SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > POLI AEK TIMISOARA: Rotariu, antrenor din iarnă?

Poli e "lanterna" Diviziei A și retrogradarea nu mai e o glumă. Dezamăgit de lipsa de rezultate, antrenorul Gheorghe Mulțescu nu a exclus posibilitatea de a renunța la echipă la finalul turului. Una dintre variantele președintelui Politehnicii, Anton Doboș, de a-l înlocui pe Mulțescu este secundul Naționalei, Iosif Rotariu (42 de ani). Această mutare ar fi și pe placul autorităților, Rotariu fiind timișorean și fost jucător și antrenor la Poli. Surse din anturajul lui Iosif Rotariu susțin că el s-ar întoarce la Poli dacă i se va accepta doleanța de a transfera patru jucători.

Rotariu neagă că ar fi discutat cu Doboș despre Poli AEK. "Am vorbit ultima oară acum două săptămîni, dar nu despre Poli, ci despre națională. Nu știu ce va fi la iarnă, știi cum e în viață", a comentat Roti, care mai e ofertat și de divizionara secundă Liberty Salonta. "Ar fi interesant ca Rotariu să vină la Poli, dar parcă el cu Doboș nu se înțeleg cînd e vorba de afaceri'', a spus un jucător din lotul lui Poli. "Sîntem prieteni'', a replicat Roti.


6 sezoane a jucat Iosif Rotariu în tricoul lui Poli Timișoara în Divizia A, formație pentru care a înscris 24 de goluri


"Și Roti a plecat la o ofertă mai bună!"

Unul dintre liderii "Commando Viola", Alin Boldura, a declarat că Poli AEK are nevoie "în primul rînd de concurență pe posturi și nu de antrenor". "Nu am nimic cu Mulțescu, dar drumurile prea dese Timișoara-București nu fac bine echipei. Pe un antrenor îl recomandă rezultatele. Orice antrenor e bun atîta timp cît are rezultate. Rotariu e timișorean și are avantajul că știe echipa și publicul. Dar și el a plecat cînd a avut o ofertă mai bună de la Steaua", a spus Boldura. După ce revenise din Turcia, Rotariu a părăsit în 1996 Timișoara, optînd pentru Steaua București, transfer ce nu a fost bine digerat de fanii bănățeni. y Valentin Șchiopu


"Tot respectul pentru ce-a făcut Rotariu în fotbalul timișorean și național. Ar fi extraordinar să vină la Poli. De fapt este binevenit oricine poate să scape echipa de la retrogradare''
Marius Babuciu, lider de galerie la Poli


Roti, jucătorul turneului

Ieri după amiază s-a desfășurat în sala Olimpia din Timișoara ediției a II-a a Memorialului "Duki Popovici''. În finala mică, selecționata arbitrilor timișeni, în care au evoluat Grigorescu și Lajos, a învins cu 3-2 echipa suporterilor din "Commando Viola". Poli '90 a cîștigat competiția surclasînd echipa antrenorilor cu 9-2. Au fost premiați Marcel Băban (Unirea Sînnicolau Mare), golgeterul turneului cu 9 goluri, cel mai bun portar, Adrian Boldor (Unirea Sînnicolau) și cel mai bun jucător, Iosif Rotariu. "Putem participa în Divizia A de futsal. Și nu ne-am face de rușine'' a spus Marcel Băban. Reprezentanții lui Poli AEK, fundașul Florin Bătrînu și secundul Alin Artimon, au înscris cîte 2 goluri în cele două meciuri disputate.

Absenți de la antrenament

La antrenamentul de ieri dimineață, condus de "secundul'' Alin Artimon, au lipsit Preda și Stoianov. "Stoianov are niște răni în palmă, iar Preda resimte dureri după o accidentare mai veche la șold'', a declarat Alin Artimon. Cei doi vor relua antrenamentele, cel mai probabil la sfîrșitul săptămînii. Tehnicianul Mulțescu va reveni azi la Timișoara, el fiind reținut ieri la București de probleme personale.


10 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri