SMSENDER.RO


  Login
Login:
Parola:
[Inscriere] [Reamintire parola]


  Instant chat
: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
oaida claudiu: Scrie mesajul tau aici, apoi click pe "Chat"
calinescu daniel: are careva coduri pentru scheme reduse pentru pronosport format electronic ?
manea valentin: spuneti niste pronosticuri
aurel: salut

  Sondaj
Considerati ca Adi Mutu va reusi sa revina la acelasi nivel dupa "ispasirea" perioadei de suspendare?
Da
Nu
>> Vezi rezultate sondaj <<
 Stiri > 2004-11-07 > STEAUA - FC NATIONAL: „Toată echipa e periculoasă”


Steaua contra FC Național. Locul 2 cu locul 1. Derby-ul etapei și al turului de campionat. Peste toate acestea însă stă confruntarea lui Zenga cu fosta sa echipă, italianul începîndu-și în Cotroceni cariera în România. "Da, recunosc, am emoții pentru că e un meci special", au fost primele cuvinte ale lui Walter despre partida de diseară.

"Nu mă interesează cine e favorită, acum, înainte de meci. Și ce dacă jucăm acasă? Era la fel și în cazul în care am fi evoluat în Cotroceni pentru că noi avem mulți fani și ei vin peste tot după noi. Ați văzut ce galerie am avut cu Sportul, în Regie. Pe deasupra e un derby, în astfel de confruntări nu mai contează că joci pe teren propriu sau afară".

"Toată echipa lui Oli e periculoasă, nu un singur jucător. Mă bucur că au dat 11 goluri în două meciuri, însă i-am zis lui Olăroiu că și dacă cîștigi cu 1-0 tot trei puncte iei. E clar că au făcut două partide bune și sînt liniștiți înaintea confruntării cu noi, însă eu cred că și ei încep să-și facă probleme că vor juca împotriva Stelei", a răspuns Zenga, cînd a fost întrebat de cine îi e teamă de la "bancari".

"Nu e un meci decisiv și nici unul de 6 puncte. De ce? Pentru că duminică seara, Steaua sau FC Național poate lua maximum 3 puncte"
Walter Zenga

Walter Zenga pe banca lui FC Național
33 13 7 13 45-46

Cosmin Olăroiu pe banca Stelei
7 2 3 2 6-5


„Atacăm, atacăm, atacăm!”
Olăroiu spune că Naționalul va juca ofensiv diseară
Eduard Apostol

- Domnule Olăroiu, cu ce îl puteți surprinde pe Walter Zenga? Ați lucrat mult timp împreună în Cotroceni.
- (rîde) Va trebui să mă îmbrac altfel decît el! (redevine serios) O să vadă el duminică!

- Care credeți că va fi cheia jocului?
- Meciul va fi decis de inspirația de moment a jucătorilor, de curajul și atitudinea lor.

- În ultimele două partide oficiale, FC Național a marcat 11 goluri. Veți juca ofensiv sau vă retrageți în apărare, sperînd să surprindeți pe contraatac?
- Mai întîi de toate, golurile marcate se datorează în bună măsură și servanților. Nu avem de ce să ne baricadăm în apărare. Nu ne pricepem la așa ceva! Atacăm, atacăm, atacăm! Chit că jucăm în efectiv complet, chit că avem un om mai puțin pe teren, cum a fost cu Rapidul.

- Ce asemănări și ce diferențe sînt între antrenorul Olăroiu și antrenorul Zenga?
- (iar rîde) El este italian, eu sînt român. Sînt mai multe asemănări decît s-ar crede. Am lucrat împreună, cunosc ce vrea el de la echipă și cum gîndește tactica. Și el la fel știe despre mine. Mi-aduc aminte că eram cu Naționalul în cantonament la Brașov. Am scris seara ce trebuie să facem a doua zi la antrenament și dimineața l-am întrebat pe Walter: «Tu ce propui?». Își făcuse și el un plan. «Asta, asta, asta», mi-a răspuns. M-am uitat pe foaie și nu-mi venea să cred. I-am arătat și lui hîrtia mea și am zîmbit. Parcă erau trase la xerox! Ca diferențe, el este mai calm, eu sînt genul impulsiv.


„Vine furtuna!”
Linia ofensivă a "bancarilor" a fost devastatoare în ultimele două meciuri: 6-0 cu Poli Iași, în campionat, și 5-1 cu FCM Bacău, în "optimile" Cupei. Puncheurii lui Cosmin Olăroiu s-au numit Slavișa Mitrovici, care a marcat de cinci ori în cele două întîlniri, și Octavian Chihaia, cu patru goluri. "Cu Steaua va fi furtună! Am vrea să fie ploaie de goluri", a declarat bosniacul, completat de către Chihaia: "N-ar fi o surpriză extraordinară să batem în Ghencea. Important e să nu subestimăm adversarul, cum am făcut-o cu Sportul cînd am pierdut cu 1-0, să fim serioși și atenți în apărare". / Eduard Apostol

Rădoi și Dumitru titulari?
Florentin Dumitru și Mirel Rădoi au răspuns bine la efortul depus în ultimele antrenamente, ei pregătindu-se normal chiar și ieri dimineață. Surse apropiate clubului spun că Zenga e tentat să-i titularizeze pe amîndoi și să nu-i folosească mai mult de 60 de minute, mai ales dacă scorul i-o va permite. Decizia finală va fi luată însă abia astăzi.

31 octombrie 2004


Sursa: Gazeta Sporturilor
  Top castiguri: general
Dancau Mihai Radu 1219
YOIULI 1019
iftinoiu adrian 348
victor 137
Moraru 124

  Nelamuriri? Sugestii?
Email:

  Ultima luna: general

 RECLAME
  • Carti noi
  • Carti vechi
  • by Mugurel Serban
    Pariuri sportive, fotbal, stiri, sport, castiguri