SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-16 > Atac la FRF, LPF şi CCA
Pandurii Târgu Jiu
Atac la FRF, LPF şi CCA
de MONALISA POPESCU
Aparut in ziua de Marti 16 Noiembrie 2004
• Oficialii de la Pandurii Tg. Jiu atacă vehement, prin vocea realizatorului programului de meci, toate structurile fotbalului românesc

Arbitrajele sunt incomparabil mai bune acum decât în sezonul trecut. Dacă mă uit în urmă, acum nu găsesc nici un reproş.

Sorin Vintilescu

 

Oficialii “pandurilor” nu s-au lansat până acum în atacuri la adresa conducerii fotbalului românesc şi nu au acuzat nici arbitrajul, chiar dacă au mai fost comentate, din când în când, unele greşeli ale “fluieraşilor”. Însă la ultimul joc disputat pe teren propriu, cu Dinamo II, programul de meci a cuprins acuzaţii grave la adresa tuturor, de la conducerea FRF până la arbitraj şi presă. Într-o pagină semnată de crainicul stadionului “Municipal”, Manole Băloi, oficialii FRF şi LPF sunt făcuţi incompetenţi, fiind acuzaţi că se dau la jocuri de culise, pentru a nu promova gruparea din Tg. Jiu: “... jucătorilor le-au fost create toate condiţiile de pregătire şi de participare. Dar cum fotbalul e plin de neprevăzut, ca şi incompetenta noastră Federaţie şi Ligă, s-au introdus un amalgam de încurcături. Poate tocmai pentru a conduce la faptul ca prin aşa-zisul joc al rezultatelor, să promoveze tocmai cine doreşte şi cum hotărăsc formaţiile satelit, acestea neavând drept de promovare”. Atacul virulent continuă în acelaşi program de meci, care este realizat cu bani de la sponsorul echipei, cu referiri dure la adresa CCA şi a arbitrilor: “Pe lângă toate aceste matrapazlâcuri federale, Comisia Centrală a Arbitrilor poartă vina totală a coordonării unor arbitraje total ostile pretendentelor declarate la promovare înaintea startului: Petrolul şi Pandurii. Cum altfel se poate explica schimbarea unor brigăzi înaintea jocului de la Târgu Jiu, cu Petrolul, sau maniera incalificabilă a centralului Colţescu la meciul de Cupă cu CFR Cluj?”. Toate acestea în timp ce jucătorii, prin vocea căpitanului lor, Sorin Vintilescu, apreciază că au avut parte de arbitraje incomparabil mai bune în acest sezon: “Arbitrajele sunt incomparabil mai bune acum decât în sezonul trecut. Dacă mă uit în urmă, acum nu găsesc nici un reproş. Per ansamblu, nu se compară cu anul trecut, sunt mult mai bune”. Şi, ca să scuze orice eventual eşec al echipei, realizatorul programului găseşte presa ca fiind cel mai mare adversar al formaţiei din Tg. Jiu şi vinovată de toate relele prezentate: “La toate acestea, ruşinos contribuie chiar şi unii dintre tinerii condeieri locali, care niciodată nu au jucat fotbal de performanţă. (?) ... Primii adversari periculoşi ai jucătorilor noştri sunt tinerii ziarişti locali, cărora nu le scapă nimic în a-i compromite pe unii dintre componenţii echipei noastre”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri