SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > EXPRES: Ce a ajuns Steaua!


Cele două zile petrecute de roș-albaștri la Bacău, unde duminică au jucat cu FCM în etapa a 13-a, au arătat o echipă a Stelei implicată serios în acțiunile politice ale patronului ei, Gigi Becali, care s-a hotărît să înființeze Partidul Noua Generație în toamna anului trecut.

Primul exemplu. Nici n-au aterizat bine pe aeroportul din Bacău, că jucătorii au trebuit să meargă în centrul orașului, lîngă Sala Polivalentă, unde Gigi Becali își lansa candidații pentru alegerile parlamentare. Cristea și compania, îmbrăcați doar în treningurile clubului, au tremurat serios, afară nefiind mai mult de 5 grade.

Al doilea exemplu. Duminică seara, înainte de a pleca la stadion, în fața hotelului unde au fost cazați steliștii în Bacău, s-au strîns mai mult de 100 de fani din Moldova ai Stelei. Aceștia au rămas cu gura căscată cînd dintr-o mașină a PNG-ului, care avea lipite pe ea afișe cu Gigi Becali și Sechelariu, se împărțeau gratuit postere și poze cu jucătorii și echipa din Ghencea laolaltă cu materiale promoționale ale formațiunii politice conduse de Becali.

Al treilea exemplu. Cînd jucătorii au ieșit din stadion, mașina partidului s-a postat în fața autocarului Stelei, jucînd rolul de antemergător chiar înaintea Poliției. Deasupra mașinii era un difuzor, de la care se puteau auzi îndemnuri electorale în versuri pro-PNG.

DE UNDE S-A PLECAT
Președinte și politician, jucător și parlamentar
La evenimentele din weekend-ul trecut din Bacău se adaugă cele petrecute pînă acum. Mai mulți oficiali și jucători ai Stelei au intrat în PNG, unii dintre ei chiar urmînd să candideze pe listele partidului la alegerile din 28 noiembrie. Este vorba în primul rînd de Dorinel Munteanu, care va participa pentru Parlament din partea PNG Caraș-Severin. Apoi, președintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, s-a înscris și el în partidul lui Gigi, același statut urmînd să-l aibă, conform spuselor lui Becali, și căpitanul Mirel Rădoi.

PRIMA REPERCUSIUNE
Dorinel și MM Stoica nu mai au voie la TV
Implicarea conducătorilor și chiar a jucătorilor în politică a adus Stelei în această perioadă prima ruptură față de suporterii ei. Din cauza legii CNA, care interzice apariția la televiziune în afara emisiunilor electorale ale politicienilor angrenați în alegeri, trei dintre cei mai importanți oameni din Ghencea, patronul Gigi Becali, președintele Mihai Stoica și mijlocașul Dorinel Munteanu, nu mai pot da declarații pentru televiziuni după meciuri chiar dacă vorbesc doar despre fotbal și despre Steaua.

ALT CAZ
La fel ca echipa națională
Gigi Becali folosește Steaua ca instrument politic așa cum a făcut Anghel Iordănescu cu echipa națională. Candidat pe listele PSD+PUR pentru Senat, Iordănescu a declarat mereu în speech-urile politice: "Fiți alături de națională, fiți alături de PSD! Așa cum susțineți echipa națională, așa să susțineți și PSD!".


Rădoi începe recuperarea, Dumitru se operează
Marius Mărgărit

Cei doi jucători steliști menajați în partida de la Bacău în urma unor recidive la accidentări mai vechi, Mirel Rădoi și Florentin Dumitru, nu au scăpat de probleme. Căpitanul Stelei, care a resimțit iar dureri la genunchiul drept după meciul cu Parma, a avut pauză pînă ieri, iar de astăzi începe a doua etapă de recuperare la Spitalul Militar. El nu a fost la control la medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu, și va lipsi de la convocarea pentru partida "tricolorilor" din Armenia, avînd însă șanse să joace pe 25 noiembrie, în Cupa UEFA, împotriva lui Beșiktaș.

În cazul lui Florentin Dumitru, mijlocașului i s-a recomandat să se opereze cît mai curînd, el avînd de mai mult timp necazuri la genunchiul stîng. Este vorba de o intervenție artroscopică la cartilagiu, pe care stelistul o va face în următoarele zile în Germania, la clinica din Bielefeld a doctorului Ștefan Irimia.


EXPLICAȚII
De ce e Zenga supărat pe presă
Cătălin Țepelin

După ce la finalul meciurilor cu Parma și cu FCM Bacău a refuzat dialogul cu presa, Zenga a explicat motivele într-un comunicat apărut pe site-ul clubului. El a fost supărat pentru că, în urma partidei din Italia, presa n-a comentat doar jocul echipei, ci și "aspecte extrasportive", cum ar fi prezența familiilor alături de fotbaliști și modul cum au fost împărțite primele în avion! "Refuzul de a vorbi cu presa nu este o urmare a rezultatelor nefavorabile, ci un gest reflex pentru a-mi proteja jucătorii. Îmi iubesc munca, pun tot sufletul meu pentru a face treabă bună la Steaua și cer doar un lucru în schimb: respect! Am lipsit la o singură conferință de presă, după meciul cu Zeleznik. Tribunele au scandat atunci numele lui Lăcătuș și a fost un moment delicat pentru mine". Zenga a apreciat că "la Bacău, rezultatul a fost obținut cu inima, cu dorința de a învinge! E clar că traversăm o perioadă de oboseală".


CUPA UEFA
Bilbao - Steaua la Antena 1
Ultimul meci al Stelei în grupa B a Cupei UEFA, cel cu spaniolii de la Athletic Bilbao, va fi transmis în direct de postul Antena 1. Partida se va disputa pe 1 decembrie, la Bilbao. Pînă atunci, roș-albaștrii vor mai juca la București, cu Beșiktaș, pe 25 noiembrie, întîlnirea putînd fi urmărită pe TVR 1.

Pancu ratează Steaua
Beșiktaș va evolua în "Ghencea" pe 25 noiembrie, în grupa B a Cupei UEFA, fără Daniel Pancu. Internaționalul român s-a accidentat duminică seara, în minutul 24 al partidei de la Konya (2-2), la o intervenție tare a brazilianului Ernani Pereira. Supus ieri unui control cu rezonanță magnetică, lui i s-a descoperit o ruptură la ligamentele gleznei drepte. Medicii i-au recomandat două săptămîni de pauză totală, apoi va putea începe alergări ușoare. Abia revenit după o altă accidentare, Pancu se va alătura colegilor fie spre finalul turului în Turcia, luna viitoare, fie la reluarea campionatului, în februarie 2005. / Beniamin Osman

9 noiembrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri