SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-16 > Curg ofertele pentru Nico
Curg ofertele pentru Nico
Conducerea rapidistă recunoaște că mai multe echipe din Europa sînt interesate de atacantul giuleștean. Perioada bună pe care o traversează atacantul rapidist Daniel Niculae pare să fi stîrnit interesul mai multor cluburi de afară. Cel puțin așa susține președintele clubului giuleștean, Dinu Gheorghe. “Pentru Daniel Niculae am primit mai multe faxuri din străinătate, dar și oferte prezentate prin intermediari de la cluburi bune din Europa. Chiar dacă este cel mai solicitat jucător de la noi, Niculae nu ar trebui să se grăbească, pentru că inevitabil cota lui va crește după ce va obține vreo performanță notabilă cu echipa de club. În iarnă nu se pune problema ca el să ne părăsească, însă la vară e posibil numai dacă va ajuta clubul, iar oferta ar fi irezistibilă. El ar trebui să plece în străinătate atunci cînd va deveni titular la echipa națională. Niculae joacă în momentul de față numai la 60% din potențialul pe care îl are. Restul de 40% se cîștigă mai greu”, a afirmat conducătorul alb-vișiniilor.

Dinamo Kiev și Ajax tatonează terenul
Rapidiștii nu vor să dea publicității numele echipelor care îl doresc pe Niculae, însă pe la colțuri se vorbește despre interesul unor formații precum Dinamo Kiev, Ajax și încă o echipă din Serie A. Progresul lui Daniel Niculae în acest sezon este semnificativ, el avînd în momentul de față nu mai puțin de 11 goluri înscrise, exact cîte marcase în întreaga lui carieră de pînă acum. În campionatul trecut, nu reușise decît patru goluri, în 2002-2003 doar șase goluri, iar în 2001-2002 doar un singur gol.

Îl pîndesc pe Flavius Moldovan
Fundașul central al echipei FC Național, Flavius Moldovan (foto, prim-plan), este unul dintre jucătorii care ar putea veni în iarnă la Rapid. El este monitorizat de giuleșteni încă din vară, însă aceștia nu l-au putut cumpăra din cauza prețului ridicat pe care îl cerea Gino Iorgulescu. Cum în vară îi expiră contractul, Flavius Moldovan are mai multe șanse de a ajunge în Giulești. Președintele Dinu Gheorghe dă însă dovadă de precauție și a declarat că, pentru moment, nu se pune problema achiziționării fotbalistului de la Național, motivînd că nu poate contacta un jucător decît dacă se află în ultimele șase luni de contract. Moldovan este de mai multă vreme simpatizat de antrenorul Răzvan Lucescu, dar conducerea clubului va fi cea care va decide dacă este oportună achiziționarea internaționalului “bancar”.

Revine Perjă
Jucătorii giuleșteni au fost chemați în această după-amiază pentru un antrenament la stadionul Național. Fundașul Dănuț Perjă va începe, după aproape două luni de cînd a suferit o entorsă la genunchiul drept, să facă primele alergări. După ședința de pregătire, el le va face cinste coechipierilor cu cîteo bere, deoarece ieri a împlinit 30 de ani.

Maftei joacă în ghetele lui Schumi
Rapidistul Vasile Maftei (foto) este singurul dintre fotbaliștii giuleșteni care preferă să se încalțe de la o firmă asiatică. Prin intermediul prietenului său, Constantin Schumacher, care activează în China, căpitanul formației alb-vișinii a intrat în posesia a două perechi de ghete marca Mizuno, firmă ce nu are încă reprezentanță în țara noastră.

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri