SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-11 > “E un lot mai slab decât cel din vară”
CONFERINŢĂ
“E un lot mai slab decât cel din vară”
de ADRIAN IOSUB
Aparut in ziua de Joi 11 Noiembrie 2004
“E un lot mai slab decât cel din var㔕 Managerul general Pavel Badea crede că face tot ceea ce se poate cu actualii jucători

Pavel Badea (stânga) a spus că încearcă să se descurce cu ceea ce are la îndemână

 

 

 

La conferinţa de presă care a urmat partidei Universitatea – FC Argeş, din sferturile Cupei României, managerul general al Universităţii, Pavel Badea, a declarat că jucătorii săi au respectat întrutotul indicaţiile primite: “A fost un meci foarte greu, dar pe care am reuşit să-l câştigăm. Totuşi, am avut şase-şapte ocazii de gol pe care nu le-am fructificat. Oricum, din punctul meu de vedere, 1-0 este mai bun decât 2-1 sau 2-2. Este o victorie de moral, care vine exact la timp, înaintea jocului cu Dinamo, unul foarte important pentru viitorul apropiat al Universităţii. I-am felicitat pe jucători după meci pentru dăruirea şi angajamentul de care au dat dovadă. În această partidă au arătat că pot fi responsabili. Au urmat întocmai ceea ce le-am spus înainte de joc”. Badea a mai precizat că Universitatea nu este deocamdată o echipă mare, din cauza inconstanţei jucătorilor: “Grupările mari au constanţă, iar noi nu suntem în acest moment în situaţia în care să facem cinci-şase meciuri bune consecutiv. Cred că fac tot ce pot cu actualul lot de jucători, care este unul mai slab valoric decât cel din vara trecută”.

“Păcat că suporterii mă contestă”

Badea a mai ţinut să precizeze că nu înţelege de ce fanii Universităţii sunt împotriva sa şi a lui Dinel Staicu: “Păcat că suporterii mă contestă, pentru că şi eu îmi doresc binele echipei şi poate chiar mai mult decât ei. Vreau performanţă, dar dacă aşa consideră ei să se manifeste, le urez numai bine. Nu înţeleg nici de ce îl contestă şi pe Dinel Staicu şi nici de ce mă acuză că aş fi de partea lui. Eu nu pot să fiu împotriva lui Staicu. Toţi cei care dau bani la fotbal se bucură şi se vor bucura de respectul meu şi, deocamdată, el e singurul care dă bani”. Tehnicianul oltean speră ca publicul să fie jucătorul în plus în confruntarea cu Dinamo, de pe teren propriu: “Este un moment foarte important jocul cu Dinamo, pentru că acel meci nu îl câştigă numai jucătorii care intră în teren şi Badea, ci toţi cei care trăiesc în această regiune. Mi-aş dori ca cei 30.000 de suporteri care vor fi prezenţi la joc să fie al 12-lea jucător”.

 

“Bundea e «naşul» meu”

 

De partea cealaltă, antrenorul oaspeţilor, Ion Moldovan, este de părere că încă nu s-a jucat calificarea şi că partida de la Piteşti va fi una foarte disputată: “De-a lungul timpului, confruntările dintre Universitatea şi FC Argeş au fost adevărate derby-uri ale provinciei şi aşa vor fi şi de acum încolo. Mă aşteptam la mai mult de la elevii mei, dar, chiar dacă trece printr-o perioadă grea, Universitatea a arătat destul de bine. N-am reuşit să finalizăm ocaziile pe care ni le-am creat, dar cred că şansele de calificare sunt de 51 la sută pentru Universitatea şi de 49 la sută pentru noi. Oricum, cine va merge mai departe va avea un cuvânt greu de spus în actuala ediţie a Cupei României”. Moldovan nu a uitat nici de confruntarea dintre cele două formaţii din campionat, atunci când tot Bundea a punctat pentru “alb-albaştri”: “Bundea este «naşul» meu. Pe unde m-a prins, m-a «ars»”.


Sursa: Editie Speciala de Oltenia
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri