine puși în teren?", se întreabă atacantul.

"Indiferent ce făceam, bine sau rău, eram primul schimbat. Cu ISCT am jucat 18 minute fundaș dreapta, iar eu am valențe de atacant. Chiar dacă e pornit împotriva mea, eu îmi continui pregătirea, pentru că după 10 ani în Divizia A mă consider profesionist", a completat Papi, care a bifat 147 de meciuri în prima ligă pentru "U", înscriind și 30 de goluri.

EXPRES
Sancțiune / Deși au fost retrogradați la echipa a doua, Cosmin Aldea și Marius Popescu nu au drept de joc în Divizia D. "Noi nu sîntem trecuți pe lista celor 12 cu drept de joc la satelitul «U» 2", a spus Aldea.
Reacții / Căpitanul Zsolt Szilagyi și fundașul Răzvan Țîrlea s-au împăcat cu ideea amendării. "Noi am semnat un Regulament de Ordine Interioară, care prevede și amenzi. Ne-a surprins puțin excluderea lui Aldea și Popescu", a spus Szilagyi. "Am avut totul plătit la zi și noi uite ce am făcut", a completat Țîrlea.
Amendă / Președintele Nicolae Ienac a declarat că suma cu care și-a amendat jucătorii, 720 de dolari, e echivalentul penalizărilor pentru înfrîngerile de acasă cu Oradea, ISCT și Armătura. "Suma este echivalentul a trei prime de victorie pentru meciurile de acasă. Această sumă poate crește pentru unii dintre jucători, dacă antrenorul consideră că ei nu și-au făcut bine treaba", a spus Ienac.

17 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri