SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > SERIA B2 / FC SIBIU: Galeria condusă de un vatman

Sîmbătă, la meciul cu Rapid II, FC Sibiu va fi susținută pentru prima dată în deplasare de galerie. Liderul "Brigăzii Sibiu" este Viorel Mușan (48 de ani), de profesie vatman, fost șef de galerie la Șomii Sibiu și la Inter Sibiu. Acesta a transformat tramvaiul 991, pentru moment tras pe linie moartă pentru reparații, într-un veritabil templu al fotbalului sibian, decorîndu-l cu postere și fotografii ale fotbaliștilor pe care i-a admirat de-a lungul timpului. "Pentru mine, sportul rege e o religie. Eu n-am fost prea talentat, așa că am rămas suporter. M-aș uita toată ziua la meciuri. De aceea mi-am decorat așa tramvaiul. Posterele cu fotbaliști mi se par foarte expresive. Pentru pozele cu Michel, Butragueno sau Costacurta, care sînt alături de cele cu jucătorii sibieni, numai eu știu cîtă gumă am mestecat și cîte plicuri am cumpărat", a spus Mușan.

Liderul noii galerii sibiene povestește că, de la 5 ani, nu lipsește de la meciuri. "La 13 ani am devenit liderul unei părți a galeriei Șoimilor. Apoi am trecut la Inter. Cele două echipe au un loc special în inima mea. Mai ales Inter, pentru care cîntam pînă picam lat", mai spune Șarpele. El își dorește ca actuala echipă a Sibiului să ajungă în "A". "Totuși, cred că ne mai trebuie niște jucători. Poate vor fi aduși în iarnă", a încheiat liderul Brigăzii Sibiu.

N-a putut vorbi o săptămînă

Viorel Mușan crede că FC Sibiu este încă departe de fostul Inter, echipa care, în 1991, cîștiga Cupa Balcanică. "La Inter au jucat Dorinel Munteanu, Gică Mihali, Lucian Cotora, Bogdan Bucur, Dorin Zotincă, Sandu Boar, Mihăiță Stănescu, Viorel Jurcă, Marian Mărgărit. Ce jucători! Lumea umplea mereu stadionul, iar noi răgușeam încurajîndu-i", își amintește Șarpele. "Cel mai tare am strigat la un meci cu Dinamo. După aceea n-am mai putut vorbi o săptămînă. A dat gol Majearu, printr-un șut de la 18 metri. Mingea s-a dus direct la vinclu", povestește Mușan.

Strîng bani de tobă

"Brigada Sibiului", condusă de vatmanul Mușan, se află în plin proces de organizare. "E păcat ca echipa să nu fie sprijinită în deplasare. Am primit ajutor din partea unui om de afaceri. Acum ne constituim într-o ligă a suporterilor, după care strîngem cotizațiile, că trebuie să facem treabă. Nu avem decît o tobă, dar strîngem bani pentru încă una. Steagurile le-am făcut noi, iar soția unui om din galerie le-a cusut", explică Șarpele.

"Mi-e teamă de Rapid II"

Antrenorul sibienilor, Jean Gavrilă, nu ascunde că se teme de meciul de sîmbătă, cu Rapid II. "Este o echipă despre care am puține informații. Sper, totuși, să iasă bine", a declarat ieri Gavrilă. Altfel, atacantul Corfar, care suferă din pricina unei tendinite, va juca în meciul cu Rapid II, el antrenîndu-se separat, ieri. "Trebuie să scoatem un rezultat bun cu Rapidul, pentru că, atunci cînd voi reintra pe teren, vreau ca echipa să fie tot liderul seriei B2", a spus, la rîndul său, vedeta echipei din Sibiu, Dudiță.


12 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri