SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-17 > S-a întors “Monstrul din Loch Ness”
S-a întors “Monstrul din Loch Ness”
Contrar obiceiului, Jeremie Njock s-a prezentat la timp la programul de pregătire al echipei. Conducerea Universității Craiova a avut probleme mereu cu atacantul Jeremie Njock, atunci cînd acesta a primit liber cîteva zile. După ce, de trei ori consecutiv, africanul a întîrziat la pregătirea echipei zile sau chiar luni, ieri acesta a răspuns prezent la apelul lui Pavel Badea. “Cînd întîrziam, o făceam din cauza antrenorilor, care nu mă doreau. Am mai avut probleme și cu viza, dar toți au interpretat că aș fi neserios. Eu sînt profesionist și era culmea să-mi fi lăsat echipa la greu înaintea meciului cu Dinamo. Vreau să cîștigăm, și stadionul să fie arhiplin”, a declarat Njock. Poreclit “Monstrul din Loch Ness” de colegi datorită staturii sale, camerunezul a venit ieri din Germania, promițîndu-i soției sale că îi va dedica un gol dacă va marca împotriva lui Dinamo. Acesta a afirmat că nu va pleca din iarnă de la Craiova.

Bilete cu 50.000 de lei
Deși patronul Dinel Staicu anunțase înaintea partidei cu Rapid că pînă la finalul turului intrarea pe “Ion Oblemenco” va fi gratuită, pentru întîlnirea de duminică seara cu Dinamo, conducerea clubului a stabilit ca prețul unui bilet să fie de 50.000 de lei. Partida va începe la ora 20:15.

Mîncare pentru cîini
La reunirea de la cantonamentul din Lunca Jiului, mai mulți fotbaliști ai Științei au adus mîncare de acasă pentru a hrăni cîinii aciuați pe lîngă stadion. “Va fi mai mult decît un război și cred că dacă le dăm acum niște mîncare acestor căței, vom avea noroc duminică”, a spus Luțu, în vreme ce Marius Iordache regretă faptul că Dănciulescu și Petre nu vor evolua contra Științei din cauza accidentărilor.
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri