SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-13 > STEAUA: Prima țintă: Goian


Deși nici nu s-a terminat turul de campionat, iar perioada de transferări se va deschide peste aproape o lună, Steaua a început deja să tatoneze piața transferurilor din Divizia A. "Am făcut o listă cu jucătorii pe care îi vreau, ea se află la MM Stoica", declara Zenga înaintea meciului de la Bacău. După partida din Moldova, pe lista roș-albaștrilor s-a mai adăugat un nume: Dorin Goian.

Evoluția foarte bună a fundașului băcăuan de duminica trecută le-a trezit interesul steliștilor, care l-ar putea lua pe Goian fără prea multe negocieri, avînd în vedere relația dintre Sechelariu și Gigi Becali. Un motiv în plus pentru care Steaua și-l dorește pe băcăuan este și posibila despărțire de Rădoi, dar și iminenta plecare în iarnă a lui Falemi, la care se adaugă randamentul scăzut pe care Baciu l-a dat de cînd a venit în Ghencea.

Dacă Mihai Stoica a spus că Goian e în atenția Stelei, președintele lui FCM Bacău, Gheorghe Chivorchian, n-a confirmat, dar nici n-a infirmat un eventual transfer: "Am spus că Goian e cel mai bun fundaș central din țară și îmi mențin părerea. Mă bucur că cei din Ghencea îl apreciază pe jucătorul nostru".

"Goian este un jucător interesant pentru Steaua așa cum nu sînt foarte mulți în Divizia A. Nu vă pot spune însă dacă îl vom transfera sau nu"
Mihai Stoica, președinte Steaua

6,25 este media notelor lui Dorin Goian în urma calificativelor primite de la reporterii Gazetei Sporturilor în acest sezon, el fiind pe primul loc în topul jucătorilor lui FCM Bacău, al doilea clasîndu-se Narcis Răducan cu 6,15. Goian a evoluat în 12 dintre cele 13 meciuri jucate de băcăuani în campionat


Popovici dezvăluie calitățile lui Goian
1. Clarviziune
2. Intuiție
3. Joc aerian impecabil
4. Folosește ambele picioare
5. Tehnică

"Fără dubiu, Goian este unul dintre cei mai buni fundași centrali din România, dacă nu chiar cel mai buni", a fost concluzia lui Cristi Popovici despre elevul său


„Orice jucător e mîndru cînd e curtat de Steaua”
Dorin Goian, care în decembrie va împlini 24 de ani, spune că dintre echipele din București ar alege Steaua fără să clipească
Dan Udrea

- Dorine, MM Stoica a spus că ești un jucător interesant pentru Steaua. Cum te simți?
- Îți dai seama că nu-mi mai încap în piele de bucurie. Orice jucător ar fi mîndru să fie curtat de Steaua.

- Ți-ai dori să joci în Ghencea?
- Extraordinar de mult. Practic, întrebarea asta nu-și mai are rostul, ar fi ceva de-a dreptul senzațional să îmbrac tricoul Stelei. Acolo sînt alte condiții, alte cerințe, însă eu nu sînt omul care să se sperie de muncă. Aș putea face față acolo.

- Dacă ai avea în același timp trei oferte egale din punct de vedere financiar de la Steaua, Dinamo și Rapid, pe cine ai alege?
- Eu îmi doresc să joc la o formație din Capitală, însă dacă trebuie să răspund la întrebarea asta, sincer, aș alege Steaua fără să clipesc.

- Cui datorezi faptul că ai ajuns să fii curtat de liderul Diviziei A?
- Am muncit ca un nebun. Tot auzeam că «Goian e plin de calități, ce jucător ar putea ajunge» și m-am decis să trag puțin de mine ca să confirm.

Cine mai e pe lista Stelei
Deși Gigi Becali a spus că nu va mai transfera în Ghencea jucători scunzi, Zenga continuă să și-l dorească insistent pe "bancarul" Gabriel Caramarin. Pe lîngă Goian și Caramarin, pe lista Stelei se mai află portarul lui FC Argeș, Dănuț Coman, care l-a impresionat pe Walter în meciul FC Argeș - Steaua 2-2, italianul spunînd despre el că "mi-a adus aminte de evoluțiile mele cele mai bune de la Internazionale", dar și jucătorii Sportului Tibi Bălan și Gigel Bucur. Ultimul va intra la începutul anului viitor în ultimele 6 luni de contract cu gruparea patronată de Vasile Șiman. / Dan Udrea


DEZVĂLUIRE
Oprița: „M-a bătut gîndul să plec”

Numit de Mihai Stoica surpriza plăcută a acestui sezon, alături de Ogăraru, atacantul Daniel Oprița (foto), autor a 7 goluri în Divizia A și în Cupa UEFA, a dezvăluit ieri că atunci cînd nu marca l-a bătut gîndul să părăsească Steaua. "Am avut o perioadă grea din punctul de vedere al moralului. La un moment dat, mă gîndeam să plec oriunde, numai să joc. Walter a vorbit însă cu mine și mi-a spus să-mi văd de treabă că o să devin atacantul de care Steaua are nevoie. Se pare că a avut dreptate. Față de campionatul trecut, cînd nea Piți mă punea să evoluez mai lateral, acum joc mai în fața porții. Contează mult pentru mine", a spus Oprița, care în august a împlinit 23 de ani.

"Și golul, și pasa de gol sînt utile echipei, dar pentru un atacant, cel mai important este golul. În sezonul trecut am jucat rolul servantului, însă nu mă lipeam la gol. Acum mi-a venit rîndul să înscriu", a mai spus Oprița. / Dan Udrea

12 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri