SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > STEAUA / INTERVIU: "Rapid a devenit adversarul principal"

- Domnule Stoica, au trecut 3 luni și jumătate de la venirea lui Walter Zenga pe banca Stelei. Sînteți mulțumit de ce a realizat?
- Mai mult decît mulțumit. Eram convins că este un antrenor foarte bun, dar nu mă gîndeam că poate să gestioneze o echipă cu atîtea probleme, deși a preluat-o de puțin timp. A avut un ghinion turbat, cei mai buni jucători s-au accidentat înaintea unor meciuri importante și cu toate astea a avut rezultate.

"Niciodată nu voi mai lucra cu Pițurcă"

- Ce s-a schimbat la Steaua o dată cu plecarea lui Victor Pițurcă?
- De la ieșirea pe care a avut-o la adresa mea nu vreau să mai fac nici o referire la fostul antrenor, pentru că atunci a spus o minciună, cum că la Steaua se ascultă telefoanele jucătorilor.

- Dar veți mai accepta să lucrați cu el în viitor dacă se va mai ivi ocazia?
- Niciodată.

- Cristi Borcea a anunțat că Dinamo renunță la titlu. Îl credeți?
- Nu mă interesează opiniile lui Borcea.

- Nici nu vă e teamă că îl va lua pe Mutu?
- Mi-e teamă că unii prin comportamentul lor împing fotbalul românesc în ridicol. Sînt și eu în acest fenomen și am spus de atîtea ori că dacă sîntem serioși, nu putem declara că Mutu va juca din nou în România. El cîștiga într-o săptămînă în Anglia cît ia un jucător bun aici într-un an. Dacă n-avem simțul realității riscăm să o luăm razna și, sincer, eu simt că nu risc să cad în capcana asta.

"La Bacău am pierdut puncte și am cîștigat credibilitate"

- Tot mai credeți că Dinamo e principalul adversar al Stelei în lupta pentru titlul?
- Mă tem în continuare de Dinamo însă, în urma ultimelor rezultate, Rapid a devenit principalul adversar al nostru la cîștigarea campionatului.

- V-a deranjat ironia lui Dinu Gheorghe, care a declarat înaintea meciului FCM Bacău - Steaua că așteaptă un meci pe viață și pe moarte?
- Probabil că a fost o ironie, dar, pe lîngă punctul pe care l-am obținut în minutul 94, marele cîștig al partidei de la Bacău este credibilitatea patronului Gigi Becali. Dacă mai erau unii care se îndoiau de acest lucru, acum chiar nu mai au nici un motiv să pună semne de întrebare atunci cînd joacă Steaua.


"Cu Beșiktaș avem un mare handicap"

Partida cu Beșiktaș, de pe 25 noiembrie, din etapa a 3-a a grupei Cupei UEFA, e considerată de MM ca fiind hotărîtoare pentru calificarea în primăvara europeană: "E un meci decisiv și pentru fotbalul românesc, la ce penurie de rezultate există pe plan extern. Din păcate, vom pleca avînd un mare handicap. Florentin Dumitru, un jucător extrem de important pentru noi, nu va evolua din cauza accidentării, iar Dică va fi suspendat. Însă în Ghencea au pierdut și pot să piardă nume mai grele decît Beșiktaș, așa că avem speranțe că vom învinge".

Ce crede că a schimbat Crăciunescu în arbitraj

"În campionatul trecut, nu l-am contestat atît pe Crăciunescu, cît pe Corpodean. Cînd am văzut ce decizie a luat cu Corpodean, atunci nu m-am mai luat nici de Crăciunescu. Mi-am cerut scuze și am anunțat că nu mai fac declarații despre arbitri. M-am ținut de cuvînt, nu ca alții", a explicat Mihai Stoica relația actuală cu Ion Crăciunescu. "Eu mă duc și pe la meciurile de Divizia C și vă spun că acum e un arbitraj corect, pînă la venirea lui Crăciunescu nu se putea juca fotbal acolo din cauza arbitrilor. Apoi, vă dau un exemplu referitor la ce a schimbat Crăciunescu în arbitraj. Faza de la Gloria - Farul, din ultima etapă, cînd oaspeții au bătut repede o lovitură liberă și au marcat. Acum cîțiva ani, s-ar fi repetat sută la sută lovitura, asta dacă se dădea fault împotriva Gloriei la Bistrița. Vedeți, asta a realizat Crăciunescu", a încheiat MM.

Surprizele lui MM

Președintele executiv al roș-albaștrilor a nominalizat jucătorii din lotul Stelei care l-au surprins plăcut în acest sezon. "De la venirea lui Walter în Ghencea, nu pot să nu remarc două surprize, Ogăraru și Oprița, al căror randament a crescut extraordinar de mult", a declarat Stoica.


11 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri