SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > RAPID: Copos se vrea senator

La fiecare dintre ultimele două alegeri generale, în '96 și în 2000, s-a zvonit că George Copos va candida pentru Parlament, însă de fiecare dată patronul Rapidului a rămas să se ocupe doar de afaceri. "Activitatea politică nu face parte din planurile mele", s-a mărginit să declare la vremea respectivă Copos. Totuși, în ultima zi în care listele candidaților trebuiau anunțate, proprietarul formației din Grant a acceptat propunerea lui Dan Voiculescu, președintele PUR, să fie pe locul doi, după Nicolae Văcăroiu, pe lista pentru Senat a alianței PSD+PUR în județul Argeș.

"Eu sînt om de afaceri și nu puteam asista să văd cum cei care n-au semnat niciodată o factură votează legi economice. Avem obligația să ne implicăm. În plus, se simțea și la Grupul Ana nevoia unui management nou, mai agresiv. Peste cinci ani, după ce Alexandra termină școala în America, ea va veni în locul meu", a afirmat rapidistul, precizînd că va rămîne același suporter al echipei. Societățile comerciale pe care le are Copos în Argeș fac export în valoare de 50 de milioane de euro pe an, în jur de 6.000 de familii avînd cel puțin un membru angajat la el. În plus, Cristiana Copos este născută la Cîmpulung Muscel.„E puțin 800.000 de dolari”
Președintele Dinu Gheorghe spune că Aliuță nu va pleca pentru o sumă mai mică de 1,5 milioane de dolari

Chiar dacă nu a reușit mare lucru la partida cu Dinamo, Marian Aliuță, 26 de ani, a fost remarcat de o echipă puternică din fostul spațiu sovietic, al cărei nume rămîne nedezvăluit. Din cîte se pare, clubul e din Rusia, dar suma oferită nu este pe placul vișiniilor. "Orice grupare interesată de Marian Aliuță trebuie să vină la negocieri cu o ofertă de cel puțin 1,5 milioane de dolari. Unul dintre cei mai buni fotbaliști din prima divizie nu poate costa mai puțin de atît", a declarat președintele grupării din Grant, Dinu Gheorghe.

Etapa trecută, contra "cîinilor", Aliuță a evoluat cu contractură musculară la coapsa stîngă, problemă care s-a agravat pe parcursul disputei. "Am făcut antrenament în dimineața partidei și atunci am simțit o înțepătură. Pînă la urmă văd că am întindere, dar asta nu e o scuză pentru jocul meu nu tocmai bun", a recunoscut playmaker-ul grupării vișinii.

"Eu nu știu nimic, oricum aș fi ultimul care ar afla, însă nu doresc să plec deocamdată. Vreau să cîștig titlul cu Rapid"
Marian Aliuță


Trei jucători recuperați
Dacă Măldărășanu, Constantin și Cristian Ionescu au șanse 99 la sută să evolueze la Craiova, pentru Aliuță, Karamian și, mai ales, Sabin Ilie probabilitatea să intre pe teren e minimă. Mijlocașul armean aștepta ieri rezultatul RMN-ul pentru a vedea cît de gravă este leziunea musculară, iar Aliuță spune că se simte de la zi la zi mai bine, dar abia azi va face antrenament cu mingea să vadă dacă durerea persistă. Sabin Ilie nu s-a antrenat toată săptămîna și doar la meciul cu FC Argeș, peste două etape, ar putea reveni.

Mr. Ne-penalty
Daniel Niculae tinde să atingă un record aparte. A provocat două penaltyuri, cu Steaua și FC Național, dar are 5 lovituri de la 11 metri refuzate, după cum informează site-ul oficial al clubului. La partidele cu Bacău, Timișoara, în Cupă la Brăila și în două situații la meciul cu Dinamo. "Prima dată, la derby, am fost împins din spate în situație de gol, la fel ca la Brăila. A doua, undeva în marginea careului, eu am ciupit balonul înaintea lui Galamaz, care mi-a tras un șut sănătos. Ambele au fost penaltyuri și cred că, dacă nu cîștigam, ieșea mare tam-tam pe tema asta", a povestit Niculae.

Poante cu BMW, cai-putere și Daniel Niculae
Sabin a venit la antrenament cu un BMW M3, preț standard 60.000 de euro, cu care circula pînă nu demult soția sa. Fan al producătorului bavarez, Daniel Niculae, care deține și el o limuzină din clasa 3, a ținut neapărat să testeze mașina lui Sabin. "Mă, ți-o dau, dar să nu o bagi în lac", a rîs Ilie. "Nico" a făcut o tură prin baza Pro Rapid, testînd atît cît i-a permis traseul perfomanțele mașinii. La întoarcere, a avut loc următorul dialog:

Sabin: "Mă, Daniele, dacă zici că ți-a plăcut și te pricepi, știi cîți cai-putere are mașina în care stai?"
Niculae: "340"
Sabin: "Bravo! 340 de cai plus un măgar la volan".

/ Radu Oprișan

29 octombrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri