SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > CUPA ROMANIEI / Dinamo - Gaz Metan 1-0: Au ars Gazul

Doar 10 minute a durat în mintea jucătorilor dinamoviști meciul de Cupă cu Gaz Metan, echipa de pe locul 3 din Divizia B3. Timp exact pentru un gol, reușit de Dănciulescu după o pasă inspirată a lui Claudiu Niculescu. Apoi, ca în meciul de duminică împotriva Rapidului, Dinamo s-a strecurat încet în cutie, deși pe teren campioana avea trei atacanți cu nume.

Jocul static și previzibil al lui Dinamo l-a înfuriat cumplit pe Andone, care s-a agitat pe margine în ciuda ironiilor din tribună: "Ando, potolește-te că ți se umflă piciorul rupt!". Pînă la pauză, doar Mihalcea (28) și Dănciulescu (38) au mai tras, însă anemic, spre poarta lui Curiman. Gaz Metan a prins curaj, a împins liniile, dar șuturile lui Sepsi, Stoica și Muscă au fost și ele trimise parcă intenționat pe Gaev.

Repriza a doua a început bine pentru divizionara B. Boaru (52) a ratat cea mai mare ocazie a meciului, trăgînd în picioarele lui Gaev din 5 metri, și tot el, singur la 6 metri, a reluat din voleu puțin peste (56). Imediat, Andone a reacționat și l-a introdus pe Petre pe post de energizant pentru adormita sa echipă. Dinamo a mijit ochii, a dominat, însă a continuat să bîjbîie pînă la finalul care i-a adus o calificare chinuită în "sferturi".


RIVALII MECIULUI

Andone și Sabău au fost colegi de cameră

Adversari ieri, cei doi antrenori, Ioan Andone și Ovidiu Sabău, au fost colegi de cameră la Dinamo înainte de Revoluție! "L-am luat cu mine în cameră cînd a venit la Dinamo, în 1988. Eu l-am crescut! Au trecut 16 ani de atunci, nu? Parcă era ieri. Neluțu a fost o investiție bună pentru mine", și-a amintit Andone după meci, care a fost tachinat de Sabău cu apelativul "nea Ando"! Întrebați cît de mult s-au schimbat fizic în acești 16 ani, cei doi au glumit. "Ando arată foarte bine. Suplu, îl prinde bine și costumul!", a spus Sabău, în timp ce Andone a replicat: "Am doar vreo două kilograme în plus, nu? Iar Neluțu arată de zici că e jucător".

POANTA ZILEI

Înțepătură pentru Rednic

La conferința de presă, Ovidiu Sabău a fost întrebat cu cine a ținut la meciul Rapid - Dinamo de duminică, ținînd cont că a evoluat la ambele echipe. "N-are importanță!", a parat "Moțu", însă Andone a comentat imediat: "Întrebați-l pe Rednic cu cine a ținut!", aluzie la fostul lor coleg de echipă din anii '80 care, în ultimele două săptămîni, a răspîndit întîi zvonul că-l va înlocui pe Răzvan Lucescu la Rapid, apoi pe Andone la Dinamo!


"Sînt invidios pe Steaua!"

Ioan Andone despre...

jocul lui Dinamo
"În fotbalul actual nu se mai construiește lateral, cum am făcut noi astăzi. Dacă ai un spațiu liber în fața ta, accelerezi pînă dai de un fundaș. Noi la 1-0 am început să pasăm în lateral, dar trebuie să ne uităm mai întîi la televizor să învățăm cum se joacă afară. Oricum, jucătorii mei par să nu mai aibă dorința de a marca din sezonul trecut".

participarea Stelei în Cupa UEFA
"Evident că mă uit cu invidie la ei cînd joacă joi seara, pentru că și noi ne-am dorit enorm să jucăm în grupe. Am visat și Liga Campionilor, e normal să am un regret".

sistemul cu trei atacanți
"A fost prima încercare cu Niculescu, Dănciulescu și Mihalcea, vom mai testa acest sistem. Și Dennis Șerban poate fi o soluție, dar el deocamdată este la 80 la sută din capacitatea sa fizică. Este un jucător care poate accelera jocul, exact ce-mi doresc eu".


Șefii strîmbă din nas

''Am făcut un meci mediocru'', a afirmat vicepreședintele Cohn la finalul partidei

Eduard Apostol

''Să moară pe teren, nu să fie pietoni!'', a spus Cristi Borcea după ultimul eșec din campionat, cel de duminică din Grant cu Rapid. Elevii lui Ioan Andone au învins ieri la Brașov, însă succesul nu i-a entuziasmat pe șefii din Ștefan cel Mare prezenți la meci. ''Așteptam mai mult de la fotbaliști. Pînă la urmă e bine că ne-am calificat'', a spus directorul executiv al roș-albilor.

Mai caustic decît Borcea a fost vicepreședintele Vladimir Cohn. ''Dinamo a făcut un meci mediocru, dar a cîștigat. Probabil miza întîlnirii, fiindcă dacă pierdeam sezonul s-ar fi transformat într-o catastrofă, și-a pus amprenta asupra evoluției jucătorilor. Ar fi trebuit să batem la un scor mai mare. Totuși, trebuie să mărturisesc că n-am avut emoții. Mai e mult de lucru pînă să avem evoluții similare cu cele de anul trecut. Faptul că am ajuns în Cupei ne păstrează în grafic, alții n-au ajuns nici pînă în această fază'', a declarat Cohn.


"Această competiție este în acest moment obiectivul principal pentru noi. Cu toate acestea să nu se creadă cumva că am abandonat campionatul. Noi încă mai visăm la titlu. Vom încerca să ducem lupta pe ambele fronturi"
Claudiu Niculescu

''A fost un meci de Cupă, e normal ca echipa mai mică să încerce să pună piedică formației favorite. Victoria contează, eu, unul, sînt mulțumit de joc''
Florentin Petre, căpitan Dinamo

Semeghin apostrofat

Dinamovistul Dorin Semeghin a fost pe aproape întreaga durată a jocului ținta ironiilor și înjurăturilor din tribune. ''Semeghin bețivul!'', i-au strigat spectatorii aflați la tribuna I, în timp ce fundașul se îndrepta spre cabine la finalul primei reprize. Nici Andone nu a fost pe deplin mulțumit de jocul fotbalistului său, tehnicianul strigînd la el în cîteva rînduri în partea a doua a meciului. Semeghin a fost și autorul unei faze hilare în minutul 83. Jucătorul a vrut să lovească mingea din voleu, a luftat, apoi a alergat după balon, s-a împiedicat și a căzut în fund, stîrnind rîsete printre spectatori și un zîmbet pe fața lui Ando. y Costin Ștucan


DINAMO - GAZ METAN 1-0

A marcat Dănciulescu (9)

DINAMO: GAEV - Galamaz, Badea, Iordache - I. Bălan (58 Fl. Petre), MĂRGĂRITESCU, Grigorie, Semeghin - Mihalcea (73 D. Șerban), DĂNCIULESCU (70 Tameș), NICULESCU. Antr. Ioan Andone

GAZ METAN: Curiman - Petelean, Nan (61 C. Șerban), Șomfălean, Buzean - Muscă, V. STOICA, BOARU (73 Plepceanu), Sepsi - Zaharia (79 Ghiorma), VOICILĂ. Antr. I. Sabău

Arbitru: L. Dan (Aiud) - 7. Asistenți: N. Megheșan (Tîrnăveni) - 7, Fl. Damaschin (Timișoara) - 7

Eliminare: Buzean (84) - singurul jucător avertizat în acest meci a primit două galbene în minutele 23 și 84

CUM S-A MARCAT GOLUL

1-0, Dănciulescu (9) - Mihalcea i-a pasat lui Cl. Niculescu la 18 metri, acesta a driblat un adversar și a trimis subtil printre lui Dănciulescu, care a înscris cu un șut pe lîngă Curiman


28 octombrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri