SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > Dimaca a fost retrogradat
Dimaca a fost retrogradat
Eroarea de la primul gol al piteștenilor din meciul Rapid - FC Argeș (3-2), din ultima etapă, l-a costat pe asistentul Gelu Dimaca (foto), din Constanța, locul din lotul național, el fiind retrogradat în lotul divizionar (Divizia C). “Decizia a fost luată luni de biroul CCA și i-a fost comunicată arbitrului. Plîngea în hohote la telefon și mi-a spus că nici nu a văzut cînd mingea l-a lovit în spate pe jucătorul argeșean Marius Sava. Este o greșeală impardonabilă pentru acest nivel. Dimaca a dat dovadă de lipsă de concentrare”, a declarat ieri Ion Crăciunescu, președintele CCA. Asistentul nu a dorit să facă nici un comentariu. Crăciunescu pleacă astăzi în Germania, la un curs al observatorilor UEFA, pentru a se întîlni cu președintele Comisiei de arbitri a forului european, Volker Roth, și va încerca să le facă lobby centralilor români. Un alt fost arbitru, Adrian Porumboiu, a fost delegat ca observator la meciul Villarreal - Middlesbrough, din Cupa UEFA, pe 25 noiembrie.

Terorizat de un necunoscut
Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a dezvăluit ieri că un necunoscut îi dă apeluri de pe un număr din rețeaua Orange. “Cînd l-am sunat eu, ori tace, ori mă înjură sau rîde. În zece minute, mi-a dat 20 de apeluri, iar cînd am ajuns la 60 mi-am închis mobilul. Respectivul mi-a zis la un moment dat: «Dacă nu-mi încarci cartela, te stresez non-stop». Mi-a cerut să-i plătesc zece euro pentru început”, a mărturisit fostul arbitru FIFA. (Cătălin ANTON)

Un central bătut la Divizia D
Ion Crăciunescu a afirmat că, la Divizia D din județul Galați, la meciul Viitorul Berbești - Sporting Voința Lișeți, arbitrul Vasile Slabu a primit un cap în gură de la un jucător. “CCA îl va ajuta cu asistență juridică pe arbitru pentru a-l da în judecată pe agresor. În Italia, comisia de arbitri primește cinci milioane de euro, din care o mare parte e folosită pentru atragerea tinerilor spre arbitraj, iar la noi primesc capete în gură și se duc în jungla Diviziei D cu pieptul deschis împotriva gloanțelor”, a spus indignat Crăciunescu.

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri