SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-16 > Listele lui Ioan Andone
Listele lui Ioan Andone
O dată cu apropierea de finalul turului încep să devină clare și cîteva dintre mutările pe care roș-albii le vor face la iarnă. Deși turul de campionat nu s-a încheiat, sînt deja certe plecările lui Florentin Petre și Ionel Dănciulescu. Chiar dacă de ambii se interesează formații din Rusia, nici unul dintre ei nu-și dorește să se transfere în Est, mai ales că pe adresa lor există și oferte frumoase din Occident. E greu de crezut că cei doi “cîini” vor ajunge în spațiul ex-sovietic, mai ales că aceste mutări s-ar face prin intermediul impresarului Arkadie Zaporojanu, cu care frații Becali, procuratorii celor doi, se află în conflict. În cazul căpitanului, varianta Grazer AK a rămas de actualitate, pe lîngă ea Petre avînd și Elveția ca posibilă destinație. În ceea ce-l privește pe “Danciu”, acesta se află foarte aproape de Anglia, după dubla cu Manchester, de golgeterul României interesîndu-se, din cîte se pare, Blackburn, iar destinația este pe placul atacantului. Alte despărțiri care țin de certitudine sînt cele ale lui Claudiu Niculescu, care își dorește să plece de la Dinamo, mai ales că elvețienii de la Young Boys Berna au rămas încîntați de el de la turneul întreprins de Dinamo astă-vară în Țara Cantoanelor, dar și Angelo Alistar, care are variante Ungaria și China, cu șanse mai mari pentru MTK Budapesta dacă Dinamo își va reduce pretențiile de la 100.000 de euro la 40.000, atît cît sînt dispuși să plătească maghiarii. Tameș și Semeghin nu au oferte, deși se află și ei pe lista de plecare, urmînd să fie trași pe linie moartă, în timp ce Alex Bălțoi s-ar putea să rămînă dacă i se oferă șansa să joace, cu toate că ar putea să-și încerce norocul la Rapid Viena.

Mihai Tararache s-a săturat de Elveția
Plecînd de la ideea că Dinamo nu are banii necesari să facă transferuri-bombă, fanii roș-albilor nu trebuie să se aștepte la veniri spectaculoase. Singura surpriză ar putea veni de la Mihai Tararache, care s-a aflat în discuții și astă-vară cu Dinamo. Mijlocașul s-a plictisit de singurătatea din Elveția și și-ar dori să revină acasă, chiar dacă în “Ștefan cel Mare” nu i s-ar putea onora niciodată cîștigurile pe care le are la FC Zürich. Totul ar putea însă să cadă dacă nașul lui, Florentin Petre, ar ajunge și el în Elveția. La capitolul achiziții, pe lîngă Adrian Cristea, care e deja “cîine” din iarnă, Gigel Bucur va completa atacul campioanei, în timp ce, în căutare de soluții pentru flancul stîng, unde din retur nu-l vom mai vedea pe Semeghin, Ioan Andone urmează să-l aducă pe Adrian Sălăgean, de la Olimpia Satu Mare, 21 de ani, remarcat la meciul direct din Cupă, pe care ardelenii cer 100.000 de euro și 50% dintr-un transfer viitor.

“Cîinii” au uitat de griji la nunta lui Ovidiu Burcă
Petrecere mare în sînul echipei Dinamo, sîmbătă seară, chiar dacă evoluția “cîinilor” din actuala ediție de campionat este una sub așteptări. Nunta religioasă a fundașului Ovidiu Burcă cu frumoasa Sandra le-a mai adus zîmbetul pe buze dinamoviștilor, făcîndu-i să uite de necazurile de pe stadion. Dacă la cununia religioasă, desfășurată la Biserica Nașterea Maicii Domnului, au fost prezenți doar trei jucători, Mihalcea, Vlăduț Munteanu și Grigorie, nu același lucru se poate spune și despre petrecerea de după, de la restaurantul Casa M, plasat în selectul Cartier Francez, unde printre invitații de seamă s-au numărat Gică Popescu și Dorin Mateuț, alături de soțiile lor. N-au lipsit nici coechipierii lui Burcă: Claudiu Niculescu, Florentin Petre, Cristi Munteanu, Ciobotariu, Dennis Șerban, Naidin, Iordache, Semeghin, Badea, Tameș, Grigorie, supravegheați de Ioan Andone și Gigi Nețoiu.
O prezență neașteptată la cheful dinamoviștilor a fost aceea a rapidistului Ionuț Rada, oltean precum mirele și bun prieten al acestuia.

Show bahic Dorin Semeghin la un local din Berceni
Pentru fundașul lui Dinamo, Dorin Semeghin (foto), un ciclu săptămînal de pregătire trebuie neapărat să cuprindă și un show oferit într-un bar din Capitală. Miercuri, după jocul de Cupă, locul ales de fotbalist a fost “Casa prieteniei”, un cunoscut local din Berceni frecventat de persoane din lumea fotbalului. Jucătorul lui Andone și-a sărbătorit cu fast prestația din partida cu Dacia Unirea Brăila (scor 1-0). Semeghin s-a simțit foarte bine, cîțiva apropiați ai moldoveanului declarînd că a aruncat cu bani lăutarilor și apoi a lăsat ospătarilor un bacșiș neobișnuit de mare. La ieșirea din local, în jurul orei 3:30, Semeghin a avut o altercație cu cîteva persoane aflate în apropierea barului.
mihai.ionescu@prosport.ro
mugurel.dumitru@prosport.ro
amir.kiarash@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri