SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > Report la înjurături
Report la înjurături
Concursul prin care Dinel Staicu oferea echipa gratis celui care-l jignea original a trecut la faza a doua. Patruzeci și trei de pagini de înjurături au sosit pe mail-ul personal al finanțatorului Universității Craiova, Dinel Staicu, în mai puțin de o lună, de cînd acesta a lansat concursul “Mă înjuri bine, îți dau echipa”. Toți cei care l-au ocărît pe finanțatorul Științei s-au legat în principal de transferurile proaste pe care le-a făcut clubul. Cel mai supărat suporter al Științei, sau cel puțin așa reiese din mail-ul respectiv, a fost un craiovean, care a trimis 18 pagini cu jigniri la adresa finanțatorului. Printre sutele de mail-uri s-au găsit și cîteva zeci care l-au surprins pe Dinel Staicu, pentru că în acestea era rugat să nu părăsească Universitatea. “Reportez cîștigul pentru un alt concurs pe care-l voi stabili ulterior. Dar trebuie să acționez repede, că mai sînt doar șase zile pînă cînd îmi voi diminua capitalul social, iar Universitatea va trece în proprietatea Consiliului Local. Nu mi-au plăcut înjurăturile, au fost prea porcoase și scîrboase. Probabil și-au vărsat și ei nervii într-un fel, acum sînt mai liniștiți. Mă așteptam la ceva frumos, academic, nu din astea din mahala. Așadar, m-am hotărît să reportez cîștigul. Dacă într-o săptămînă nu mă impresionează nimeni cu înjurăturile, o să-i dau Universitatea cadou lui Solomon”, a declarat Dinel Staicu. După meciul cu FC Argeș Pitești din Cupa României, pe care Staicu l-a urmărit la TV, din cauza unei viroze, acesta a precizat că nu înțelege atitudinea suporterilor: “Eu nu mai sînt la Universitatea, și ei mă înjură. Nu sînt Nețoiu, și dacă nu le convine că îi plătesc pe fotbaliști și încă nu le-am dat drumul, atunci să dea ei bani”.

Gol pentru Cîrțu
Autorul golului din partida de Cupă dintre Universitatea Craiova și FC Argeș, Zeno Bundea (foto), a declarat că dedică reușita sa antrenorului care l-a adus în 2003 la echipa alb-albastră, Sorin Cîrțu. “Azi e ziua lui nea Sorin și țin în mod special să-i dedic acest gol. Același gol i-l dedic și lui Pavel Badea, care a avut foarte mare încredere în mine”, a declarat Zeno Bundea, care speră ca golul cu FC Argeș să reprezinte și revirimentul Universității. (Cristi STĂNCESCU)

Mircea Ilie, la echipa a doua
Exasperat de ratările din meciul cu FC Argeș, Pavel Badea l-a trimis ieri pe atacantul Mircea Ilie la echipa a doua. În afara lui Ilie, la “satelit” vor evolua astăzi și Bănică, Feleagă, Jovanovici, Tudor, Preda, I. Iordache și Dănănae de la echipa mare. Universitatea II va întîlni astăzi Progresul Corabia, într-un meci contînd pentru seria a V-a a Diviziei C. (Cristi STĂNCESCU)

Dinamo a acceptat ora 14:00
Universitatea Craiova a primit ieri acceptul clubului Dinamo, pentru ca meciul de pe 20 noiembrie, din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A, să se dispute de la ora 14:00, nu de la 20:00, cum era programat inițial. “Singura problemă acum o reprezintă TVR 1, care are ultimul cuvînt. Am discutat cu ei și acum așteptăm răspunsul. Ar fi mult mai bine să jucăm la orele prînzului, pentru că sînt convins că stadionul va fi plin”, a declarat Pavel Badea. (Cristi STĂNCESCU)
narcis.drejan@prosport.ro
george.paunescu@prosport.ro


Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri