SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > STEAUA: "Am riscat pe pielea mea"

- Mirel, luni trebuia să te prezinți la doctorul echipei naționale, Pompiliu Popescu, și nu ai făcut-o, deși ai fost căutat insistent.
- Am văzut că deja s-a avansat ideea că m-aș fi ascuns, dar nici vorbă de așa ceva. Domnul doctor m-a sunat, dar nu aveam numărul dînsului în memoria telefonului mobil și nu am răspuns. Dar am fost la Pompiliu Popescu a doua zi, dovadă că nu aveam de gînd să mă dau lovit. M-a consultat, am discutat și am ajuns la concluzia că nu pot juca împotriva Armeniei. Îmi pare foarte rău, dar asta e situația.

- Cum s-a ajuns aici, s-a agravat accidentarea la genunchiul drept?
- Nu. Practic, a cam fost vina mea. Ar fi trebuit să stau mai mult la recuperare, vreo trei săptămîni, dar eu după 12 zile deja jucam la antrenament. Am vrut neapărat să fiu pe teren cu FC Național și cu Parma.

- De ce?
- Mi-am făcut un calcul. Erau cele mai importante meciuri pentru Steaua în acest final de an. Dacă îi învingeam pe "bancari", luam o opțiune importantă să terminăm turul pe primul loc. Apoi, dacă am fi cîștigat și la Parma, eram ca și calificați pentru primăvara europeană. Nu ne-a ieșit decît pe jumătate. Dacă piciorul rezista bine la aceste meciuri, puteam juca și cu armenii. Am riscat, dar nu-mi pare rău, chiar dacă durerile au reînceput.

- Ce va urma?
- Am să profit de această pauză și am să continui recuperarea. Tratament, fizioterapie, lucru la sala de forță, cam asta voi face. Acum nu mai am dureri. Sper să pot juca și cu FC Brașov, dar cel mai important e să evoluez cu Beșiktaș. Dacă îi batem pe turci, sîntem calificați din grupe. Va fi un meci pe viață și pe moarte.

- Crezi că vei ajunge totuși să te operezi?
- Deocamdată nu am de ce. În vacanța de iarnă voi mai face un RMN în țară, apoi voi mai merge pentru un control în Italia, la clinica din Bologna, și vom vedea ce va urma. Singura problemă a fost că nu eram pregătit sută la sută să joc.


Rădoi despre ...

... națională
"Cred că este cel mai greu moment la echipa națională în ultimii 10-15 ani. Niciodată nu au fost atît de mulți jucători titulari accidentați. Acum chiar nu mai are nimeni ce să-i reproșeze domnului Iordănescu. Bine că nu jucăm acum cu Cehia, cu Olanda sau chiar cu Macedonia. În Armenia, chiar dacă echipa ar fi alcătuită numai cu fotbaliști din campionatul intern, tot trebuie să respecte blazonul echipei naționale și să cîștige"

... Mutu
"Chiar mă bucur că Mutu a primit o suspendare spre minim. El a greșit, dar n-a omorît pe nimeni. A fost lovit din toate părțile. Oricui i se poate întîmpla, chiar și mie. Acum spun că n-aș face așa ceva, dar într-o situație grea ca a lui nu știu cum aș reacționa. Oricum, nu trebuia răstignit"


... politică
"I-am spus domnului Gigi Becali că nu are rost să devin vicepreședinte al PNG. Aș ocupa locul degeaba, fiindcă nu-mi place și nu mă pricep la politică. Dar am să-mi sprijin nașul și patronul cum pot, prin imaginea mea, prin evoluțiile din teren"

... presă
"Dacă aș putea, le-aș cere tuturor jucătorilor din Divizia A să intre în silenzio stampa pînă la finalul campionatului. Pentru că presa nu ne respectă, ne jignește prea des. Despre Steaua s-a scris rău și după calificarea de la Sofia, și după succesul cu Standard. Că am jucat prost, că am avut noroc. Eu cred că imaginea ne-o facem prin ceea ce realizăm în teren, prin performanțe. Acum am vorbit ca să afle lumea ce gîndesc"


Îl vrea Inter

Agențiile de presă italiene au difuzat ieri o știre conform căreia Internazionale Milano ar fi foarte interesată de Mirel Rădoi. "Președintele clubului, Giacinto Facchetti, l-a urmărit în meciul Parma - Steaua, 1-0, și a fost impresionat. Tranzacția se va realiza ori în ianuarie 2005, ori în iunie, contra sumei de trei milioane de euro", se scrie pe site-ul "sports.it". "Eu nu știu nimic. Internazionale este o formație de top, dar eu am fost vîndut de atîtea ori că nu mai cred pînă nu se întîmplă", a comentat Rădoi.

MM nu e membru de partid

"M-am înscris în PNG și e foarte posibil să candidez la alegeri", a spus Mihai Stoica acum două săptămîni, într-o emisiune difuzată de Antena 1. O zi mai tîrziu, în urma unei discuții cu Gigi Becali, președintele executiv al Stelei a decis să nu se implice în politică. Luni seară, la "Fanatik", MM a precizat: "Nu sînt membru în nici un partid și nici nu voi fi pe liste la alegerile de la finalul lunii". El poate apărea în orice emisiune TV pe perioada campaniei electorale, în timp ce Gigi Becali și Dorinel Munteanu vor fi difuzați doar la știrile politice. y Cătălin Țepelin

Belarus fără Hamutovski

Portarul Stelei, Vasili Hamutovski, nu va participa la meciul amical pe care Belarus îl va disputa pe 21 noiembrie la Dubai, împotriva selecționatei Emiratelor Arabe Unite. Cluburile nu sînt obligate să elibereze fotbaliștii internaționali la astfel de întîlniri pentru că partida nu se joacă la o dată din calendarul oficial al FIFA, iar Steaua evoluează cu o zi mai devreme în Divizia A, cu FC Brașov. În plus, antrenorul "naționalei" Belarusului va convoca doar jucători care activează în țară și în spațiul ex-sovietic. y Cătălin Țepelin

Excursie la Bilbao

Galeria Stelei organizează excursie la Bilbao, pentru ultimul meci al roș-albaștrilor în grupa B a Cupei UEFA, pe 1 decembrie, cu Athletic. Deplasarea se va face cu autocare de trei stele pe traseul București - Bilbao cu două opriri pentru cazare (una la dus, una la întors) în orașele alese de suporterii participanți. Prețul excursiei, incluzînd transportul și biletul de intrare la meci, este de 200 de euro.


10 noiembrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri