SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-10-03 > Continuă ascensiunea “pandurilor”
Divizia B 2 - Internaţional Piteşti - Pandurii Târgu Jiu 0-3
Continuă ascensiunea “pandurilor”
de MONALISA POPESCU (Piteşti), IONUŢ COLTEVE
Aparut in ziua de Duminica 03 Octombrie 2004
Continuă ascensiunea “pandurilor”• Cu cele trei puncte obţinute la Piteşti, Pandurii Tg. Jiu urcă un loc în clasament, ajungând pe poziţia a patra

Această victorie confirmă creşterea de formă pe care echipa o manifestă în acest moment.

Emil Săndoi

 

INTERNAŢIONAL () - (3) PANDURII

 

Au marcat: Scarlat ’52, Vintilescu ’69, Arcanu ’85

 

Stadion: “Internaţional” (Piteşti)

 

INTERNAŢIONAL

Pampea - Bier, Floricel (Puşcaciu ’60), Grosu - Dumitru, Forna (Şerban ’70), Georgescu, Lazăr Murineanu - Nitea, Mămăuna.
Antrenor: Marin Dună

 

PANDURII

Lung - Bogoi, Crăciunescu, Trofin - Popete (Bertea ’86), Vancea (Neguţ ’80), Arcanu, Ursu - Scarlat (Bucă ’82) - I. Ştefan, Vintilescu.
Antrenor: Emil Săndoi

 

Arbitri: Sorin Altmayer (Timişoara), Gelu Dimaca (Constanţa), Ovidiu Maier (Timişoara)
Observator: Sorin Vădana (Cluj)

 

Deşi calculele hârtiei creditau formaţia gorjeană ca având prima şansă în meciul cu Internaţional, temerile oficialilor târgujieni cu privire la dificultatea partidei de la Piteşti s-au adeverit, cel puţin în prima repriză, când elevii lui Emil Săndoi s-au chinuit în zadar să depăşească o defensivă a gazdelor bine pusă la punct de tehnicianul Marin Dună. În primele 45 de minute, cele două echipe s-au prins într-un joc încâlcit, de uzură, fazele periculoase la cele două porţi lipsind cu desăvârşire. Şi asta pentru că fiecare echipă s-a preocupat mai mult să distrugă jocul adversarului, mulţumindu-se să nu primească gol. A urmat însă o repriză secundă total diferită, ambele formaţii renunţând la partiturile defensive, şi astfel au apărut şi primele acţiuni mai închegate, în special la poarta gazdelor. După doar şapte minute de la reluarea mitanului secund, “pandurii” reuşesc deschiderea scorului prin Scarlat, care l-a învins pe goal-keeper-ul gazdelor, Pampea, cu un şut de la şapte metri. Iureşul oaspeţilor, muştruluiţi bine la pauză de Săndoi, nu s-a oprit aici, şi în minutul 69 Vintilescu, atacant acuzat de ineficacitate în acest sezon, şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj, cu un şut la firul ierbii din interiorul suprafeţei de pedeapsă. Dominarea teritorială a “pandurilor” s-a concretizat încă o dată, cu cinci minute înainte de final, când mijlocaşul Arcanu a finalizat o superbă acţiune pe cont propriu, driblând mai mulţi apărători adverşi. El a pătruns în careul mare şi a finalizat cu un şut sec la colţul lung. La finalul partidei, antrenorul Emil Săndoi s-a arătat încântat de succesul formaţiei sale, declarând: “În prima repriză nu am reuşit un joc prea bun, însă după pauză am fost mai pragmatici, mai realişti şi am ştiut să profităm la maxim de fiecare ocazie avută. Această victorie confirmă creşterea de formă pe care echipa o manifestă în acest moment”.

Săndoi, chemat la Piteşti

La finalul meciului, chiar dacă echipa lui Săndoi s-a impus, fanii grupării din Piteşti au aplaudat minute în şir formaţia târgujiană şi, în special, pe antrenorul acesteia, Emil Săndoi. Fără să uite realizările lui Săndoi pe când evolua pentru FC Argeş, suporterii lui Internaţional i-au scandat numele şi i-au cerut să revină pe banca tehnică a formaţiei-fanion a Piteştiului.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri