SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > STEAUA: Steaua acuză


Joi după-amiază, Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pentru două meciuri pe stelistul Sorin Paraschiv după ce acesta primise cartonaș roșu în meciul CFR Cluj - Steaua 0-2. Decizia forului prezidat de Doru Viorel Ursu a stîrnit mînie în Ghencea. "Un abuz incredibil făcut de o comisie condusă de Doru Viorel Ursu, acest personaj intens mediatizat. S-a refuzat proba video și nu știu de ce. Paraschiv, care a încercat să lovească, dar n-a lovit, a luat două etape, iar Călin de la Oțelul, pentru o abatere mult mai gravă, a primit o singură etapă. Votul decisiv a aparținut lui Doru Viorel Ursu, care nu este prima dată cînd influențează o decizie contra Stelei", a declarat președintele din Ghencea, Mihai Stoica.

MM l-a acuzat pe șeful comisiei că are ceva împotriva Stelei: "Dacă are adversități față de Steaua e treaba lui, dar să să stea în banca lui și să nu influențeze comisiile. Ursu nu ne simpatizează, dar să nu se răzbune".

"Sînt prea multe două etape de suspendare pentru Paraschiv. Decizia luată mă face să cred că începem să fim defavorizați"
Walter Zenga

"Bineînțeles că vom face apel împotriva deciziei luate de comisia condusă de onor președintele Doru Viorel Ursu. Sper ca la Comisia de Apel să nu mai dăm peste un alt urs"
Mihai Stoica, referindu-se la faptul că în cadrul Comisiei de Apel vicepreședinte e Iosif Robi Urs


CE SPUNE DORU VIOREL URSU
„Nu se mai dau titluri și Cupe de la Comitetul Central”
Doru Viorel Ursu spune că nu poartă dialog cu Mihai Stoica pentru că "n-avem apropieri culturale"
Dan Udrea

- Domnule Ursu, Mihai Stoica vă acuz..
- Da, știu. Pe mine mă preocupă cum să scoatem violența din sport. Dacă e să ne ocupăm de ce e în mintea unuia sau a altuia, atunci nu rezolvăm nimic. Cine e acest personaj? N-are nici o legătură cu mine sau cu comisia, deci îi ignor părerea. Mi-e indiferent cine conduce Steaua, dar trebuie să am măsuri egale pentru toate cluburile.

- E adevărat că ați refuzat să vizionați caseta cu incidentul lui Paraschiv?
- Prima dezinformare și prima minciună. Am văzut imaginile și apoi eu am avut un vot ponderator în comisie pentru că s-a propus între una și trei etape de suspendare. Nu fac o paralelă cu cazul Călin. Comisia nu e robot să judece pe toți la fel și nici nu există două spețe identice. Ținem cont de probe, de atitudinea jucătorului la judecată, de antecedente.

- Domnul Stoica a spus că vă roagă să vă recuzați cînd o să fie implicată Steaua.
- Nu mă întebați de cineva care vorbește pentru că e retribuit să facă asta. N-avem apropieri culturale sau de viață ca să avem dialog. E dreptul dînsului să zică ce vrea, însă nu mai putem da Cupe și titluri de la Comitetul Central. Eu răspund opiniei publice și comisiilor federale, dar orice compromis făcut ne va aduce cazuri gen Neaga sau Mutu.

- Antipatizați Steaua, cum susține președintele roș-albaștrilor?
- Am avut probleme cu propriul meu tată cînd a egalat ȚSKA la București, a făcut criză cardiacă și l-am dus la spital. Tata m-a dus la toate meciurile Stelei, însă acum trebuie să fiu drept. Dar de ce nu se vorbește de telefoanele de intimidare pe care le primesc?

- Au fost și acum?
- În permanență există. Chiar pun la dispoziție listing-ul telefonului meu ca să vedeți cine sună. Fac presiuni și apoi îi vezi a doua zi cum se dau îngeri. Nu le-ar fi rușine!


CE RĂSPUNDE MM STOICA

"Într-adevăr, nu avem apropieri culturale, că eu nu obișnuiesc să mă plimb cu trăsura"

"Vorbește de Comitetul Central? E normal, știe mai bine cu ce se ocupa această structură"

"L-aș invita joia viitoare pe domnul Ursu la meci, că avem de jucat în Europa o partidă importantă, care n-are nici o legătură cu Comitetul Central, ci cu valoarea echipei"

"Spune că a vizionat caseta meciului de la Cluj? Așa o fi, probabil că în particular o fi ascultat și înregistrarea audio a partidei, dar în ședință nu s-a acceptat proba video"

"E grav dacă spune că atitudinea jucătorului în fața comisiei contează mai mult decît fapta în sine"


Mîine dimineață se decide dacă joacă Rădoi
Deși și-a reluat antrenamentele de două săptămîni și miercuri a evoluat tot amicalul cu Steaua II, Mirel Rădoi va afla abia în ziua meciului cu FC Național dacă va juca sau nu contra "bancarilor". "Nu știu să vă răspund acum la întrebarea dacă îl bag sau nu pe Rădoi. Decizia o vom lua duminică dimineața", a spus ieri Zenga. / Dan Udrea

ARBITRI
Al patrulea Steaua - FC Național pentru Tudor
După ce etapa trecută a arbitrat partida Rapid - Dinamo 2-1, Alexandru Tudor va conduce mîine și derby-ul etapei a 12-a a Diviziei A, Steaua - FC Național. "Centralul" bucureștean a mai arbitrat de trei ori întîlniri între roș-albaștri și "bancari": în 2001, FC Național - Steaua 3-2 și în 2003, Steaua - FC Național 0-2 și FC Național - Steaua 0-1. Va fi cel de-al treilea derby bucureștean pe care Tudor îl va arbitra în acest campionat, după meciurile Dinamo - Steaua 0-1 și Rapid - Dinamo 2-1. / Dan Udrea


MEDIA
Derbyul la "Recurs"
Ovidiu Ioanițoaia și invitații săi vor diseca, duminică seara, la Antena 1, meciul Steaua-FC Național
Lucian Ioniță

Duminică seară, la Antena 1, începînd cu ora 23:00, Ovidiu Ioanițoaia va realiza o nouă ediție a emisiunii Recursul Etapei. Principalul subiect de discuție va fi derbyul etapei a 12-a a Diviziei A dintre Steaua și FC Național. Roș-albaștrii vor fi reprezentați de antrenorul secund, italianul Massimo Pedrazzini, iar "bancarii" de "principalul" Cosmin Olăroiu. Confruntarea dintre cei doi va fi arbitrată de observatorul de arbitri al derbyului, Adrian Porumboiu. Tot la "Recurs" vor veni Dinu Gheorghe, care va povesti cum a fost vizita Rapidului în mereu agitatul vulcan din Bănie, Constantin Dănilescu și Viorel Mălușel, protagoniștii unei alte întîlniri incendiare, Dinamo-Apulum. Din Divizia B va poposi în studioul "Recursului", care va fi amenajat tot în redacția Gazetei Sporturilor, Marius Șumudică, fostul rapidist reprezentînd acum interesele lui UTA.

Invitații lui Ovidiu Ioanițoaia
Massimo Pedrazzini / antrenor secund Steaua
Cosmin Olăroiu / antrenor principal FC Național
Adrian Porumboiu / observator arbitri
Dinu Gheorghe / președinte Rapid
Constantin Dănilescu / director sportiv Dinamo
Viorel Mălușel / președinte Apulum
Marius Șumudică / jucător UTA


STEAUA - FC NAȚIONAL
Stadion Steaua
Duminică, ora 20:15
În direct - TVR 1


12. M. Tudor - 20. Ogăraru, 17. E. Baciu, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 2. Fl. Dumitru, 28. Lovin, 8. D. Munteanu, 14. N. Dică - 19. Oprița, 25. Neaga
antrenor Walter Zenga
Rezerve: 33. Hamutovski, 6. Rădoi, 7. Pitu, 11. Boștină, 15. Neșu, 21. A. Cristea, 29. Ciocoiu
absenți: Paraschiv (suspendat), Curt, Diniță (accidentați), Răchită (scos din lot)

12. M. Popa - 14. Ghindeanu, 4. McKain, 19. Săpunaru, 21. Olah - 8. Caramarin, 27. G. Popescu, 10. Shroj, 28. G. Coman - 9. Chihaia, 11. Mitrovici
antrenor Cosmin Olăroiu
Rezerve: 13. E. Nae, 3. Twaite, 5. Fl. Moldovan, 15. I. Savu, 18. M. Savu, 23. Abiodun, 26. Panc
absent: Cînu (accidentat)

Arbitru: Al. Tudor (București). Asistenți: Cr. Nica (Ploiești), N. Marodin (București). Arbitru de rezervă: S. Altmayer (Timișoara). Observatori: V. Alexandru (Ploiești), A. Porumboiu (Vaslui)

Bilete: 30.000 de lei la peluze, 50.000 de lei la tribuna a II-a, 100.000 de lei la tribuna I, 200.000 de lei la tribuna 0, 500.000 de lei la fotolii

30 octombrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri