SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > “Echipa îmi dă imagine”
“Echipa îmi dă imagine”
Gigi Becali a recunoscut că nu bagă bani în Steaua doar ca să-i piardă, ci pentru a cîștiga notorietate cu un simbol pe care susține că nu l-a exploatat îndeajuns. Patronul Stelei a acceptat ieri să vorbească despre Steaua ca vehicul electoral, îmbinînd în stilul său calmul cu irascibilitatea, în funcție de evoluția discuției.
Domnule Becali, de ce vă folosiți de Steaua în campania electorală?
Gigi Becali: Și de ce mă rog vă preocupă atît chestia asta? Mi se pare normal ca echipa, care este familia mea, să mă susțină într-un moment atît de important, pentru că eu sînt capul ei.
De ce trebuie amestecat fotbalul cu politica?
Păi cum adică le amestec? Ce, mă duc să joc fotbal în parlament?
Vă ajutați de echipă ca să ajungeți acolo.
Vrei să-ți spun ceva, nici nu am exploatat-o atît de mult cum ar trebui. Că, la urma urmei, sînt patron și puteam s-o fac mult mai mult.
Cînd ați luat Steaua, ați făcut-o știind că vreți să ajungeți în politică și datorită ei?
Nu pot să spun că la momentul ăla am gîndit așa. Dar este adevărat că am intrat ca să cîștig notorietate. Păi, voi vreți să pierd banii degeaba? Adică eu să bag bani, dar echipa să nu-mi dea nimic? Atunci, măcar imagine să-mi aducă.
Dacă veți fi parlamentar, le veți oferi o primă suplimentară fotbaliștilor?
De ce, nu le ajunge că le dau 25.000 de dolari dacă se califică din grupe? Mai bine ați face voi o chetă ca să-mi dați mie o primă să vă reprezint cît mai bine.
“Să-l educ eu pe Zenga?”
Credeți că presa nu are respect față de Steaua, așa cum susține Zenga?
Eu nu cred, că majoritatea jurnaliștilor sînt steliști, dar nu mă bag eu peste el. Ce vreți, să-l educ eu pe Zenga? Acolo el hotărăște.

“Sîntem mult peste rivali”
Gigi Becali este de părere că atîta vreme cît echipa sa este pe primul loc și are șanse să ajungă în primăvara europeană, nu are ce să le reproșeze jucătorilor. “Eu nu pot să le dau sfaturi. M-au supărat ultimele evoluții, dar deocamdată au rezultate”, a spus Becali. Referitor la lupta pentru titlu, acesta a fost destul de aspru la adresa adversarilor: “Sîntem mult peste ei. Eu zic că este o luptă inegală între noi și ei. O să vedeți că Steaua se va integra înaintea României în UE”.

Visează bași la maxim
Conform site-ului de Internet onlinesport.ro, Mihai Stoica (foto) a afirmat, pe forumul oficial al echipei din Ghencea, că la partida dintre Steaua și Beșiktaș fondul sonor va fi unul deosebit. “Sonorizarea va fi cea mai năpraznică din istoria Stelei!”, sînt cuvintele lui Meme. Referitor la încasările roș-albaștrilor din panourile de publicitate de la marginea terenului, Stoica a spus că “în Cupa UEFA ediția 2004-2005, am încasat: 15.000 de dolari cu Zeleznik, 17.000 de euro cu ȚSKA. Se pare că aceia care au plătit sumele astea au cam luat plasă, din moment ce la jocul cu Standard n-a oferit nimeni mai mult de 5.000 de dolari. Că am ratat 50.000 de euro au fost simple speculații emanate de niște imbecili”, a tunat oficialul din Ghencea.

Brigăzi din Croația și din Grecia
UEFA a stabilit componența brigăzilor de arbitri care vor conduce ultimele două meciuri ale roș-albaștrilor în grupa B a Cupei UEFA. Partida Steaua-Beșiktaș, care se va disputa joi 25 noiembrie, cu începere de la ora 20:15, va fi oficiată la centru de croatul Zeljko Siric. Cei doi asistenți sînt Darko Slivar și Zeljko Novosel, iar rezervă este Alojzije Supraha. Ultimul joc al Stelei, cel de la Bilbao, se va disputa pe 1 decembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), și va fi arbitrat de grecul George Kaznaferis, ajutat de Georgios Taprantzis și Konstantinos Dalas. Cel de-al patrulea arbitru este Dimitrios Takidis.

Desant stelist la Focșani
Focșaniul va găzdui sîmbătă unul dintre cele mai însemnate evenimente mondene din lumea fotbalului. Fostul președinte executiv al Unirii Focșani, din perioada 1997-2000, Ovidiu Bejenaru, va avea la finele acestei săptămîni un moment fericit în viața familiei. Ovidiu și soția sa, Monica, își vor boteza religios tînărul urmaș, Ianis Mihail. Nașul
de botez este Mihai Stoica, bun prieten cu Ovidiu Bejenaru. Lista cu invitați este numeroasă: Dorinel Munteanu, Mirel Rădoi, Walter Zenga, Cătălin Zmărăndescu, Narcis Răducan și mulți alții. Costul întregii petreceri este cifrat la 20.000 de euro.
marius.pantaie@prosport.ro

Sursa: Prosport
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri