SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > POLI AEK TIMISOARA: Pleacă Hamu?Portarul bielorus are oferte tentante din Rusia, Steaua putînd obține în schimbul său peste un milion de dolari. 30 de meciuri a jucat Vasili Hamutovski la Steaua, în Divizia A. Transferat în vara lui 2003, portarul în vîrs

După înfrîngerea cu FC Argeș (0-2) de pe teren propriu, Poli AEK Timișoara a ajuns în coada clasamentului "adevărului", avînd un pasiv de 7 puncte. Totuși, fostul consilier tehnic al clubului, Jackie Ionescu, susține că formația de pe Bega nu se află în criză. "Situația e complicată numai dacă ne luăm după clasament. În schimb, nu cred că e cazul să ne facem griji la modul de exprimare al echipei. Jucătorii sînt generoși în efort, încearcă să dea totul în limita posibilităților lor, dar plătesc tribut unei pregătiri fizice precare de vară și a incertitudinii de pe banca tehnică din debutul campionatului, care i-a afectat în plan psihic", a declarat profesorul Ionescu.

Jackie este de părere că Buia trebuie să fie titular. "Cred că echipei îi lipsește un clarvăzător la mijlocul terenului, care să accelereze jocul. Rolul era îndeplinit în trecut de Buia, dar, la vîrsta sa, dacă nu e folosit, iese din formă. Buia trebuie să joace, și astfel acțiunile de atac să aibă mai multă claritate. Oricum, sînt convins că, după pauza competițională, cu o pregătire bună, echipa va avea o altă față și vor veni și rezultatele", a încheiat Ionescu.


"Rolul consilierilor e decorativ"

Jackie Ionescu a explicat și motivele pentru care a părăsit pe Poli. "Am venit la început cu atribuții clare, dar ulterior, structura de conducere univocă a clubului nu-mi permitea să-mi exercit funcția. Nu am nimic cu nimeni, dimpotrivă respect Poli, dar, repet, cînd unul singur conduce, rolul consilierilor e decorativ. Nu puteam să alerg eu după antrenori să le ofer sfaturi", a motivat fostul consilier tehnic.

Mansour, ultimul absent

După ce mijlocașii Buia și Velcea au declarat un forfait din cauza unor accidentări pentru meciul cu Farul Constanța, de ieri, atacantul Gueye Mansour e și el pe lista indisponibililor. Mansour acuză o tendinită și nu va fi prezent pe teren la Constanța. "E o lovitură grea pentru noi, dar ne vom descurca cu atacanții de anul trecut, Oprea și Silvășan. Sper ca Mansour să poată reveni pînă la meciul cu Sportul", a spus președintele Doboș.

"Fug de minge pe teren propriu"

Antrenorul timișorenilor, Gigi Mulțescu, crede că presiunea suporterilor pe teren propriu îi apăsă pe unii fotbaliști. "Jucăm mai bine în deplasare, e mai ușor pentru băieți. În fața propriilor suporteri, unii dintre ei fug de minge, parcă le-ar fi frică de reacția spectatorilor'', a spus Mulțescu. "Îmi place să joc mai mult acasă, în fața spectatorilor. E mai bine, e vorba și de atmosfera excelentă de pe stadion'', a spus Bătrînu. "Uneori e mai bine acasă, cînd ai așa un public, dar pe de altă parte e dificil pentru că trebuie să construiești sub presiunea publicului. Afară te gîndești doar la puncte și aștepți greșeala adversarului'', a completat Buia. y Dan Duțu

Doboș îi răspunde prefectului

Președintele clubului, Anton Doboș, s-a arătat ieri nemulțumit de declarațiile prefectului Ion Răducanu, care a afirmat zilele trecute că va impune un control financiar la club pentru a depista eventualele nereguli în privința încasărilor din biletele vîndute. "Domnul prefect să fie liniștit, că nu rulăm bani negri. Am declarat de fiecare dată cîte bilete am vîndut, chiar dacă pe stadion era mai multă lume. Nu Doboș intră fără bilet, cu fel de fel de legitimații, nu sare gardul sau dă bani la poartă. Tocmai din banii clubului s-a instalat un sistem de supraveghere de 10.000 de euro, iar dacă dînsul crede că o echipă de fotbal în Divizia A se poate susține cu 4 miliarde de lei bani publici în 3 ani, atunci îl invit să conducă el clubul", a comentat Doboș.


29 octombrie 2004

Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri