SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-16 > Ştefan Coandă este dezamăgit de rezultat
Campionatele Naţionale de box de la Târgu Jiu
Ştefan Coandă este dezamăgit de rezultat
Aparut in ziua de Marti 16 Noiembrie 2004
Ştefan Coandă este dezamăgit de rezultat• Unul dintre boxerii gorjeni care au urcat pe ring în finalele Campionatelor Naţionale de la Târgu Jiu, Ştefan Coandă (foto, stânga), a reuşit să câştige medalia de argint. Coandă a fost învins la puncte în finala categoriei 51 kg de Adrian Luca, de la Oţelul Târgovişte, după o decizie contestată de spectatorii din Sala Sporturilor. Bucurându-se de o numeroasă galerie, care l-a încurajat pe tot parcursul meciului, Coandă a fost susţinut şi după ce meciul s-a încheiat.

Unul dintre boxerii gorjeni care au urcat pe ring în finalele Campionatelor Naţionale de la Târgu Jiu, Ştefan Coandă (foto, stânga), a reuşit să câştige medalia de argint. Coandă a fost învins la puncte în finala categoriei 51 kg de Adrian Luca, de la Oţelul Târgovişte, după o decizie contestată de spectatorii din Sala Sporturilor. Bucurându-se de o numeroasă galerie, care l-a încurajat pe tot parcursul meciului, Coandă a fost susţinut şi după ce meciul s-a încheiat.
“Galeria o datorez primarului nostru din Turceni, Dumitraşcu Ion, lui trebuie să-i mulţumesc, a spus boxerul” Nemulţumiţi şi ei de decizie, fanii pugilistului au strigat minute în şir “Hoţii!” la adresa arbitrilor. Boxerul pregătit de antrenorul Ion Drăghici, Ştefan Coandă, a realizat totuşi o performanţă, aducând Gorjului încă o medalie, după cea de bronz a lui Constantin Lupşoiu şi cea de aur a lui Petrişor Gănănău. Dezamăgit de rezultat, pentru că şi-a propus câştigarea titlului, gorjeanul de la Energia Turceni este convins că putea obţine mai mult: “În mare parte sunt dezamăgit de mine, fiindcă puteam să dau mai mult. Trebuia să încep din prima repriză şi să o ţin tot aşa, nu să dau doar în ultima. Sper ca pe viitor să mă pregătesc mai bine şi să devin campion”. sTotuşi, Ştefan Coandă rămâne optimist şi speră să ajungă la lotul naţional: “Obiectivul meu pe anul acesta a fost lotul naţional, dar mai sunt competiţii, trebuie să mă pregătesc mai bine. Sunt destul de tînăr şi sper că o să prind şi lotul.” (M. P.)


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri