SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-15 > În pragul destrămării
În pragul destrămării
După ce mai mulți jucători de la Apulum și-au exprimat dorința să plece, președintele Viorel Mălușel caută acum cu înfrigurare înlocuitori. Revelația campionatului trecut este în pragul destrămării, mai bine de jumătate din fotbaliștii care au dus Apulum pe locul 6 în Divizia A fiind cu bagajele făcute. Fie că sînt nemulțumiți din pricina situației financiare, fie că au fost puși pe lista de transferuri, jucători care și-au creat un nume evoluînd pe stadionul “Cetate” se pregătesc să-și încerce norocul în altă parte. Deocamdată certe sînt doar despărțirile de patru jucători. Este vorba despre Nedelea (dorit de Pandurii și de Jiul), Mitrofan (oferit Jiului), Ionuț Voicu și Balauru, ultimii doi cu variante din străinătate. Pe picior de plecare sînt însă și nume grele din lotul ardelenilor. Cel mai vînat este “căpitanul” Alin Paleacu, mai ales că acestuia îi expiră angajamentul cu Apulum la finalul campionatului. Surse apropiate jucătorului susțin că Paleacu va semna imediat ce intră în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj, echipă pregătită de mentorul său Aurel Șunda, dar că va ajunge în “Gruia”, gratis, abia la vară. Mălușel ar vrea însă ca Paleacu să plece din iarnă, pentru a-și recupera o parte din banii investiți în el. Deocamdată însă soluția pe care i-a propus-o (o echipă din SUA care dă 100.000 de dolari) nu-i convine jucătorului.

Tibor Moldovan, spre Șerif Tiraspol
În cazul în care nu va reuși să-l vîndă pe Paleacu, boss-ul de pe “Cetate”, care ține morțiș să reechilibreze balanța financiară, întrucît nu mai are de unde să împrumute bani ca să țină echipa, va fi nevoit să-l vîndă pe golgeterul Tibor Moldovan la Șerif Tiraspol. Viorel Mălușel a cerut inițial 150.000 de dolari pentru atacant, însă, în caz de forță majoră, va coborî din preț pînă la 100.000, sumă considerată corectă și de moldoveni. De asemenea, de vînzare sînt și Iurișniți (dorit de Rapid), D. Miclea (care are oferte din Ungaria), Cotora (curtat de FC Sibiu), Ciobanu (50.000 de dolari clauză de reziliere), A. Dumitru, Găldean și Jercălău. În locul acestora, Mălușel vrea să aducă jucători ieftini din străinătate și să promoveze tineri de la echipa-satelit. Căutările au demarat deja, Alba Iulia devenind în aceste zile un fel de El Dorado pentru fotbaliști din lumea a treia, și nu numai.

"Oricine e liber să plece în intersezon. În locul celor care se transferă vor fi aduși fotbaliști tineri. E imperios necesar să echilibrăm balanța financiară a clubului" (Viorel Mălușel, președinte Apulum Alba Iulia)

Străinii n-au impresionat
Dintre jucătorii străini sosiți pînă în prezent la Apulum Alba Iulia doar egipteanul Mohamed Ezz și româno-americanul Moise au dovedit unele calități. Ceilalți fie nu sînt de nivelul Diviziei A, fie nu s-au adaptat în România. Străinii vor fi testați și în această săptămînă în mai multe jocuri-școală, oficialii clubului amînînd deocamdată o decizie în privința acestora. Toți cei sosiți la Alba Iulia sînt fotbaliști liberi de contract, clubul putînd să-i transfere gratis în orice moment.

Mai vine un contingent
La Alba Iulia a sosit Adrian Ștefănescu (21 de ani), trecut pe la Dinamo și pe Dunărea Galați, iar marți vor veni sîrbii Ognjen Bozici (23 de ani, mijlocaș defensiv OFK Belgrad) și Aco Pandurevici (23 de ani, mijlocaș dreapta Steaua Roșie Belgrad). De asemenea, peste o săptămînă va sosi la Alba Iulia un lot masiv de fotbaliști nigerieni și camerunezi. Viorel Mălușel și-a propus ca pînă la încheierea turului să oprească în lot cinci fotbaliști străini, care să înceapă pregătirea de iarnă.
redactia@prosportcluj.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri