SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > CUPA ROMANIEI / Dinamo II - U Craiova 2-3: Cît chin, muică!

Cînd a anunțat că dacă nu trece de echipa secundă a lui Dinamo demisionează, Pavel Badea știa ce vorbește. Întîlnea o echipă garnisită cu mulți jucători care au inspirat aerul primei divizii, dar care nu se poate ridica peste nivelul unei formații fără scînteia performanței. Chiar și așa, oltenii s-au chinuit amarnic 114 minute, cînd golul calificării a venit în urma unei faze care nu spune cine știe ce.

Nici Guso n-a mai fost îngerul care fereca sezonul trecut poarta Olteniei, astfel că jucătorii lui Badea au trebuit să înceapă meciul alergînd după egalare, căci Burcă (7), profitase de ieșirea hazardată a portarului. Dinamoviștii nu au arătat nici o clipă că pot face și altceva decît să se apere, astfel că juveții au avut 70 de metri la discreție. I-au acoperit prost însă și abia după redistribuirea tactică decisă de Badea, introducerea unui nou atacant, Borbely, în locul unui fundaș central, Murgan, a părut că va veni și victoria. Luțu și Njock au marcat două goluri, dar la cabine s-a intrat tot cu scor egal. Repriza secundă a fost dominată și mai tare de craioveni, însă la fel de haotic. Iar cînd apărarea bucureștenilor a fost depășită, portarul Posteucă a reușit patru parade senzaționale în trei minute, în timp ce Borbely a țintit bara. Oricît de ascuțit țipa Badea către juveți, nici unul nu părea în stare să pună capăt chinului "campioanei unei mari iubiri". Cu un om în plus încă din minutul 71, oltenii s-au perpelit alte 43 de minute și poate că nici Vigariu n-ar fi înscris dacă Posteucă nu ieșea indecis la o minge pe șase metri. Universitatea merge mai departe, însă după o victorie lipsită de glorie.


Năstase către Solomon: "Luați echipa!"

Adrian Florea (Pitești), Mario Morcov (Pitești)

Prezenți marți la Craiova, premierul Adrian Năstase și președintele Ion Iliescu i-au transmis un mesaj mai mult decît direct primarului Antonie Solomon: "Aveți mare grijă ce faceți cu echipa de fotbal! E păcat să dispară!". Solomon, ales în fruntea urbei de pe listele PSD, a priceput imediat ce i-au sugerat Năstase și Iliescu, surse autorizate afirmînd că lunea viitoare, cel tîrziu, Universitatea va fi preluată de către municipalitate. "Nu pot lua o decizie de capul meu, trebuie să mă consult înainte cu consilierii", a fost singurul comentariu al primarului, însă ordinul mai-marilor din PSD a fost clar.

De altfel, și patronul Dinel Staicu (în mijloc, între Mugurel Staicu și impresarul Sică Pușcoci) a declarat ieri, la Pitești, că meciul cu Rapid, de sîmbătă, va fi ultimul în care va fi alături de juveți. "Le voi achita tuturor și ultimele restanțe financiare pe care le mai am față de ei și gata! M-am săturat, mi-a ajuns!", a spus Dinel, care va rămîne cu drepturile de televizare pe anul viitor și cu suma rezultată din vînzarea a 4-5 jucători.


Nețoiu și Dinel s-au ignorat

Formația dinamovistă a fost încurajată din tribune de trei dintre șefii clubului: președintele Nicolae Badea și vicepreședinții CA, Gigi Nețoiu și Viorel Turcu. Deși au stat foarte aproape de Dinel Staicu, oficialii bucureșteni nu s-au salutat cu patronul Craiovei. "Ce să mai vorbesc cu el, nu vedeți că habar n-are nici el pe ce lume e?! Am venit aici pentru că nu văzusem niciodată live pe Dinamo II, nu pentru că m-ar mai interesa Știința", a spus Nețoiu. y Adrian Florea (Pitești)

Lui Badea i s-a făcut rău

La finalul partidei, managerul general al oltenilor, Pavel Badea, a refuzat să facă vreo declarație presei, plecînd direct la vestiare. Apoi, a urcat în autocar la fel de supărat. "Lăsați-l în pace! Încă din repriza a doua, i-a fost rău, l-a luat cu amețeli și cu senzații de vomă, iar la sfîrșit a avut nevoie de niște pastile de la doctor să-și revină", a dezvăluit unul dintre secunzii lui Badea. y Adrian Florea (Pitești)

Galeria a protestat doar la 3-2

Circa 200 de fani olteni au fost la Pitești și i-au încurajat pe Guso și compania, fără să-i mai conteste pe Staicu sau pe Badea. Doar la scorul de 3-2, fanii au strigat "Vrem echipă!" și "Badea și Staicu, să plece Badea și Staicu!". Pe timpul primei reprize, ei au afișat un banner pe care era scris "Staicu, îți datorăm 5.000 de euro, mai mult decît ai investit la Craiova!", cu trimitere la avertismentul lui Dinel, cum că va percepe o taxă de 5.000 de euro pentru fiecare mesaj ce-i va fi adresat. y Mario Morcov (Pitești)

Gol după 5 luni

Autorul reușitei ce a calificat Craiova în "sferturile" Cupei, Alin Vigariu, nu mai înscrisese în vreun meci oficial de 5 luni. Ultimul său gol a fost, de asemenea, foarte important, în victoria Științei, 1-0, la Oradea, de pe 22 mai. "Bine că am bătut, că era vai de noi! Ne făceam de rîs de tot! Acum nu ne rămîne decît să strîngem rîndurile, să încercăm să învingem și pe Rapid și poate ne împăcăm și cu suporterii", a declarat Vigariu. y Adrian Florea (Pitești)

Vlad Munteanu și Pleșan, accidentați

Înlocuit încă din minutul 34, Vlad Munteanu a mărturisit la final că-i este teamă să nu-i fi fost afectate ligamentele și meniscul genunchiului drept. "După ce că nu prind decît echipa a doua, asta mi-ar mai lipsi, să mă rup!", a zis mijlocașul dinamovist. La rîndul său, Mihăiță Pleșan a părăsit terenul în minutul 86 întrucît accidentarea la genunchiul stîng i-a recidivat. "Am vrut să ies de la pauză, dar Bădiță m-a rugat să mai trag puțin de mine. Nădăjduiesc să pot juca sîmbătă, împotriva giuleștenilor", a mărturisit internaționalul oltenilor. y Adrian Florea (Pitești)


"Nu contează că i-am bătut greu, important e că i-am făcut pe , că tot de la Dinamo sînt! Îi batem și pe rapidiști și gata, ne-am revenit!"
Ionuț Luțu

"Problema noastră e la cap, nu la picioare! Doar prin victorii ne putem repara moralul"
Jeremie Njock


FC DINAMO II - UNIV. CRAIOVA 2-3 (după prelungiri)

Au marcat: Burcă (7), Cl. Drăgan (45Ă1) / Luțu (30), Njock (42), Vigariu (114)

Dinamo II
POSTEUCĂ - Scarlatache, GOIAN, R. Ștefan - Ilin, Păcurar, Burcă, Naidin, Pulhac - Cl. Drăgan, Vl. Munteanu (33, Albinaru, Cristache, 63, 118 Cigan)
Antrenor Cornel Țălnar
Eliminat: Burcă (două galbene)
Univ. Craiova
Guso - Daouda, Moți, Murgan (25, Borbely) - Buhuș (57, L. Dobre), BUNDEA, Pleșan (86, VIGARIU), Iordache - Frunză, LUȚU - Njock
Antrenor Pavel Badea

Arbitru Marius Bocăneală (Galați) 7
Asistenți I. Popa (Pașcani) 7, D. Burloiu (Galați) 7

Spectatori: 3.000

Cum s-au marcat golurile
1-0 - Burcă (7) * Guso a ieșit pe sub o minge venită dintr-un corner de pe partea stîngă, iar Burcă a reluat în plasă de la șapte metri cu capul
1-1 - Luțu (30) * Păcurar n-a reușit să oprească o minge aruncată în careu de Pleșan, iar Luțu a preluat și a înscris la colțul lung din apropierea careului de 6 metri
1-2 - Njock (42) * pasa lui Luțu l-a găsit singur la marginea careului pe Njock, "bombă" la colțul scurt trimisă de camerunez, bară și gol
2-2 - Cl. Drăgan (45Ă1) * dinamovistul a pătruns dinspre dreapta spre centru, l-a evitat pe Iordache și de la 16 metri a marcat cu un șut puternic pe jos
2-3 - Vigariu (114) * Posteucă a făcut singura greșeală a sa, ieșind greșit la o minge pe care olteanul a lovit-o înaintea lui


28 octombrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri