SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-15 > Jackie, profesor și antrenor
Jackie, profesor și antrenor
Deși mulți au văzut meciuri cu el pe bancă sau i-au citit o carte, puțini sînt aceia care știu că Ion V. Ionescu (foto, dreapta) este, pe lîngă antrenor, cadru didactic universitar de aproape 50 de ani. “Am 20 de cursuri scoase și cinci-șase cărți de specialitate”, spune Dom’ Profesor. Deși admite că nu a fost ușor să fie și antrenor, și profesor, Jackie Ionescu afirmă că “a fost o simbioză perfectă. Am reușit să antrenez și să predau în același timp”. Revine apoi cu nume mari care i-au trecut prin sala de cursuri. “Din elevii pe care i-am avut aș putea crea o echipă națională. Contra, Păltinișan, Dancia, Anghel, Vlaicu, Alexa, Timofte, Bojin și Nedelcu sînt doar cîțiva”, declară Dom’ Profesor. Jackie Ionescu nu se laudă numai cu formarea unor jucători valoroși, ci și cu o carieră de antrenor legată de Poli Timișoara, echipă pe care a pregătit-o în mai multe rînduri. Ultimul mandat la Poli a cuprins primele trei etape din acest sezon, Jackie fiind consilierul tehnic al lui Țiți Dumitriu.

Se reunesc astăzi după-amiază
După o săptămînă care s-a încheiat cu două jocuri de verificare, componenții lotului timișorean se întîlnesc astăzi la ora 15:00 pentru primul antrenament al săptămînii premergătoare meciului considerat capital, contra echipei Poli Iași. Fotbaliștii bănățeni au avut ieri o zi liberă pentru a se reface după cele două amicale cîștigate în compania echipelor Sîrbianka Deta și Minerului Lupeni, scoruri 4-0, respectiv 2-0.

Probabil cu avionul spre Iași
Deși antrenorul Gheorghe Mulțescu declarase că deplasarea la Iași se va face cel mai probabil cu trenul, în mai multe zile, se pare că oficialii alb-violeților sînt foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu o firmă de transport aerian. În acest caz, lotul va merge cu avionul pînă la Bacău, deoarece aeroportul din Iași este în reparații. În această situație, Poli se va deplasa în Moldova sîmbătă, urmînd a se întoarce la Timișoara imediat după meci.
valentin.serbanut@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri